|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Coś za coś... CZyli wszystko i nic... MOje takie różne, przeróżne xd
Elo to ja missiaa i moja lista życzeń:
(Kolor na razie obojętny ![]() 1.Torebka kopertówka 2.Kamizelka 40-42 3.Leginsy w kropki, paski, prążki itd. 4.Spódnica, spódniczka (do kolan/przed kolana) 42-43 5.Sfeterki (róznee bylebybez kwiatkówjakiś takich wiejskich.. xd) 6. Plakat Leviego (samego xd) (jak ktos sie nie orjentuje to to taki gostek z mangi) 7.Opaska z kokardką (taka fajn xd) 8.Rurki 42-43 9.Wszelkie bokserki, bluzki M, L , Xl 10. 'Bluza' z krótkim rękawem 11.Jakiś Fajny portfel 12. Czadowe okulary słoneczne I to co mi się spodoba xdd ![]() A oto moje zasady: ![]() 1.Nie odmieniam się 2.Wysyłam równo z drugą osobą 3.Poleconym lub czymś takim (ma być na 100 % xdd) 4.Informuje o wadach, defektach i innych takich bez zatajania i to samo oczekuje od was xd JEŻELI KOMUŚ NIE PASI TO BYE BYE xd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Coś za coś... CZyli wszystko i nic... MOje takie różne, przeróżne xd
Jeste nowa, nie masz żadnej przekupki i do tego jesteś od niedawna na wizaż i myslisz, że jakas wizażanak wyśle równo z Toba paczkę. Wątpie w to.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wybacz, że się wcinam... ale regulamin jest 1, Wizażowy !
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-09-05 o 17:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
ale to jest na prawdę denerwujące - następny taki wątek :/
ktoś nowy, nic o nim nie wiadomo i już dyktuje swoje zasady. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja absolutnie nie chcę jej zniechęcać... to niestety jej zapiski zniechęcają mnie
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
No tak, trzynastka się bierze za Wizaż i dyktuje nowe warunki...
![]() Wybacz, ale ja również wątpię, żeby którakolwiek z Wizażanek chciała się wymieniać na takich zasadach...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
zobacz u mnie
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
nie masz swojego wątku z ciuszkami a także dyktujesz zasady które (bardzo słusznie) Wizażankom nie wydają się wiarygodne. posiadanie paru przekupek w Twoim wypadku raczej nie spowodowałyby aż takiej "nagonki" na Ciebie, ale w tym przypadku jest całkowicie podstawna.
i darowałabyś sobie sformułowanie 'jeżeli komuś nie pasi to bye bye xd', bo to nieco infantylne i nawet Twój wiek nie "upoważnia" Cię do takiego odnoszenia do kogokolwiek, także nas - w większości starszych od Ciebie (o wiele) Wizażanek ![]() regulamin jest jeden, zasady wymiany podobnie - my jakoś nie mamy problemu z jego zaakceptowaniem. ![]()
Edytowane przez lillymy Czas edycji: 2009-09-05 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
"Sfeterki "
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.