|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Fryzjer Poznań- Upięcia ślubne
juz nie długo ślub a ja nadal nie mam pomysłu gdzie sie wybrac do fryzjera. byłam na jednym upięciu ale okazało się to porażką. czy ktoś może mi polecić fryzjera który pomoże mi w wyborze fryzury?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer Poznań- Upięcia ślubne
Ja również mam ten problem, ślub mam we wrześniu, na przetestowanie fryzur pójdę do salonu na półwiejskiej -hair trendy
, tam właścicielem jest fryzjer(starszy), którego prace widziałam na pokazach mody-rewelacyjne zresztą.Druga próba będzie w kenzo na ratajczaka u fryzjerki imieniem albo malwina albo mirella, dokładnie nie pamiętam, widziałam na znajomej efekt jej pracy, również ładnie.
|
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Dot.: Fryzjer Poznań- Upięcia ślubne
co do koków to polecam na ul. Zydowskiej pracowala w lafayet
|
|
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
wczoraj byłam osobiscie u tego fryzjera i wiecie co bylam mile zaskoczona z po PRL niema śladu remont już tylko w pozostalych pomieszczeniach ma być ponoć kosmetyka i mezoterapia NNM
![]() ale najprzyjemniejszą niespodzianką byl poczęstunek lampką czerwonego wina mmmmm...... a wlosy jak ulał bardzo miła Pani nia zagadująca na śmierć!!!!!!!! i konsekwentna w tym co robi jak prosiłam o podcięcie to było podcięcie a nie 5cm mniej!!! polecam przy starym rynku w Ponaniu żydowska 30 i nawet mogę już podać nr tel 0691 069 691 Polecam |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

, tam właścicielem jest fryzjer(starszy), którego prace widziałam na pokazach mody-rewelacyjne zresztą.