|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wymarzone urodziny:)
Nie znalazłam takiego wątku.
Kieruję pytanie do młodziutkich i tych, którzy już mają kilkanaście imprez za sobą ![]() Jak wyobrażacie sobie wymarzone urodziny/ imprezę urodzinową?Począwszy od rana kończąc nad ranem? A może już macie takowe za sobą? Rozmarzmy się ![]() ![]() ![]() Ja na przykład chciałabym,żeby ktoś zorganizował mi imprezkę. począwszy od jakichś miłych gestów od rana, trzymanie mnie w napięciu, po zaproszenie najbliższych przyjaciół i spędzenie miłego wieczorku w ich gronie. Czy to w domu, czy na dyskotece A Wy?
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wymarzone urodziny:)
Wymarzone ... hmm najważniejszym czynnikiem byłaby na pewno atmosfera. Wolałabym jakiekolwiek urodziny, byleby takie na których wszyscy się świetnie bawili, byli zgrani, nikt by się nie odpadł=upił się. I najlepiej do rana.
Nie lubię nieprzewidzianych sytuacji także sama wolałabym zaplanować liczbę gosci, miejsce itp sprawy
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
hmm. pierwsze o czym pomyślałam, to przyjęcie niespodzianka. jeden warunek - urzadzone przez osobe, ktora mnie DOBRZE zna
(tylko wtedy niespodzianki mają dla mnie sens, nie lubię udawać, że się cieszę)poza tym to oczywiście atmosfera
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Takie, na które w prezencie dostaję kilka książek
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam takie 18te urodziny- domek letniskowy z bali w grudniu
kominek, góralskie wnętrze, rano śniadanie w hotelu, basen......Oj rodziciele się szarpnęli![]() No i oczywiście ludkowie- mała grupa (najwięcej 20 osób) ale alkoholu było w granicach przyzwoitości (bo to domek w hotelu więc musiałam mieć kontrolę). Muzyka, tańce i śpiewy....Ehh bosko było
|
|
#6 | |
|
Uzależnienie
|
Cytat:
![]() Ja bym ucieszyła się z wycieczki-niespodzianki. Uwielbiam zwiedzać
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
ja marzę o takich urodzinach jakie miał Freedie Mercury jak skonczył 39 lat. Czarno-białe party, pełna swoboda sexualna, najepszy szampan leje się strumieniami itp.
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
A ja właśnie odwrotnie.....Chciałabym choc jedne urodziny spędzic w samotności..Wyłączyłabym telefon, w ogóle bym się odcięła!
Zrobiłabym sobie taki "dzień dziecka". Chciałałym miec wolne mieszkanie Na początek dnia bym sobie leżała i słuchała muzy, oglądała coś w tv. Potem pojechałabym do miasta na zakupy!!!!! Kupiłabym sobie [zakładam, że skoro wymarzone, to bym dysponowała wystarczającą ilością pieniędzy xD] to, na co bym miała ochotę. Potem poszłabym do kawiarenki na kawę z duuużą ilością pianki i jakieś ciasteczko. Włożyłabym do niego świeczkę [taką, co tak fajnie "strzela"] ![]() Później poszłabym do opery, pochodziła po parku, potem po dwa reddsy malinowe, pierogi i lody. Wieczorem [w pustym mieszkaniu!!!!] rozsiadłabym się w fotelu z piciem i pierogami, lodami pod ręką i bym obejrzała jakąś fajną komedię romantyczną...tak do rana....ahhh,,marzenia
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#10 | |
|
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
Chociaż ja może bym spędziła takie spokojne urodziny tylko ja plus facet. Bez sms-ów z życzeniami, telefonów, wielkiego przyjęcia. Bez obowiązków przez cały dzień. Tak właśnie, żeby się zatrzymac na chwilę i pomyśleć. W sumie częściowo realizuje już od kilku lat - dzień urodzin wypada tak, że na przysłowiową lampkę szampana umawiamy się ze znajomymi kilka dni po. Huczne popijawy urodzinowe z okazji moich urodzin mnie nie pociągają. Na innych mogę pójść. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

(tylko wtedy niespodzianki mają dla mnie sens, nie lubię udawać, że się cieszę)
kominek, góralskie wnętrze, rano śniadanie w hotelu, basen......Oj rodziciele się szarpnęli