|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Skazany na śmierć ? gdzie obejrzeć?
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skazany na śmierć ? gdzie obejrzeć?
mam pytanie...po co dwa takie same watki?
i jeszcze jedno...czy wiesz, ze sciaganie filmow z internetu jest nielegalne?
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Po pierwsze czy Ty wszystko robisz legalnie - zastanów się czy taka z Ciebie święta. A po drugie może być nie do ściągnięcia a do oglądnięcia....a np. na stronie youtube można takie filmy obejrzeć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ale ja wcale nie muszę ściągać. Po prostu czy nie mogę obejrzeć odcinka "Skazanego na śmierć" w internecie? Nie mogłam oglądać go w tv więc myślałam że skoro mamy XXI wiek to może w internecie będę mogła go zobaczyć....
---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Dobrze przepraszam że w ogóle miałam takie złe myśli ! Koniec tematu bo widzę że to nie ma sensu. Trudno nie obejrzę wcale tego odc.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
oj kobiety już się bijecie o taką drobnostke
![]() ja nie wiem i nie jestem pewna czy gdzieś pokazują powtórki zapewne zrobia to jak skończą serie to bankowo poleci od początku jak to nasza telewizja potrafi ![]() spróbuj na youtube moze akurat sie uda ![]() to nie wiem ale kto dzis robi coś legalnego zreszta zablokowali by oglądanie w necie i teledysków i filmów gdyby tak było ![]() ja także lubie ten film jest swietny nie ważne co twierdza inni ![]() myśle jednak że jak obejrzysz drugi odcinek to zorientujesz sie co mogło być w pierwszym odcinku. życze powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ jakos tak ;-) poszukaj dokladdnie na googlach ;-)
a na surthechannel.com masz cala 4serie po ang ![]()
![]() |
#8 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nielegalne, spadłem normalnie i co, że nielegalne polak kombinator mozesz miec cos z 3 to po co kupować? Do autorki: www.theprisonbreak.net - proszę bardzo ![]() ![]() Ja ściągam muzykę, gry, filmy- wszystko co mi jest potrzebne- za darmo ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
jesteś (...) który daje zarobić |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
dzięki Wam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
po co kupowac? ano po to, zeby dac tworcom zarobic...pracuja, jak kazdy z nas...a nie jest to latwa praca, wbrew pozorom... strasznie mi 'przykro', ze nie naleze do polakow kombinatorow, tylko kupuje filmy w sklepie i daje zarobic ich tworcom...ale na pocieszenie...stac mnie na to...
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Zapewniam, że twórcy nie są biedni...A znacie może z polskim lektorem 1 odc. 4 sezonu? jak tak to proszęę o link ! bardzo!
![]() Edytowane przez Maaja Czas edycji: 2009-09-10 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
w moim pierwszym liku powinno byc po polsku :P
napisy albo lektor:P
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym bycie złodziejem widzę jest powodem do dumy - tak złodziejem, bo żerowania na cudzych pieniadzach czasie i pracy to nic innego btw - a serial, sprawdzic na oryginalnej stronie serialu, wiem, ze np. grey's anatomy czy private practice puszczają na stronie za darmo a jak się nie zna języków to tylko żałować było sie uczyć
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Spróbuj na www.kino-☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.