Oddam Jesienny wątek! :) M.in. podkład The Body Shop, perfumki i masę innych dobroci! :) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-01, 21:42   #1
nikusia
Zadomowienie

Przekupka: 35 pkt / 100% pozyt.

Jesienny wątek! :) M.in. podkład The Body Shop, perfumki i masę innych dobroci! :)

Chętnie przygarnę nowy podkład w kompakcie mineralny Clinique, lekkie podkłady z górnej półki, zapaszki i pielęgnację (w szczególności dwufazowy tonik matujący Clinique) Rozpaczliwie poszukuję zapaszku Chloe EDP Ale można mi proponowac prawie wszystko
NIE INTERESUJE mnie Oriflame, Avon i najniższa półka Preferuję większe wymianki

KOLORÓWKA:

- Podkład matujący The Body Shop, kolorek nr 4 (naturalny, średni beż, bez różu), ubytek malutki ok. 5%. Zakupiony przeze mnie w TBS we Wrocławskiej Magnolii Oddam tylko za coś super!
- Pomadka pielęgnacyjna The Body Shop, zapach kokosu, bardzo malutki ubytek
- Miniatura (50 ml) żelu pod prysznic The Body Shop o zapachu grejfruta, nowa
- Nowy błyszczyk do ust z aplikatorem Soda Licious, w opakowaniu ma kolor winogronowy ale na ustach jest raczej bezbarwny Piękny zapach!
- Lakier do paznokci Sally Hansen Diamond Strength, z 13 ml ubytek ok. 1/3, piękny kolor naturalny beżyk (super do french) nr. 13 Baquette Beige, lakier jeszcze świeży
- Czwórka wypiekanych cieni do powiek Chanel, w kasetce z lusterkiem, 2 kolory (biały i ciemno popielaty) na wykończeniu oraz złoty i łososiowy z ubytkiem ok. 40%. Mam z wymianki, Wizażanka gwarantowała ich oryginalnośc
- Puder prasowany Deborah, odcień nr. 3, zużycie ok. 1%. W puderniczce z lusterkiem, niestety bez gąbeczki.
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=17113.
- Mogę zrobić dużą odsypkę kuleczek rozświetlających Avon, ok.20-25 kuleczek albo za coś super mogę oddac wszystkie kuleczki
- Za coś super mogę oddać prasowany puder mineralny amerykańskiej firmy GloMinerals, ubytek ok. 50%, kolor Honey Light, w puderniczce z lusterkiem, niestety puderniczka lekko porysowana z wierzchu EDT: Niestety zauważyła, że środek pudru pokruszył się od noszenia w torebce Za bardzo to nie przeszkadza ale informuje.
- Błyszczyk do ust Christian Dior z limitowanej edycji, kolor karmelowo-złoty (zdjęcie na życzenie), mam go z wymianki, zostało go ok. 1/3, aplikator bardzo dokładnie odkażony
- Spray nadający cerze natychmiastowy blask, Sephora Profesionnel, zostało ok. 50%
- Końcóweczka podkłau Estee Lauder Double Wear w kolorze 05 Shell Beige, zostało ok. 1/2 cm na spodzie buteleczki, wystarczy jeszcze na kilka razy akurat na wypróbowanie

PIELĘGNACJA:

- Odświeżający krem do stóp mięta i zielona herbata Avon, 75 ml użyty tylko raz.
- Zestaw miniatur programu pielęgnacyjnego 3 kroki Clinique. Zestaw nr 1 do skóry suchej Żel do mycia twarzy ok. 1/3 z 50 ml, tonik ok. 1/2 z 100 ml i DDML lotion nawilżający 30 ml, nowiutki Zestaw w firmowym kartoniku z ulotką
- Półtłusty krem nawilżający do skóry suchej, bardzo suchej i atopowej z serii AA Help, malutki ubytek, użyłam go zaledwie 3-4 razy na twarz, krem w kartoniku
- Woda do demakijażu twarzy i oczu Sephora, 200 ml ubytek ok. połowy
- Tonik oczyszczający do skóry bardzo suchej, nadwrażliwej i atopowej AA Help, 200 ml ja użyłam go dwa razy więc praktycznie cały,
- Beauty formulas - mgiełka chłodząca do twarzy i ciała, 150 ml, użyta ok. 2 razy na samą twarz
- Żel do mycia twarzy oczyszczający pory Neutrogena, zawiera kwasy i drobinki ścierające, ubytek ok. 35% z 200 ml, mam z wymianki
- Zimowy krem nawilżający do rąk i paznokci Oriflame, 100 ml użyty tylko raz
- Lotion do ciała Athena's Mandarillo, zapach mandarynka i jagoda, 150 ml ubytek ok. 30 ml
- Ekspresowa, dwufazowa odżywka do włosów Płynny Jedwab Gliss Kur, zużyte jakieś 1/4.
- Mogę zrobić odlewkę odżywki mlecznej Kallos, wielkość do uzgodnienia, ale proponuję ok. 100 ml (ale jestem ugodowa ).
- Peeling do stóp do szybkiego pedicure Avon Foot Works, użyłam go chyba tylko 2 razy.
- Balsam do ciała opóźniający odrastanie włosków po depilacji Oriflame, zostało ok. 80%.
- Żel głęboko oczyszczający. Odblokowuje pory. Garnier Czysta skóra, zostało ok. 1/3 ze 150 ml.
- Krem nawilżający. Długotrwały efekt matujący. Garnier Czysta Skóra, zostało troszkę mniej niż połowa z 75 ml
- Peeling do dłoni Oriflame, zostało trochę ponad połowa.

PERFUMY: (Nuty zapachowe przepisane z KWC ):

- Oryginalne próbki (z kartonikami) zapachów: Carolina Herrera EDT oraz Christina Aguilera EDP - to ten pierwszy zapach Aguilery, pierwotnie we flakoniku pokrytym koronką
- Odlewka ok. 20-25 ml perfumek Dolce&Gabbana The One, mam z wymianki
- Perfumki Christina Aguilera, ok. 50% z 15 ml wystarczą jeszcze na długo nowej właścicielce, mam z wymianki.
- Piękne perfumy firmy Bi-es, Kiss of Love, ubytek ok. 1/3.
Nuty zapachowe: cytrusy, kolendra, wanilia, piżmo, drzewo sandałowe - oddam jedynie za coś fajnego, nie jestem pewna czy chcę oddać
- Oryginalna próbka zapachu Moschino I love love.
- Podróbka perfum Escada Magnetic Beat, 45 ml ubytek ok. 1/4, mam z wymianki.

BARDZO CHĘTNIE ZROBIĘ ODLEWKI:
- Yves Saint Laurent Elle (do 5 ml)
- Estee Lauder Bali Dream (do 10 ml)
- Christian Dior Miss Dior Cherie Eau de Printemps (do 10 ml)
- Calvin Klein Euphoria (do 5 ml)
- Kylie Minogue Darling (do 10 ml)
- Esprit Horizon (do 10 ml)
- Nina Ricci L'Air Du Temps (do 5 ml)

Mam tylko jedno zastarzeżenie jeśli chodzi o odlewki, poprosiłabym Was jesli bedziecie chętne na którąś odlewkę abyście wraz ze swoimi kosmetykami przesałały mi jakiś atomizerek. Strasznie przepraszam Was za te wymagania ale pozbyłam się z domu wszystkich i już nie mam do czego odlewać

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=504362

Kocham
http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200510102438.png

Edytowane przez nikusia
Czas edycji: 2009-11-11 o 13:50
nikusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-01, 22:04   #2
annamonica
Zakorzenienie

Przekupka: 62 pkt / 100% pozyt.
GG do annamonica
Dot.: Jesienny wątek! :) M.in. podkład The Body Shop, perfumki i masę innych dobroci!

cos u mnie za:
- Odlewka ok. 20-25 ml perfumek Dolce&Gabbana The One, mam z wymianki
moze byc nawet mniejsza pojemnisc
zajrzyj do dwoch watkow prosze
Stary 2009-11-02, 14:15   #3
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Przekupka: 131 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Jesienny wątek! :) M.in. podkład The Body Shop, perfumki i masę innych dobroci!

- Pomadka pielęgnacyjna The Body Shop, zapach kokosu, bardzo malutki ubytek
- Miniatura (50 ml) żelu pod prysznic The Body Shop o zapachu grejfruta, nowa
- Błyszczyk do ust Christian Dior z limitowanej edycji, kolor karmelowo-złoty (zdjęcie na życzenie), mam go z wymianki, zostało go ok. 1/3, aplikator bardzo dokładnie odkażony
- Spray nadający cerze natychmiastowy blask, Sephora Profesionnel, zostało ok. 50%
- Odświeżający krem do stóp mięta i zielona herbata Avon, 75 ml użyty tylko raz.
- Żel do mycia twarzy oczyszczający pory Neutrogena, zawiera kwasy i drobinki ścierające, ubytek ok. 35% z 200 ml, mam z wymianki
- Zimowy krem nawilżający do rąk i paznokci Oriflame, 100 ml użyty tylko raz
- Lotion do ciała Athena's Mandarillo, zapach mandarynka i jagoda, 150 ml ubytek ok. 30 ml
- Żel głęboko oczyszczający. Odblokowuje pory. Garnier Czysta skóra, zostało ok. 1/3 ze 150 ml.
- Oryginalna próbka zapachu Moschino I love love.

cos u mnie?
Stary 2009-11-02, 15:15   #4
Nana93klb
Zakorzenienie

Przekupka: 75 pkt / 99% pozyt.
GG do Nana93klb

cos u mnie za - Zimowy krem nawilżający do rąk i paznokci Oriflame, 100 ml użyty tylko raz
Nana93klb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-02, 15:19   #5
Mcherub
Rozeznanie

Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.

- Końcóweczka podkłau Estee Lauder Double Wear w kolorze 05 Shell Beige, zostało ok. 1/2 cm na spodzie buteleczki, wystarczy jeszcze na kilka razy akurat na wypróbowanie

znajdziesz coś za podkład?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551
Mcherub jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości