|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
JAK POZBYC SIE ODROSTOW???
od kilku miesiecy robie sobie pasemka blond i jak do tej pory robilam to rozjasniaczem. jednak chcialabym zmienic ta metode gdyz moje wlosy sa jush za bardzo popalone i oslabione rozjasnianiem. chcialabym zapytac czy robiac pasemka zwykla farba np jasny blond uda mi sie pokryc odrosty i czy uzyskam rownomierny kolor pasemek czy jednak bede skazana na palenie wlosow i rozjasnianie ich dalej rozjasniaczem chcac pokryc odrosty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: JAK POZBYC SIE ODROSTOW???
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: JAK POZBYC SIE ODROSTOW???
witam,
mam troche inne pytanie: cale lata farbuje wlosy i mam juz dosc, używalam ostatnio Loreal Casting blond, zeby miec podobny do naturalnego kolor i zapuszczac odrosty ale kolor sie zmywa i nie zostaja naturalne wlosy tylko jasniejsze i odrost znow okropny, co tu zrobic? czemu ta farba na poczatku ciemna rozjasnia wlosy? a jesli bym tylko konce farbowala a odrosty nie to bez sensu? dziekuje za odpowiedz. p.s. moze jakies naturalne sposoby na odrost cytryna czy rumianek? ![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- ciewkawe czy ktos zajrzy na taki stary watek... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.