![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Żony doskonałe PM2008
Otwieram nowy wątek dla przewspaniałych PM 2008
![]() Pamiętacie jak M.a.r.t.a kiedyś pisała , że 2008r należy do nas? Powiem więcej- każdy następny również. W końcu jesteśmy "żony doskonałe" chociaż staż tak krótki- aż boję się pomyśleć jakimi ideałami będziemy za 25 lat ![]()
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony doskonałe PM2008
No to witam w nowej odsłonie naszego wątku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3 |
Zakorzenienie
|
Witam i ja
![]() ![]()
#4 |
Zakorzenienie
|
Zawsze można go tu przekleić
![]()
#5 |
Rozeznanie
|
No i ja witam żonki doskonałe hehe dobre
![]() A ja niedawno wstałam mężuś po zakupy poszedł jak zwykle w sobotę i jakos za sprzątanie się wziąć nie mogę. Pochwale wam się że wczoraj pojechaliśmy na zakupki i kupiłam drzewko bonsai i pieknego storczyka który ma niby 2 odnogi i z każdej z nich odchodzą kolejne 2. Bardzo duży i śliczny a kosztował 30 zł bo to w (lerła merlen - niewiem jak się pisze) mam nadzieję że swzybko nie zdechnie z moimi zdolnościami do pielęgnacji hehe goscie przychodzą o 18 już kurcze mam tryle pracy a jakos nie moge się zebrać za sprzątanie i przygotowywanie. życzę wam miłej soboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
A ja tu czytam skrupulatnie zaległości i cytuję na starym wątku od 20 min ...
![]() To za to teraz w skrócie ![]() Agatko - ślicznie wyglądasz z brzusiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czekoladko - Piękne miałaś zaręczyny - jany motyw z tymi pudełeczkami, no i w taki dzień ![]() Acha zapomniałam - zdrowie nowego wątku ![]() ![]() Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-03-28 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Witam w naszej nowej odsłonie
![]() Czekoladko21 to są dopiero romantyczne oświadczyny ![]() Agatko prześlicznie wyglądasz ![]() ![]() Cytat:
![]() Zmykam jeszcze na wątek mamusiowy, muszę się jeszcze ogarnąć, nakarmić rybki, jechać na zakupki żywieniowe i do teściowej na 16 na obiad ![]() Buziaczki i miłego dzionka Żony Doskonałe ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() nowy wątek ![]() ![]() ![]() który to już nasz wspólny wątek?? ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witam w nowym wątku wszystkie żony doskonałe
![]() ![]() ![]() Mnie znowu dzisiaj głowa boli i jakoś tak ogólnie źle się czuję ![]() Czekoladko jakie romantyczne zaręczyny ![]() ![]() Agatko ślicznie wyglądasz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
No ładnie przez chwile mnie nie było a tutaj nowy wątek zaczęty no to imprezujemy dziewuszki.
Oczywiście pokaże sukienke po przeróbce wezmę się z nią w tygodniu ![]() ![]() Agaciorku urody Ci dziewuszka nie zabrała, ale musiałam sie troszkę poprzygladać bo jakbyś taka inna była teaz ![]() Dobra zmykam.... bo lecimy do Legionowa oblookac co moj tatko wczoraj zrobil a o 17 mamy spotkanie zzzzzzzz Madziczkiem. Wkrecilismy sie do niej na kawke. Mam nadzieje, ze sunia jej domu nie zdemoluje i to nie bedzie nasze ostatnie spotkanie. Trzymajta kciuki aby było udane. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja zmykam narazie pranie rozwiesic w ogródku a potem do solarium i na jakieś zakupki spożywcze lecę więc odezwę się później ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Agatko, a gdzie niby Ci ta uroda uciekła, hę? Ja widzę baaaaardzo śliczną przyszłą mamusię
![]() Cytat:
![]() ![]() Do mnie wczoraj dzwoniła moja koleżanka, od której będę miała zwierzaka ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
ale ja Wam zazdroszczę tych spotkań
![]() ![]() ![]() ![]() wklejam zdjęcie mojej skajki (jak to Gosia nazwała) ![]() ![]() ![]() wczorajszą imprezę można uznać za udaną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A co do imprezki - tez mnie to strasznie drażni jak jestem w towarzystwie "dzieciatych" i oni nie potrafią zrozumieć że nie mam zdania na temat pieluszek, odżywek itp ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#15 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A samczyka bardziej chcemy dlatego, że to mniejszy kłopot. Suczka jest bardzo kłopotliwa w trakcie cieczki, plami krwią (no dywany muszą mieć się na baczności ![]() ![]() ![]() A schadzki w tamten weekend jednak nie było, synuś koleżanki dostał zapalenia ucha no i nie było jak. Ale to nic nie szkodzi, bo i tak Lunka nie miała jeszcze cieczki. W ten weekend będzie spotkanko ![]()
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
młaaa
![]() ![]() Cytat:
![]() za to nasza Malutka wyglada promieniscie... cos w tym jest ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Cześć żony doskonałe
![]() melduję się w nowym wątku ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Hejeczka
![]() A ja dzisiaj od 13 sama w domku siedzę i porządki robię... tzn... no dzisiaj się na pewno wyrobię, póki co nadrabiam zaległości na poprzednim wątku ![]() Agatko wzruszający brzusio ![]() Już się doczytałam, że też chcę foliowego pobrać ![]() buźka póki co dobra... trochę nadrobiłam, fajie Wam że macie czas pisać na forum, przegapiłam tyle ciekawych tematów ![]() ![]() U Was dzisiaj też taka piękna wiosenna pogoda? ![]() Dagecik i MAdziaczek kurcze no nastęnym razem zapraszam do mnie na Bielany ![]() ![]() Wogóle to jeszcze rower bym sobie kupiła ale mąż mnie podkurzył jak zasugerował że jak zwykle kupię i nie będę jeździć ;p phi Ide robić sałatkę owocową bo zgłodniałam, a potem jakieś pranie czy coś ![]() ![]() Edytowane przez monai Czas edycji: 2009-03-28 o 15:10 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajna kurteczka ![]() ![]() no u mnie znajomi dopiero jedzni mają dzidzię także narazie jeszcze nie rozmawiamy o pieluszkach, kupkach itp ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
no to żoncie wklajam wam fotki z zareczyn
![]()
#22 |
Zakorzenienie
|
pięknie, wiosennie, cieplusio
![]() super ![]() A ja właśnie zrobiłam nowinkę obiadową- patelnia ziemniaków z rybą wędzoną (i nie tylko). Muszę przyznać że całkiem dobre toto jest ![]()
#23 | |
Rozeznanie
|
czytałam! bardzo romantycznie i uroczo... nie dziwię się, że koleżanki się popłakały mnie samo opowiadanie wzruszyło
![]() mój TŻ też się postarał żeby było romantycznie, miło i chociaż troszkę niespodziewanie - teraz mamy co wspominać ![]() ![]() Kasieńko - tak przy okazji - miałaś super szalone, nieszablonowe i zabawne zaręczyny jak sama Ty jesteś więc myślę, że Twój Ukasz też trafił ![]() ![]() Cytat:
![]() a ta ryba wędzona z ziemniakami brzmi... dziwnie ![]() od jutra trzeba będzie godzinę wcześniej wstawać... no masakra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
monai wiem że nazwa tego dania brzmi dziwnie
![]() ![]() ![]() Daję przepisik jak ktoś chętny: Porcja dla 2 osób 400g gotowanych ziemniaków w mundurkach 2 cebule dymki 1 zielony ogórek (ok.10cm) 1 czerwona papryka 2 łyżki oliwy (najlpeiej z oliwek) sól ziołowa sproszkowana papryka pieprz cayenne 1 wędzona makrela (ok.100g) szczypiorek Ziemniaki pokroić w plastry. Cebulę pokroić w cienkie plasterki. Ogórek przekroić, łyżeczką wyjąć pestki i pokroić w pasterki. Usunąć pestki z papryki i pokroić ją w kosteczkę. Na patelni podgrzać olej i podsmażyć ziemniaki. Dodać cebulę, ogórka, paprykę, sól ziołową i pieprz cayenne i ciągle mieszając krótko smażyć na średnim ogniu, aż warzywa będą dość miękkie a ziemniaki usmażą się na złoty kolor. W tym czasie makrelę obrać ze skóry i pokroić na niewielkie kawałki. Dodać do ziemniaków na krótko przed zakończeniem smażenia i podgrzewać przez kilka minut. Na koniec danie posypać szczypiorkiem
#25 |
Zadomowienie
|
Helloł KOBIETKI...
Wróciłam szybciej z uczelni... <cwaniak> ![]() czekoladka21 ale slodkie zaręczynki.... No to jesteśmy żony doskonałe.... |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() a no właśnie przypomniałaś mi że czas w nocytrzeba zmienić ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jak to się dużo można dowiedzieć na wizażu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja do 19 czyli u Was do 20 w solarium, potem jakąś kolacyjkę zjemy i pewnie jakiś film sobie włączymy jak nic w tv nie będzie ![]() miłego wieczorku Aguś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tylko na buty będę polować, a mężusiowi musimy spodnie jakieś kupić. Jak jakieś fajne butki upoluję to się pochwalę, ale wątpię z moimi wymaganiami co do butów ![]() A do kina w końcu nam się udało wyrwać po bardzo długim czasie. Bo jakoś tak ciągle szkoda kasy było. Najpierw ślub i oszczędzanie każdego grosza, potem moje problemy z pracą. Teraz możemy w końcu troszkę odetchnąć ![]()
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-03-28 o 16:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Ha widze ze mamy nowy adres
![]() Urwałam się z wykładów hi hi ![]() Niespodzianka wczorajsza to kolacja w restauracji w ktorej odprawialismy nasze zareczyny z rodzicami, bylo mili i uroczo... Po tym poszlismy do empiku i za jednym zamachem nabilismy 3 prezenty na Wielkanoc ![]() Czeko21 to wspaniale ze wszystko gra u waszego maluszka ![]() Dzastus nasi znajomi jakos nas nei zasypuja gadkami o dzieciakach..... Wiec mamy spokoj, w sumie to oni staraja sie od nas czegos ciekawego dowiedziec ![]() Monai ![]() ![]() Agunia a widzisz ja slyszalam zupelnie cos innego, owszem moze sunia ma i cieczke (2 razy do roku) ale wtedy zakladasz jej majtaski i pogina po domu, ale na milosc boska nie ciagnie jej tak jak psa do suczek, moja kolezanka ma psa i mowi ze on non stop przesiedzi pod drzwiami, drapie i wyje bo czuje suczki ![]() Daguś milego spatkania Wam zycze ![]() Izazusia dobry dzuszek z Ciebie - > czuwasz ![]() Sle Wam po truskawce w czekoladzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.