![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
♥ wymianka, wymianka! ostatnia w 'o9 ;) ♥Wątek aktualny do 20-25 września.
WIĘKSZOŚĆ ODDAM ZA DROBIAZGI! Miałam remont, w nowych meblach nie mam miejsca na te ciuszki. Większość jest w stanie idealnym, noszone pare razy, zadbane. Szkoda mi ich wyrzucać, wiele z nich oddam za drobiazgi lub jako dodatek do fajnej wymiany. nie będę jakoś super wybredna ![]() Raczej nie szukam ciuszków ![]() interesują mnie: - długie legginsy, - kolorowe rajstopy rozm 3/4, - paski (grubsze, na talię czy do tunik), - chusty, szale i apaszki, - szelki, krawaty, - torby i torebki, - biżuteria - kolczyki-wkrętki, wisiorki, bransoletki - zegarki z dużą tarczą - KOSMETYKI i tu naprawde wszystko mozna mi zaoferować, chętnie przygarnę jakieś perfumy (ale nie Diory i inne Chanele ![]() ![]() - szkatułki, pudełeczka, EKSPOZYTOR NA KOLCZYKI - kubki :P z ciuszków: - GRZYBEK! - sweterki z dekoltem w łódkę, odkrywające ramiona - biały/czerwony long (ok 70cm) - kamizelki - koszule - spódnica z wysokim stanem, chętnie bombka - białe balerinki lub trampki rozm 38/39 - spodnie z wysokim stanem/ogrodniczki ;P do każdej wymiany dokładam drobiazg, jeśli to fajniejsza wymiana to jakiś ciuszek ![]()
Edytowane przez lillymy Czas edycji: 2009-09-13 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥ wymianka, wymianka! ostatnia w 'o9 ;) ♥
szara:
rozm L długość 52cm od pachy do pachy 48cm ręk ok 55cm (mierzone w połowie) nike, S, czerwona dł 54 od p do p 41 ręk 14 żółta bokserka, Butik, XL ale przeklamane dł 49 od p do p 36 biała spódniczka dł 30cm szer od 37 do 42cm (gumka) atmo, Ska dł 42cm (bez regulowanych ramiaczek) od dekoltu 25cm fioletowa mgiełka dł 80cm gumka w pasie, dowolne "modelowanie", bufki, nietoperzyk żółta brasil dł 45 odpdop 37 rozowa bielizniana Troll dł 35cm szer od 34cm (gumka ![]() Butik strawberry dług51 od dekoltu38 od p do p35 ups z gwiazdkami dług 49 szer 33 (rozciąga się) w czachy dług 50cm szer >34cm (gumka ![]() rękawki ok. 47cm (mierzyłam w połowie)
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ups letnia
dług 30cm + zawiązywane ramiączka ![]() szer 35cm moro dług 49cm szer 37cm ręk 54cm Look at me now dług 46cm szer 35cm nieco się rozciąga na szerokość hippo dług 28cm szer 37cm stópki dług/szer 55/38 spodenki japan style dług/szer/stan 24/32/19 butik lazurowa beach dług/szer 52/38 czerwona z kapturem dług/szer 49/34 beżowy sweterek na guziczki (mała dziurka pod lewą pachą jakieś 8x8mm) dług/szer/dł ręk 50/38/47 różowe bolerko dług/szer/dł ręk 30/36/47
Edytowane przez lillymy Czas edycji: 2009-09-12 o 15:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
białe bolerko dług/szer/dł ręk 34/44/52 betty boop dług/dług od dekoltu/szer/dł ręk 63/49/38/52 zielona bluza / L dług/szer/dł ręk 52/45/52 czarny golf dług/szer/dł ręk 54/42/54 ogrodniczka dł/szer 58/39 błękitny sweterek dług/szer/dł ręk 49/36/54 dłuuugi portfel długość 18cm "wysokość" 9cm po rozłożeniu 22x19 ![]() okulary przeciwsłoneczne, nie muchy, ale dość duże ![]() prostownica balsam brązujący i odżywka do zniszczonych włosów /całe - balsam użyty raz/dwa/
Edytowane przez lillymy Czas edycji: 2009-09-19 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Książki:
Słownik Oxford Wordpower, wydanie 2003 HP i Komnata Tajemnic - miękka opr. Pan Tadeusz - twarda opr. + foliowa okładka Akademia Pana Kleksa, twarda okładka Pisarze i poeci - seria Sławni Polacy - twarda okładka Encyklopedia Szkolna - Język Polski - twarda okładka - gruuuuba ! niby dla podstawówek ale się przydaje na różnych "frontach" :P Ilustrowane dzieje literatury polskiej - twarda okł. Król Maciuś I - twarda okł. Słownik + rozmówki polsko-francuskie Jak wygrać miłość? Jacek Pawlikowski - Twarda okł. Opracowania lektury, wiersze - miękka okł - klasa 8 (odpowiednik kl 2 gimnazjum) Ciało człowieka - Discovery - wraz z płytą CD Świat zwierząt - Disney - wyd. Egmont książeczka z testami gimnazjalnymi do wypełnienia - wyd. Greg - 160 stron
Edytowane przez lillymy Czas edycji: 2009-09-19 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za długi portfel?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
mieści a 4 ale sory taka wymiana troche mi sie nie odpłaca;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
mgielka mnie interesuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie w obydwu wątkach za :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1252745920 ewentualnie co by Cię interesowało z Avonu ? ![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
zalezy od Twojej figury, jak ją założysz
widzę na zdjęciach że jesteś szczuplutka, oby nie była za duża wymiary podam jak tylko będę miała do niej dostęp - jest w domu ![]() postaram się o jakieś zdjęcia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
To mogę oczywiście oddać nową Pur Blancę za bluzeczkę jeśli by Ci tak pasowało
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
to zależy jaki noszisz rozmiar. ja mam niedużą 40, a są w sam raz, bo to chińska numeracja.
a w razie czego znajdziesz coś jeszcze?
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
cos za fiolrtowa mgielke?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
nic nie znalazłam ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
podobaja mi sie u ciebie 2 rzeczy:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1252746404 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1252746082 tylko chyba te spodenki beda mi za małe;/
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hej w jakimś wątku pisałaś, ze masz samsunga do oddania
![]() mam trochę rzeczy z Twojej wish, dlugie legginsy np i tunike białą z bershki, mogę też poszukać poza wątkiem. a tak w ogole to zapraszam do mojego nowego wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
niestety nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Hej, bardzo mi się podoba:
fioletowa mgiełka
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.