![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
wymienię serendipitous, grosellinę, nuxe, Bourjois, Givenchy
na wymianę posiadam kilka rzeczy. Wszystkie są swieże, czyste i zadbane, tego samego oczekuję od potencjalnego kontrahenta.
Najpierw czego szukam, bo interesuje mnie tylko kilka konkretnych rzeczy i preferuje zasadę "nic na siłę". Kompletnie nie interesują mnie ciuchy, dodatki, książki, bizuteria, dlatego bardzo prosze o nie proponowanie mi ich ![]() poszukuję: - meteorytów kulkowych Guerlain, najchetniej najnowszej gwiazdkowej edycji, chętnie odsypka, mogę przysłac pudełeczko. - perfum - koncówek we flakonach, - nature Millenaire (moze byc dekant, małe ilosci), Chanel Eau Premiere, Ricci Ricci, - masła Body shop Merry Cranberry - kosmetyków z serii Candied Rose L'occitane - błyszczyka z najnowszej gwiazdkowej kolekcji Artdeco - miniatur górnopolkowej kolorówki do wypróbowania ![]() - odsypek cieni MAC w odcieniach pasujących zimie Na wymianę posiadam - Serenidpitous Serendipity3 - flakon 50 ml, jest równo połowa + kartonik - NIEAKTUALNE (Ranka) Grosellina AA Guerlain - 1125 ml, została równo połowa, tester z korkiem bez kartona - Very irresistible Sensual Givenchy - 1/3 z 30 ml. kartonik chyba mam. - Nuxe Nirvanesque krem pod oczy, pełnowymiarowy, kupiony w aptece, nieotwierany, nowy w kartoniku - Bourjois podkład mineral matte, 84, zużyte ok 1/3, kartonik wyrzuciłam - dekant 5 ml Mentafolii AA Guerlain - w atomizerze na razie tyle, reszte dopiszę wieczorem Edytowane przez kasiulka Czas edycji: 2010-01-03 o 11:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kici kici miau miau
|
Dot.: wymienię serendipitous, grosellinę, nuxe, Bourjois, Givenchy
interesuje mnie Grosellina
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
- Grosellina AA Guerlain - 1125 ml, została równo połowa, tester z korkiem bez kartona
- Very irresistible Sensual Givenchy - 1/3 z 30 ml. kartonik chyba mam. cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Serenidpitous bym chciała
![]() ![]() A mam Chanel Eau Premiere 5 ml - miniaturka Odsypka meteorytków zimowych Może byś coś jeszcze znalazła i dobrała ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana ja mam brązer Benefit Hoola, odsypki Maca, paletke Maca, chanel Madmoiselle (odlewka 5ml),błyszczyk Nuxe taki balsamo błyszczyk cielisty nowy , odlewke Pink Sugar 20ml, Daisy jacobsa i wiele wiele
Chcialaym Serendipitous |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
- Grosellina AA Guerlain - 1125 ml, została równo połowa, tester z korkiem bez kartona
- Very irresistible Sensual Givenchy - 1/3 z 30 ml. kartonik chyba mam. cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za serendipity?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Witaj,
mam na wymianę odsypki MAC'a - te co we wątku, jak też mogę oddać takie, których właściwie nie używam. Ja jestem latem z domieszką zimy, stąd kolory, które mam mogą Ci odpowiadać - same chłodne refleksy, a barwy właśnie intensywne, więc bardziej zimowe. Odsypki we wątku wytestowane są na jednym ze zdjęć na dłoni. Gdyby interesowały Cię konkretne kolory - pytaj, może mam. ![]() Nie wymieniłaś jeszcze wysztskich swoich rzeczy na wymianę. Myślę, że w zależności od tego, czy ij aką ilością odsypek będziesz zainteresowana, znajdę coś o tej wartosci u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za Serendipity?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=392941 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ranko Imperiali to ta najnowsza limitowanka? jestem kiepska w nazwach, widziałam je w perfumerii ale został tylko tester, wszystko wykupione. Mam pytanko - ile mogłabys mi ich odsypac w zamian za grosellinę? ![]() Kasiaa91 - niestety nic nie wypatrzyłam ![]() Kolciag - a ile tych meteorytków moglabys mi odsypac? ![]() Rypko85 - z tego co wymieniłas raczej nic mi sie nie przyda (chyba że Mac ale odsypki to troszkę za mało za perfumy ![]() ![]() Fanusiu nic nie znalazłam ![]() Soso tez niestety nic ![]() Marei - równiez nic nie znalazłam ![]() Joann_eve - nie napisałas co Cie u mnie inetersuje ![]() Lilmary - nic nie znalazłam dla siebie ![]() Magda1704 - równiez nic - pozdrawiam Smash - niestety nic mi sie nie przyda ![]() uff chyba wszystkim odpowiedziałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Kici kici miau miau
|
Kasiu moze inaczej - ile moglabys mi dac Groselliny max? czy cala buteleczke? ja moge odsypac polowe + to co w watku.
Tak Imperiale to najnowsza limitowanka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ranko myslałam o oddaniu całej flachy, ew. odpsikałabym sobie kilka ml do atomizerka dla zapamiętania zapachu, bo to juz chyba unikat
![]() U Ciebie zainteresował mnie tez podkład, ale nie chciałabym przegiąc, no i nie wiem co to są te sample EDM. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Kici kici miau miau
|
moglabym oddac podklad ale wtedy Imperiali mniej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
nie to moze bez podkładu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Kici kici miau miau
|
jasne
![]() czyli wtedy powiedxz mi tylko ile za ile ![]() pudeleczko oryginalne chcialabym dla siebie zatrzymac ( odyspie Imperiale w zastepcze ok?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ranko myslałam zeby sobie tak 5 ml zostawic z sentymentu
![]() Moze byc op. zastępcze - a powiedz mi jeszcze jaką gramaturę mają meteorytki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Kici kici miau miau
|
33 gramy
![]() ![]() ![]() prosze o adresik na PW |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
- Very irresistible Sensual Givenchy - 1/3 z 30 ml. kartonik chyba mam. ? ![]()
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Napisałaś, ze jeszcze będziesz dopisywać do wątku... Póki co masz praktycznie same zapachy. Nie startuję do nich z odsypkami MAC-a, dlatego liczyłam, ze rozejrzysz sie u mnie i dopiszesz u siebie to, co planowałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
- Serenidpitous Serendipity3 - flakon 50 ml, jest równo połowa + kartonik
- Grosellina AA Guerlain - 1125 ml, została równo połowa, tester z korkiem bez kartona Coś u mnie?
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Very irresistible Sensual Givenchy - 1/3 z 30 ml. kartonik chyba mam
Witaj, może coś u mnie ? ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Grosellina AA Guerlain - 1125 ml, została równo połowa, tester z korkiem bez kartona
Czy znajdziesz coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Golgie Grosellina juz idzie w swoat (czyli do Ranki)
![]() Alis - niestety nic ![]() fanusia -równiez nic ![]() Małpeczko biala - masz taką masę rzeczy ze musze na spokojnie przestudiowac, ale czuję ze cos znajdę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
witam, znajdziesz cos u mnie za krem Nuxe pod oczy?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=386313 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.