|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Aranżacja stołu wiejskiego!!!!
No własnie kochane
![]() Czy macie wiejski stolik i ewentualnie jak go urządzacie? My zdecydowalismy się na samodzielne "przygotowanie" tej atrakcji i zastanawiamy sie nad odpowiednią aranzacją ![]() Macie jakieś pomysły, zdjęcia??Głównie chodzi mi o przystrojenie i ułożenie wędlin, jakieś dodatkowe "gadżety"..heh Prosze o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Aranżacja stołu wiejskiego!!!!
http://images.google.pl/images?hl=pl...title&resnum=1
tu masz dużo zdjęć ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj tutaj:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=206512 są tam przykłady aranżacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Ja bym chciała, żeby kiełbasa zwisała taka zakręcona na kołku, ale będzie też pokrojona na talerzach, ale w takie plasterki ukośne. No i szynki itp pewnie też będą pokrojone. A z dekoracji, to bym chciała bukiet zrobiony z samego zboża.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
U mnie będzie udziec-taki duży 7-8 kilo.Tylko ktoś pisał wcześniej że lepiej aby leżał niż wisiał bo ciężko kroić.Oczywiście kiełbasy,boczek,pieczone żeberka,kaszanka,żółty ser,wiejski chleb z formy.Planuję wszystko zostawić w całości nie krojone bo dla mnie ładniej to wygląda.Nie przewiduję jakichś dodatkowych dekoracji,bukietów.No i 2 beczułki drewniane na swojskie wino i coś mocniejszego - bo u nas taki zwyczaj.Jak jeszcze wstawię jakieś kwiaty czy zboże to obawiam się że całość będzie przeładowana i taki bałagan.Ale oczywiście jak kto woli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
dzieki kochane
![]() juz jestem po rozmowie z szefowa restauracji, w ktorej bedzie weselicho i caly wystroj zrobi za nas szef kuchni ![]() a ja tu czlowiek siie martwi na zapas..ehhhh, zwariowac mozna!!! ![]() ps. czas leci jak szalony- a 3 pazdziernik tuz, tuz... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Fakt pazdziernik blisko ale...26 wrzesień jeszcze bliżej....Ja też już mam z głowy stół wiejski.Wszystkim zajmie się dekoratorka sali.Nawet sama go przywiezie.Wyroby też zaklepane.Nic tylko czekać.Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.