| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-04-04, 12:09 | #1 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2010-04 
				 |   Makijaż sceniczny ;)

A więc tak... W czerwcu mam wyjazd do Turcji z zespołem do ktorego należę. Będziemy tam występowac, a ja mam pewien problem. Nie wiem dokładnie jaki podkład byłby odpowiedni na scenę. ;] Należy podkreślic ze mam 14 lat oraz delikatna cerę. Z góry dziękuję za pomoc    | 
|     |   | 
|  2010-04-04, 12:47 | #2 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Makijaż sceniczny ;)

kup sobie napewno tizon, naklada sie go odrobine pod podklad na miejsca gdzie sie swiecisz..czolo, nosek, brudke..a podklad hmm pharmaceris jes super! lekki, matujacy kupisz w aptece   no i jakis transparent coverderm polecam, drogi ale wydajny i bardzo dobry   
				__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=768254 takie tam szmatki.. ;-) Czekam na mojego bombaza!!      | 
|     |   | 
|  2010-04-04, 14:48 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-02 
				 | 

Chciałam zapytać co to jest TIZON? jeżeli pomaga się nie błyszczeć właśnie w strefie T to byłabym bardzo zainteresowana, jednak chciałabym wiedzieć co to jest, gdzie można kupić i orientacyjnie ile kosztuje  z góry dziękuję za odpowiedź   | 
|     |   | 
|  2010-04-05, 11:32 | #4 | 
				 | 

No właśnie... co to jest Tizon? ;] Czy moglabys to bardziej sprecyzowac?    | 
|     |   | 
|  2010-04-05, 15:25 | #5 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

Ja też bym chciała wiedzieć co to jest ten tizon   pozdrawiam 
				__________________ Kochać,to znaczy widzieć w kimś cud dla innych niewidoczny     | 
|     |   | 
|  2010-04-05, 22:23 | #6 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-12 
				 | 

A może Dermacol?  Recenzja podkładu na blogu jednej z Wizażanek  http://ishikawa.bloblo.pl/pokaz/7030...#comment-92982 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2010-04-06, 12:14 | #7 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Cytat: 
 Autorka wątku nie pisze, że ma kłopoty z cerą i nie pisze, że trzeba coś ukrywać... po co takie maziaje na młodą buźkę nakładać.... Cóż mogę doradzić... ile wizażanek tyle opinii... może przejdź się z mamą do drogerii i wybierzcie coś razem co nie będzie zbyt ciężkie i dopasowane do karnacji. A jakiego efektu oczekujesz? | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-04-06, 13:16 | #8 | |
				 |  Dot.: Makijaż sceniczny ;) Cytat: 
  Myslę że może skorzystam z rady XNyaaX i kupię ten pharmaceris. Może któraś z Was go używa i napisze czy warto   | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.