|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#5 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Demeter cannabis Flower
A co masz w zamian do zaoferowania za te perfumy?
Poza tym wymianki ustala się w wątkach, nie na gg.
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-12-10 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Wymieniamy sie tylko na forum, nie za pośrednictwem gg
![]() A juz na temat mam taka rade aby spróbowac na forum Perfumy w wątku o wspólnych zakupach lub przez strone internetową Demeter.
#8 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Oj .
![]() Nie wymieniam się za pośrednictwem gg, tylko w wątkach ![]() Łamiesz regulamin już drugi raz ![]() Kierowanie mnie na gg ja odbieram jako oczywisty fakt, że nic na wymiankę za te perfumki nie masz, zapytałam wprost co masz na wymiankę i tu oczekiwałam odpowiedzi ![]() Tym bardziej, ze sugestie i uwagi innych wizażanek są jak najbardziej poprawne i nie atakuj ich , nie masz racji. Od sprzedaży i kupna perfum są inne wątki ![]() Ja zamierzałam się wymienić, ale w takiej sytuacji nic z tego, dziękuję ![]() Pozdrawiam ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2009-12-11 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.