|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
suknia xl- gdzie szukać ?
Witam,
We wrześniu biorę ślub. Powoli zaczynam przymierzać się do szukania sukni ślubnej i zaczynam się nieco stresować. Mieszkamy za granicą, ślub będzie w PL. W PL będziemy w maju na 2-3 tyg- wtedy planuję zakup sukni. Przeglądam nieco stron, i zaczynam się stresować, że będzie ciężko znaleźć mi suknię- mam 175 wzrostu, biust 95cm. Większość sukni jak widzę jest na niższe dziewczyny, no i szczuplejsze... Ogranicza mnie też czas, nie będę miała możliwości wielu poprawek itp w sukni ( poza pobytem majowym, będę w PL następnie dopiero na ślub- tydzień przed ). Jak to ugryźć ? jak szukać sukni i gdzie ?
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: suknia xl- gdzie szukać ?
W maju szukać sukni na wrzesień to bardzo mało czasu
![]() Wszędzie mi mówili, że pół roku przed to minimum. Ja zamawiałam sukienkę w listopadzie 16' na maj 17' i już w moim salonie pani mówiła, że dla nich to "ostatni dzwonek" jeżeli chcę mieć jeszcze przymiarkę na miesiąc przed ślubem i ewentualne poprawki. Z tego co wiem większa rozmiarówka jest dostępna np. w salonach Agnes. Ale tam też sugerują pierwszą przymiarkę i zamówienie minimum na 6 miesięcy przed ślubem. ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Na Twoim miejscu szukałabym sukienki tam, gdzie mieszkasz na co dzień i przywiozłabym ją na ślub do PL ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:02.