![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Kolorówka, perfumy - próbki, odlewki - zapraszam!
Witam
![]() Mam do wymienienia trochę perfum i kolorówki. Aktualizacja 10 VI: Demeter White Russian 22/30 Ewentualnie może być do 25 ml ![]() ![]() Aktualizacja 30 V: Gres Cabaret, miniatura 7,5 ml, ubytek - trzy krople. Odlewki: 1)Do 30 ml: Sephora Envoutante Vanille Vanille EDT, 2)Do 15 ml: Tressori d'Oriente Aegyptus, YR Vanille Bourbon 3)Do 10 ml: YSL Opium EDP, Coty Vanilla Musk, Yves Rocher Rose Absolue EDP 4)Ewentualnie (za coś co mi się bardzo spodoba) do 5 ml: Miss Dior Cherie EDPJean Desprez Bal a Versailles, Agent Provocateur Maitresse, Fendi Palazzo, Dior Midnight Poison Próbki: - Bruno Banani, Magic Woman (dekant 1,2 ml bez jednego testu), - Parfum d'Empire, Ambre Russe (z atomizerem, ponad połowa z początkowego 1,6 ml), - L de Lolita Lempicka (z atomizerem, prawie połowa z 1,2 ml), - Van Cleef & Arpels, First Love (próbka z atomizerem i kartonikiem, początkowo 1,2 ml, ubytek trzech psików) Kolorówka: Szminka Versace, taka jak ta (inny kolor!): http://www.perfumezilla.com/product_...2054-women.jpg, intensywnie różowa, nie mogę się doszukać numeru ![]() Oddam za drobiazg: 1)Yves Rocher, perfumy w kremie, wanilia, zostało ok. 90 procent, 2)Podkład Soraya Make-up sceniczny 01 Jasny Beż 33 ml użyty ze trzy razy 3)Tusz Avon Super Shock, kolor Fall Plum (fiolet), 10 ml użyty kilka razy 4)Korektor Soraya Care&Control antybakteryjny, brak informacji o odcieniu, użyty kilka razy Wymienione: 1) odlewki YSL Cinema EDP, YSL Cinema Festival d'Ete 2)Neonatura Cocon, ubytek niewidoczny, użyty kilka razy 3) Puder sypki Inglot, kolor 11 (drugi najjaśniejszy), z 30g zostało ok. 25 4)Próbki: Christina Aguilera, Christina Aguilera EDP (dekant, 1,2 ml bez jednego testu), - Naomi Campbell, Cat deluxe (całkowicie dziewicza i nierozpakowana próbka o objętości niewyszczególnionej na opakowaniu), - Carolina Herrera, 212 Sexy (z atomizerem, połowa próbki, objętość początkowa nie wiadomo jaka, oceniam na 1 ml), Miss Dior Cherie EDP 50/100 będę wybredna Nie szukam niczego konkretnego. Odlewki wolałabym wymienić na inne perfumy, chociaż niekoniecznie. Ogólnie proszę mnie kusić ![]() Edytowane przez wredziulek Czas edycji: 2009-06-20 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kolorówka, perfumy - próbki, odlewki - zapraszam!
Podobałaby mi się mała odleweczka Brown
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie zaCocon? jaka to gramatura?
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Oj chyba nie, ta kolorówka Twoja to nie dla mnie, bo jestem strasznie blada
![]() 3 g, to jest taki jakby wosk, którego się nakłada odrobinkę. Ale nazywa się "perfumy w kremie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
YSL Cinema EDP, YSL Cinema Festival d'Ete ![]() ![]() ![]() - Christina Aguilera, Christina Aguilera EDP - Naomi Campbell, Cat deluxe - Carolina Herrera, 212 Sexy nie mam żadnych perfum niestety ale poza wątkiem mam balsam j.lo glow ok 1/3 (tak przypuszczam bo opakowanie nie prześwituje..) oraz jakieś bezimienne JMS ![]() odpisz proszę u mnie w wątku, pozdrawiam
Edytowane przez awunia Czas edycji: 2009-05-02 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hmm raczej ile mogła byś mi użyczyć
![]() świetny zapach, bardzo mi się podoba, a pomadka to i tak nie mój kolor ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
mogę wymienic trochę samsary za oba cinema. powiedzmy 4ml jednej, 4ml drugiej za 8ml samsary?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za kilka próbeczek i waniliowe w kremie?
![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Proszę adres na PW
![]() ![]() Niestety nic. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
znajdziesz cos za Cocon w kremie ?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Może z 5?
Dziękuję, wygląda na to, że zarezerwowane. Poza tym u Ciebie widzę tylko duże flaszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za odlewkę Dior Miss Dior Cherie i próbkę: Bruno Banani, Magic Woman?
![]() |
![]() |
#23 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj,
u Ciebie podobają mi się: Odlewka do 15 ml: Tressori d'Oriente Aegyptus Neonatura Cocon, ubytek niewidoczny, użyty kilka razy Znajdziesz coś u mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=317918 ?
![]() |
![]() |
#24 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
Cytat:
moje Rose Absolut YR (komplet woda + balsam) za Twoje: Odlewka do 15 ml: Tressori d'Oriente Aegyptus i (z Twojej miłej inicjatywy ![]() A jaka duża ta odleweczka ![]() I czy masz atomizerki, bo w tej chwili niestety nie ![]() No i korespondujmy u Ciebie, bo ja jakoś tak na dwóch wątkach się gubię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
15 ml Tressori + 4 ml Opium (wiem, w tym punkcie moja hojność nie jest zbyt wielka
![]() Co do atomizerków - jutro idę kupić do pobliskiego punktu sprzedaży badziewnych perfum, więc będą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
kosmita jakiś normalnie
|
Hmm, no niestety ale zrezygnuję w tym układzie
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
A jaki by Cię satysfakcjonował?
Atomizery tam kupuję, a nie perfumy, jeżeli to jakoś podejrzanie zabrzmiało ![]() Edytowane przez wredziulek Czas edycji: 2009-05-03 o 18:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
Chodzi i to że, otrzymując pierwszą odpowiedź, sądziłam, że chodzi też o YR, trakcie odpisywania okazało się że YR już wydany, ale proponujesz odlewkę Opium (to są skutki pisania na dwóch wątkach, szczególnie że na obu była różna informacja). No i po zastanowieniu się, jako że w kazdej kombinacji Tressori był mniej istotny, stwierdziłam, że jednak mi się to nie opłaca, przy tak mikroskopijnej ilości Opium i to w fiolce ![]() Nie mam żalu i rozumiem, ale niestety dziękuję - jeśli sprawiłam kłopot, przepraszam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.