|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Alma-sklep internetowy
szukałam, ale nie znalazłam takiego wątku, jeśli jest proszę o połączenie i przepraszam
chciałam się dowiedzieć czy ktoś tu kupuje w Almie internetowej i jakie są opinie?chodzi mi głównie o wędliny/mięso/sery itp.zastanwia mnie np to że mogę wybrać sobie wagę kurczaka-może być tak, że wybiorę np 1,40 kg a oni mi dadzą 1,80 kg bo nie mają?proszę o opinie ![]()
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Alma-sklep internetowy
ja zamawiam z a.pl(to jest sklep Bomi) ijestem bardzo zadowolona
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
mięsa w Almie nie kupuję, ale jeśli moje zamówienie nie pokrywało się z tym, co mieli w sklepie to dzwonili, żeby to skonsultować.
nie powinnam dźwigać a czasem nie chce mi się wychodzić na zakupy, więc zamawiam sobie dostawę do domu i bardzo mi to odpowiada^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ponieważ nie mogę dźwigać, a tak się złożyło, że i mój TŻ od jakiegoś czasu niedźwigający to już od kilku miesięcy zamawiam w Almie (wawa) i jestem bardzo zadowolona. Wszystko zawsze było świeże, z długim terminem ważności. Dostawy też na czas. Jak kupowałam rzeczy gdzie określałam wagę to na ogół przygotowywali takie "sztuki" żeby było albo równo to co zamówiłam, albo minimalnie mniej (np. zamiast 40 dag 38 dag). Myślę, że jak nie będą mieli takiego kurczaka jak chcesz to jakoś się z Tobą skontaktują. Ja zawsze wybieram opcję (przy końcu zamawiania), że jak czegoś nie mają na magazynie to maja do mnie zadzwonić i mnie o tym powiadomić i ewentualnie za moją zgodą zamienić na coś innego. Polecam wypróbować. Ja zamawiam gigantyczną ilość raz w miesiącu, a potem tylko dokupuje rzeczy świeże (wędlina, warzywa, pieczywo itp. które "nie poleżą").
Znajoma zamawiała z Almy i była zadowolona także, inna z kolei zamawiała z Bomi i też nie narzekała, a jeszcze inna z Leclerca i też zachwycona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Ja też zamawiam w Almie. Mięso i wędliny czy nabiał zawsze bardzo świeże. Jedyny minus, to kilka razy potłuczone jaja, ale to wina pakujących - dostałam nastepnego dnia zwrot jajek w ilości, która była zbita.
Co do gramatury. Czasem minimalnie różni się od zamówionej, ale dosłownie o parę groszy.
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ogólnie naprawdę obsłufa full service ![]() mięsa nie zamawiałam ale wędliny mają pyszne,świeże i tak cieniutko pokrojone ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Zamawiałam w Almie i są na 6 !
![]() Tak jak poprzedniczki pisały, w razie braku towaru dzwonią miłe Panie ![]() Odnośnie towarów to zawsze były świeże, w moim przypadku zamawiałam owoce i warzywa, mięso, wędliny, ryby. Zawsze byłam zadowolona z jakości. Serdecznie polecam ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Dzwonią tylko jak zaznaczysz opcję, że w razie jak nie ma produktu, to zgadzasz się na zastępczy. Jak nie chcesz zastępczego to nie dzwonią.
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Zakupy internetowe to mega wygoda. Moja koleżanka też często zamawia, zwłaszcza latem jak idzie dużo napojów. Nie ma auto to trzeba sobie jakoś radzić
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny za opinie
![]()
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post47257715 "Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cie , zanim się urodziłaś - kochałam Cię , nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do tego dostajesz gratis kawę tchibo jak chcesz to podaj mi maila swojego na priv to Cię polecę i dostaniesz rabat 10%na wszystko
Życie bez pandzi to nie to samo ![]() Edytowane przez tapetka22 Czas edycji: 2012-03-09 o 16:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.