|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Projekt tatuażu. Ważne :)
Hej
poszukuję osoby chętnej do zaprojektowania mi tatuażu jeśli takowa będzie to podam maila i skontaktuję się z nią liczę na pozytywną odpowiedź pozdrawiam
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Projekt tatuażu. Ważne :)
Cytat:
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
No więc myślałam że jeśli ktoś będzie chętny to zgadamy na poczcie ale w porządku ;] jakiś czas temu zakładałam wątek na temat kwiatowego symbolu przeznaczenia bo chciałam żeby to miało związek z przeznaczeniem;] jednak nie doszukałam się niczego prócz aksamitki, która zbytnio na tatuaż się nie nadaje tym bardziej jeśli ma to być tatuaż czarno biały bo boję się że kolory kiedyś wyblakną ... Jeśli chodzi o miejsce to myślałam o prawej lędźwi lub ewentualnie stopie <bardziej skłaniam się ku lędźwi> , tatuaż nie zbyt dużej wielkości. Chciałabym aby skupiał się na napisie "Destiny", który będzie wkomponowany w jakiś delikatny i kobiecy wzór kwiatowy ;] Napis ma być najmocniejszym akcentem tatuażu...
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2009-09-06 o 16:38 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
na Twoim miejscu zajrzałabym tu: www.tattooart.pl, tam na forum na pewno znajdziesz chętnych do projektowania, tu może być różnie.
ciekawy pomysł masz też rozważam zrobienie sobie tatuażu, ale zanim uzbieram kasę... trochę minie^^'
bo nie ma za małych lub za dużych piersi Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania. Julia Hartwig, Kot Maurycy
|
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
Hobbystycznie zajmuję się projektowaniem tatuaży.
Jeśli jesteś zainteresowana, to napisz PW. |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Ja mam tatuaż na nagarstku, wewnętzna strona ręki. Jest to gwiazdka, coś w stylu taka jak ma Tila Teqila.
Szczerze to miałam ochote rozpłakać się i uciec z tego salonu, tak powtornie bolało. Na szczęscie ból szybko znikął, a tatuaż nadal mi się podoba, a zrobiłam go mając zalediwe 16 lat :O Jestem zdania, że w życiu trzeba próbować wszytskiego, chcesz tatuaż to go zrób, bo jeśli nie zrobisz to zawsze będziesz go chciała, i żałowała, że nie zrobiła jak był na to czas. |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje za odpowiedzi
bionda6 ja akurat dojrzewałam do myśli o tatuażu ;] gdybym zrobiła go dwa lata temu to dziś wiem że bym żałowała bo wtedy chciałam zrobić żeby mięć i pewnie miałabym jakiś przypadkowy wzorek, dziś chcę go zrobić aby przypominał mi o tym co dla mnie ważne i dzięki czemu tu jestem ;]
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.

poszukuję osoby chętnej do zaprojektowania mi tatuażu
jeśli takowa będzie to podam maila i skontaktuję się z nią