Żony doskonałe PM2008 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-28, 08:50   #1
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia
Talking

Żony doskonałe PM2008

Otwieram nowy wątek dla przewspaniałych PM 2008
Pamiętacie jak M.a.r.t.a kiedyś pisała , że 2008r należy do nas? Powiem więcej- każdy następny również. W końcu jesteśmy "żony doskonałe" chociaż staż tak krótki- aż boję się pomyśleć jakimi ideałami będziemy za 25 lat
Stary 2009-03-28, 09:27   #2
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Żony doskonałe PM2008

No to witam w nowej odsłonie naszego wątku :bo unce::pije my:

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 09:35   #3
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Witam i ja kurcze bym wiedziala to bym tutaj tego ostatniego posta napisala

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 09:49   #4
agunia82
Zakorzenienie

Zawsze można go tu przekleić

Stary 2009-03-28, 10:19   #5
LOLA7
Rozeznanie

No i ja witam żonki doskonałe hehe dobre

A ja niedawno wstałam mężuś po zakupy poszedł jak zwykle w sobotę i jakos za sprzątanie się wziąć nie mogę.
Pochwale wam się że wczoraj pojechaliśmy na zakupki i kupiłam drzewko bonsai i pieknego storczyka który ma niby 2 odnogi i z każdej z nich odchodzą kolejne 2. Bardzo duży i śliczny a kosztował 30 zł bo to w (lerła merlen - niewiem jak się pisze) mam nadzieję że swzybko nie zdechnie z moimi zdolnościami do pielęgnacji

hehe goscie przychodzą o 18 już kurcze mam tryle pracy a jakos nie moge się zebrać za sprzątanie i przygotowywanie.

życzę wam miłej soboty
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 10:52   #6
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

A ja tu czytam skrupulatnie zaległości i cytuję na starym wątku od 20 min ...

To za to teraz w skrócie
Agatko - ślicznie wyglądasz z brzusiem W ogóle taką super masz figurkę że szok I nic a nic Ci dzieciątko nie zabrało urody - głupoty gadasz I te spodenki sa rzeczywiście super Acha - fajny macie ten portrecik wyszywany na ścianie

Czekoladko - Piękne miałaś zaręczyny - jany motyw z tymi pudełeczkami, no i w taki dzień

Acha zapomniałam - zdrowie nowego wątku

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2009-03-28 o 10:53
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 11:08   #7
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam w naszej nowej odsłonie

Czekoladko21
to są dopiero romantyczne oświadczyny

Agatko
prześlicznie wyglądasz ja tam nie widzę, żeby córeczka odebrała Ci urodę

Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość
hehe goscie przychodzą o 18 już kurcze mam tryle pracy a jakos nie moge się zebrać za sprzątanie i przygotowywanie
udanej imprezki

Zmykam jeszcze na wątek mamusiowy, muszę się jeszcze ogarnąć, nakarmić rybki, jechać na zakupki żywieniowe i do teściowej na 16 na obiad
Buziaczki i miłego dzionka Żony Doskonałe

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-28, 11:15   #8
dzasta110
Wtajemniczenie

hej

nowy wątek a jaki bajerancki tytuł muszę Mężowi pokazać

który to już nasz wspólny wątek??

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 12:02   #9
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam w nowym wątku wszystkie żony doskonałe

Mnie znowu dzisiaj głowa boli i jakoś tak ogólnie źle się czuję

Czekoladko jakie romantyczne zaręczyny

Agatko ślicznie wyglądasz brzusio jaki fajniusio zaokrąglony i te loczki śliczne a spodenki fajowskie chudzinko

zdrówko za nasz nowy wątek
Stary 2009-03-28, 12:17   #10
daget
Zakorzenienie

GG do daget

No ładnie przez chwile mnie nie było a tutaj nowy wątek zaczęty no to imprezujemy dziewuszki.
Oczywiście pokaże sukienke po przeróbce wezmę się z nią w tygodniu . I dziękuję za komplemenciory

Agaciorku urody Ci dziewuszka nie zabrała, ale musiałam sie troszkę poprzygladać bo jakbyś taka inna była teaz . Superowy obrazek macie.

Dobra zmykam.... bo lecimy do Legionowa oblookac co moj tatko wczoraj zrobil a o 17 mamy spotkanie zzzzzzzz Madziczkiem. Wkrecilismy sie do niej na kawke. Mam nadzieje, ze sunia jej domu nie zdemoluje i to nie bedzie nasze ostatnie spotkanie. Trzymajta kciuki aby było udane.
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 12:45   #11
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość

Dobra zmykam.... bo lecimy do Legionowa oblookac co moj tatko wczoraj zrobil a o 17 mamy spotkanie zzzzzzzz Madziczkiem. Wkrecilismy sie do niej na kawke. Mam nadzieje, ze sunia jej domu nie zdemoluje i to nie bedzie nasze ostatnie spotkanie. Trzymajta kciuki aby było udane.
To miłego dzionka Dageciku i udanego spotkanka

ja zmykam narazie pranie rozwiesic w ogródku a potem do solarium i na jakieś zakupki spożywcze lecę więc odezwę się później

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-28, 12:52   #12
agunia82
Zakorzenienie

Agatko, a gdzie niby Ci ta uroda uciekła, hę? Ja widzę baaaaardzo śliczną przyszłą mamusię I jakoś nie mogę się dopatrzeć żebyś brzydsza była...
Cytat:

ahhh, no to trzymam kciuki A co do suni, to jestem pewna że swoim urokiem tak madziczka oczaruje, że ewentualne szkody nie będą przeszkodą
Do mnie wczoraj dzwoniła moja koleżanka, od której będę miała zwierzaka Wahaliśmy się czy brać sunię czy pieska, ale po rozmowie z nią skłaniamy się jednak ku samczykowi.

Stary 2009-03-28, 12:57   #13
dzasta110
Wtajemniczenie

ale ja Wam zazdroszczę tych spotkań dlaczego ja mieszkam tak daleko od Was

wklejam zdjęcie mojej skajki (jak to Gosia nazwała) taka zwykła kupiłam też do niej szaliczek: delikatny turkusik ze srebrną nitką, ale zdjęcia nie zrobiłam

wczorajszą imprezę można uznać za udaną z jednym ale z 4 par tylko my nie posiadamy potomka, a głównym tematem były dzieci ileż można o dzieciach gadać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00319.jpg (54,6 KB, 59 załadowań)

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 13:27   #14
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
To udanego wyjazdu i spotkania A Madziczek na pewno oszaleje na punkcie waszej kuleczki
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Do mnie wczoraj dzwoniła moja koleżanka, od której będę miała zwierzaka Wahaliśmy się czy brać sunię czy pieska, ale po rozmowie z nią skłaniamy się jednak ku samczykowi.
Chyba się pogubiłam - a to już są szczeniaki ???? Przecież jeszcze niedawno dopiero były zaloty Czy już tak na zapas planujecie ? A czemu wybraliście samczyka ?
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
wklejam zdjęcie mojej skajki (jak to Gosia nazwała) taka zwykła kupiłam też do niej szaliczek: delikatny turkusik ze srebrną nitką, ale zdjęcia nie zrobiłam

wczorajszą imprezę można uznać za udaną z jednym ale z 4 par tylko my nie posiadamy potomka, a głównym tematem były dzieci ileż można o dzieciach gadać
Ja już pisałam wcześniej - wiem jaka to kurteczka i bardzo mi się ona podoba też na nią choruję

A co do imprezki - tez mnie to strasznie drażni jak jestem w towarzystwie "dzieciatych" i oni nie potrafią zrozumieć że nie mam zdania na temat pieluszek, odżywek itp
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 13:28   #15
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość

Czekoladko - Piękne miałaś zaręczyny - jany motyw z tymi pudełeczkami, no i w taki dzień
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość

Czekoladko21
to są dopiero romantyczne oświadczyny

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość

Czekoladko jakie romantyczne zaręczyny
wiecie żonki ja nie spodziewalam sie ze mojego tż stac na taki gest.....ze taki romantyczny moze byc.....ale widac nie docenilam go hehe

Cytat:

hehe mam prawie taka sama!! super wygladasz w niej!! a ja sie dopiac nie moge przez bęzbol- mam nadzieje ze jeszcze kiedys sie w nia zmieszcze

Dominika 04.11.2014

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-28, 14:02   #16
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość

Chyba się pogubiłam - a to już są szczeniaki ???? Przecież jeszcze niedawno dopiero były zaloty Czy już tak na zapas planujecie ? A czemu wybraliście samczyka ?
już tłumaczę Piesków jeszcze nie ma, dopiero będą, ale tak już wstępnie trzeba się zdecydować i zaklepać samczyka albo sunię, bo chętnych na psiaki zaczyna być sporo i ta koleżanka już musi ludziom odmawiać. A np może być taka sytuacja, że na suczki będzie dajmy na to 3 chętnych a urodzą się tylko dwie. I wtedy jest problem. Chociaż nas ta koleżanka zapisała i na listę oczekujących na samczyki i na suczki Póki co warunek jest taki, że jak będzie tylko jedna suczka w miocie, to dostanie ją kto inny. Ale jak będzie więcej to jeszcze mamy otwartą możliwość wyboru.
A samczyka bardziej chcemy dlatego, że to mniejszy kłopot. Suczka jest bardzo kłopotliwa w trakcie cieczki, plami krwią (no dywany muszą mieć się na baczności ) i strasznie gubi sierść. Jak to ta moja kumpela mówi- odkurza teraz 4 razy dziennie. Istnieje jeszcze możliwość sterylizacji oczywiście, i problem z głowy, ale... no właśnie, ale, rozważamy możliwość założenia hodowli. Jak to moja koleżanka powiedziała- z psem jest o wiele łatwiej i oni czasem żałują, że nie wzięli psa. No bo zalicza się ileś tam wystaw, robi czempionat i ma się pieska reproduktora. Z suką problem większy, dlaczego to chyba wiadomo Oczywiście nie jest to takie bardzo proste i tanie zrobić z psiaka reproduktora, no ale jak ma się to za sobą to już z górki, z suką raczej dopiero zaczynają się schody

A schadzki w tamten weekend jednak nie było, synuś koleżanki dostał zapalenia ucha no i nie było jak. Ale to nic nie szkodzi, bo i tak Lunka nie miała jeszcze cieczki. W ten weekend będzie spotkanko

Stary 2009-03-28, 14:13   #17
Agata R
Rozeznanie

GG do Agata R

młaaa za komplementy

Cytat:
Agaciorku urody Ci dziewuszka nie zabrała, ale musiałam sie troszkę poprzygladać bo jakbyś taka inna była teaz . Superowy obrazek macie.
jeszcze nie wiem czy to dziolszka ale takie mnie sluchy dochodza ze jednak zbrzydłam... i to wlasnie chodzi o to ze jakos ta buzia mi sie zmienila... dziwne dzieje

za to nasza Malutka wyglada promieniscie... cos w tym jest
Agata R jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 14:14   #18
kina2807
Zakorzenienie

Cześć żony doskonałe
melduję się w nowym wątku

miłego dnia

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 14:51   #19
monai
Rozeznanie

GG do monai

Hejeczka myślałyście że zmylicie trop i mnie zgubicie jak nowy wątek otworzycie... ;> nie nie nie nie ma tak łatwo ;p

A ja dzisiaj od 13 sama w domku siedzę i porządki robię... tzn... no dzisiaj się na pewno wyrobię, póki co nadrabiam zaległości na poprzednim wątku

Agatko wzruszający brzusio

Już się doczytałam, że też chcę foliowego pobrać

buźka póki co

dobra... trochę nadrobiłam, fajie Wam że macie czas pisać na forum, przegapiłam tyle ciekawych tematów ech... no nic teraz już nie pamiętam o czym to ja chciałam... generalnie to mam ochotę na zakupy po tych waszych ciuszkowych odsłonach. Kupiłabym sobie kozaczki wiosenne - takie typu "saszki" ażurkowe - ciemno-beżowe. I jakieś pantofle na wysokim obcasie i na płaskim do latania do pracy - mam tyle par butów ale kurcze nie mam takich jednych fajnych do spódnic żeby mi się podobało ;/ a więcej nie potrzebuję... chyba że jakąś kreację bym wypatrzyła - bo wiecie co pod koniec kwietnia jedziemy na zjazd do technikum TŻ taki po 10 latach... jakaś impreza ma być, wogóle nie wyobrażam sobie w co ja mam się tam ubrać? w jakim stylu? mam ochotę jeszcze pochodzić na solarium (strasznie blada jestem), namówię koleżankę żeby mi żelowe pazurki zrobiła (poczytałam i pooglądałam Kasieńkowe i kurcze się przekonałam) i jeszcze w poniedziałek chcę iść na fitnes/aerobik.

U Was dzisiaj też taka piękna wiosenna pogoda?

Dagecik i MAdziaczek kurcze no nastęnym razem zapraszam do mnie na Bielany (MAdzik pogoda już chyba w sam raz na zdjęcia się robi co? )

Wogóle to jeszcze rower bym sobie kupiła ale mąż mnie podkurzył jak zasugerował że jak zwykle kupię i nie będę jeździć ;p phi

Ide robić sałatkę owocową bo zgłodniałam, a potem jakieś pranie czy coś a o 18 będę oglądać mecz

Edytowane przez monai
Czas edycji: 2009-03-28 o 15:10
monai jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-28, 15:09   #20
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
ale ja Wam zazdroszczę tych spotkań dlaczego ja mieszkam tak daleko od Was

ja też mam daleko
fajna kurteczka ja mam taką podobną tylko jasno brązową tzw świńską
no u mnie znajomi dopiero jedzni mają dzidzię także narazie jeszcze nie rozmawiamy o pieluszkach, kupkach itp
Stary 2009-03-28, 15:17   #21
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

no to żoncie wklajam wam fotki z zareczyn
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg HPIM2567.jpg (26,2 KB, 128 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg HPIM2566.jpg (24,5 KB, 129 załadowań)

Dominika 04.11.2014
Stary 2009-03-28, 15:24   #22
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość

U Was dzisiaj też taka piękna wiosenna pogoda?
pięknie, wiosennie, cieplusio Żyć nie umierać. Szkoda tylko że na żaden dłuższy spacer nie dało rady wyjść, bo mąż robi samochód ze swoim tatą

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
super

A ja właśnie zrobiłam nowinkę obiadową- patelnia ziemniaków z rybą wędzoną (i nie tylko). Muszę przyznać że całkiem dobre toto jest

Stary 2009-03-28, 15:37   #23
monai
Rozeznanie

GG do monai

Cytat:
czytałam! bardzo romantycznie i uroczo... nie dziwię się, że koleżanki się popłakały mnie samo opowiadanie wzruszyło

mój TŻ też się postarał żeby było romantycznie, miło i chociaż troszkę niespodziewanie - teraz mamy co wspominać (Dagecik - my też się przez internet poznaliśmy najpierw, a pierścionek dostałam na starówce )

Kasieńko - tak przy okazji - miałaś super szalone, nieszablonowe i zabawne zaręczyny jak sama Ty jesteś więc myślę, że Twój Ukasz też trafił tylko dzieciom nie możecie za wcześnie opowiadać jak to tatuś się mamusi oświadczył

Cytat:
pięknie, wiosennie, cieplusio Żyć nie umierać. Szkoda tylko że na żaden dłuższy spacer nie dało rady wyjść, bo mąż robi samochód ze swoim tatą

A ja właśnie zrobiłam nowinkę obiadową- patelnia ziemniaków z rybą wędzoną (i nie tylko). Muszę przyznać że całkiem dobre toto jest
no ja dzisiaj cały spacer to miałam do sklepu na osiedlu ;p ale aż mi się do domu wchodzić nie chciało bo tak przyjemnie było... mam nadzieję, że jutro i w nstępnym tygodniu pogoda się utrzyma

a ta ryba wędzona z ziemniakami brzmi... dziwnie ale mnie zaintrygowało... jaki przepis?

od jutra trzeba będzie godzinę wcześniej wstawać... no masakra
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 15:47   #24
agunia82
Zakorzenienie

monai wiem że nazwa tego dania brzmi dziwnie Sama najpierw się zdziwiłam co to za cudo. Ale muszę przyznać, że chociaż nie jestem fanką ryby wędzonej, to mi smakowało. A jakie sycące I zdrowe, bo to przepisik z diety niełączeniowej, i nie tyje się po tym (chociaż tutaj to ukłon akurat w stronę męża mojego, bo mi to i tak ciężko przytyć).

Daję przepisik jak ktoś chętny:

Porcja dla 2 osób
400g gotowanych ziemniaków w mundurkach
2 cebule dymki
1 zielony ogórek (ok.10cm)
1 czerwona papryka
2 łyżki oliwy (najlpeiej z oliwek)
sól ziołowa
sproszkowana papryka
pieprz cayenne
1 wędzona makrela (ok.100g)
szczypiorek

Ziemniaki pokroić w plastry. Cebulę pokroić w cienkie plasterki. Ogórek przekroić, łyżeczką wyjąć pestki i pokroić w pasterki. Usunąć pestki z papryki i pokroić ją w kosteczkę.

Na patelni podgrzać olej i podsmażyć ziemniaki. Dodać cebulę, ogórka, paprykę, sól ziołową i pieprz cayenne i ciągle mieszając krótko smażyć na średnim ogniu, aż warzywa będą dość miękkie a ziemniaki usmażą się na złoty kolor.

W tym czasie makrelę obrać ze skóry i pokroić na niewielkie kawałki. Dodać do ziemniaków na krótko przed zakończeniem smażenia i podgrzewać przez kilka minut. Na koniec danie posypać szczypiorkiem

Stary 2009-03-28, 16:09   #25
izka19855
Zadomowienie

Helloł KOBIETKI...
Wróciłam szybciej z uczelni... <cwaniak>
czekoladka21 ale slodkie zaręczynki....
No to jesteśmy żony doskonałe....
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-28, 16:15   #26
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
jakie romantyczne jak Tż tak przed Tobą klęczy super

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
od jutra trzeba będzie godzinę wcześniej wstawać... no masakra
a no właśnie przypomniałaś mi że czas w nocytrzeba zmienić będzie dłuższy dzień i widno dłużej

Cytat:
Daję przepisik jak ktoś chętny:

Porcja dla 2 osób
400g gotowanych ziemniaków w mundurkach
2 cebule dymki
1 zielony ogórek (ok.10cm)
1 czerwona papryka
2 łyżki oliwy (najlpeiej z oliwek)
sól ziołowa
sproszkowana papryka
pieprz cayenne
1 wędzona makrela (ok.100g)
szczypiorek

Ziemniaki pokroić w plastry. Cebulę pokroić w cienkie plasterki. Ogórek przekroić, łyżeczką wyjąć pestki i pokroić w pasterki. Usunąć pestki z papryki i pokroić ją w kosteczkę.

Na patelni podgrzać olej i podsmażyć ziemniaki. Dodać cebulę, ogórka, paprykę, sól ziołową i pieprz cayenne i ciągle mieszając krótko smażyć na średnim ogniu, aż warzywa będą dość miękkie a ziemniaki usmażą się na złoty kolor.

W tym czasie makrelę obrać ze skóry i pokroić na niewielkie kawałki. Dodać do ziemniaków na krótko przed zakończeniem smażenia i podgrzewać przez kilka minut. Na koniec danie posypać szczypiorkiem
fajne to i ciekawe też w tygodniu spróbuję zrobić dzięki za przepis
jak to się dużo można dowiedzieć na wizażu
Stary 2009-03-28, 16:37   #27
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
fajne to i ciekawe też w tygodniu spróbuję zrobić dzięki za przepis
jak to się dużo można dowiedzieć na wizażu
nie ma za co A wizaż to istna kopalnia wiedzy A ja zaraz się zbieram, jedziemy z małżem na jakieś ewentualne zakupy ciuchowe a potem do kina

Stary 2009-03-28, 16:43   #28
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma za co A wizaż to istna kopalnia wiedzy A ja zaraz się zbieram, jedziemy z małżem na jakieś ewentualne zakupy ciuchowe a potem do kina
ale super też bym chciała taki wieczorek pozhwal się jak coś upolujesz
ja do 19 czyli u Was do 20 w solarium, potem jakąś kolacyjkę zjemy i pewnie jakiś film sobie włączymy jak nic w tv nie będzie

miłego wieczorku Aguś
Stary 2009-03-28, 16:46   #29
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
ale super też bym chciała taki wieczorek pozhwal się jak coś upolujesz
ja do 19 czyli u Was do 20 w solarium, potem jakąś kolacyjkę zjemy i pewnie jakiś film sobie włączymy jak nic w tv nie będzie

miłego wieczorku Aguś
a dziękować

ja tylko na buty będę polować, a mężusiowi musimy spodnie jakieś kupić. Jak jakieś fajne butki upoluję to się pochwalę, ale wątpię z moimi wymaganiami co do butów

A do kina w końcu nam się udało wyrwać po bardzo długim czasie. Bo jakoś tak ciągle szkoda kasy było. Najpierw ślub i oszczędzanie każdego grosza, potem moje problemy z pracą. Teraz możemy w końcu troszkę odetchnąć

Edytowane przez agunia82
Czas edycji: 2009-03-28 o 16:48
Stary 2009-03-28, 16:52   #30
soffera
Zadomowienie

Ha widze ze mamy nowy adres

Urwałam się z wykładów hi hi

Niespodzianka wczorajsza to kolacja w restauracji w ktorej odprawialismy nasze zareczyny z rodzicami, bylo mili i uroczo...
Po tym poszlismy do empiku i za jednym zamachem nabilismy 3 prezenty na Wielkanoc

Czeko21 to wspaniale ze wszystko gra u waszego maluszka
Dzastus nasi znajomi jakos nas nei zasypuja gadkami o dzieciakach..... Wiec mamy spokoj, w sumie to oni staraja sie od nas czegos ciekawego dowiedziec
Monai Mysle ze sukienka koktajlowa wystarczy, albo jakies eleganckie spodnie jesli lubisz i cos na gore
Agunia a widzisz ja slyszalam zupelnie cos innego, owszem moze sunia ma i cieczke (2 razy do roku) ale wtedy zakladasz jej majtaski i pogina po domu, ale na milosc boska nie ciagnie jej tak jak psa do suczek, moja kolezanka ma psa i mowi ze on non stop przesiedzi pod drzwiami, drapie i wyje bo czuje suczki Jakis kosmos....
Daguś milego spatkania Wam zycze
Izazusia dobry dzuszek z Ciebie - > czuwasz

Sle Wam po truskawce w czekoladzie
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości