|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz siê chirurgi± plastyczn±? Podda³a¶ siê zabiegowi lub go rozwa¿asz? Do³±cz do nas. Podziel siê do¶wiadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 4
|
Jacek Jarliñski
Hej, niedlugo planuje operacje u tego doktora,mianowicie powiekszanie piersi ,czy ktos byl przez nigo operowany? prosze o jakies opinie na jego temat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
Dot.: Jacek Jarliñski
I jak posz³a operacja? S³ysza³am o nim pozytywne opinie, sam zrobi³ na mnie dobre wra¿enie. Nied³ugo bêdzie mi naprawia³ nos i zaczynam siê baæ. Jeste¶ zadowolona? Opowiadaj!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 35
|
Przecie¿ sama szuka opinii
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 257
|
Jarlinski robi przewa¿nie male biusty,, ale zgrabne i nie slyszalam o wielu powiklaniach u Niego.
zapraszam na w±tek piersiowy cz. 22 - znajdziesz kilka dziewczyn od tego Dr ![]()
Arturito vel A.B Warszawa! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277![]() -> 20.04.2015r. Nagor 460cc EHR 12,2 p.5,8 za ma³o! ![]() -> 24.10.2016r. Silimed Natural 610cc XH 13,7 p.7,1 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
a przepraszam, wydawa³o mi siê, ¿e post jest sprzed roku i wnioskowa³am, ¿e ju¿ jest po operacji. mój b³±d
Tak czy siak, gdy by³am u niego ostatnio na konsultacji, to dwie babki czekaj±ce przede mn± rozmawia³y w³a¶nie o przebytej operacji poiêkszenia biustu i z tego co mówi³y, by³y bardzo zadowolone. Prawie sobie z podekscytowania pokazywa³y piersi przy wszystkich. Za to chwilê potem przysz³a inna, która rozmawia³a z pielêgniark±, ¿e jej siê sutek przemie¶ci³, a mia³a operacjê jako¶ po³ roku wcze¶niej i chcia³a z doktrem porozmawiaæ, ale wspomnia³a, ¿e trochê siê nie stosowa³a do zaleceñ pooperacyjnych. Ja osobi¶cie idê w³a¶nie do Jarliñskiego ze wzglêdu na dobre opinie, których s³ysza³am mnóstwo od znajomych i znajomych znajomych. Z reszt± na konsultacji zrobi³ na mnie ogromne wra¿enie, mo¿e dlatego ¿e jeszcze nikt mi tak dokladnie nosa nie zbada³ jak on, a u lekarzy by³am wielu. Edytowane przez Ojilonilon Czas edycji: 2015-06-20 o 01:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
co to znaczy ze robi male biusty? chodzi i o to ze nie podejmuje sie robienia duzych biustow, czy zmienia rozmiar implantu wedlug swojego uznania w czasie operacji? przepraszam z apytanie, ale chce wiedziec jak najweicej o nim, bo uwazam ze to bardzo wazna decycja ,najwazniejsza ,wybor lekarza ktory ma zmienic nasze cialo na stale. zalozylam ten watek ,bo ostatnie opinie na jego temat znalazlam sprzed kilku lat a interesuja mnie aktualne. nie mieszakm w Polsce ,bedzie to pierwszy lekarz z ktorym bede miala konsultacje i nie ukrywam ze planuje wplacic zaliczke by zarezerwowac termin operacji
Edytowane przez 0lusia1525 Czas edycji: 2015-06-20 o 06:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 229
|
jakie ceny u tego doktora? za taka operacje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
13500 okragle implanty 15500 anatomiczne ,oczywiscie to sa przyblizone ceny ,wszystko pewnie zalezy od wielkosci implantu itp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.