|
Notka |
|
Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
coś nad zębem ?hmm
Witam Moje drogie Panie
![]() sory ze zakladam ten watek tutaj,ale nie wiem gdzie, Mam pytanie do was moze ktoś bedzie wiedział cos na ten temat, Byłem tydzien temu na imprezie ze swoja dziewczyną,popiłem i jak to po % troszke przyswirowałem, kolega mial w samochodzie szyberdach to wystawilem glowe ,,udawajac tytanika,, ![]() nie pomyślalem ze mialem leczonego zeba kanalowo drugiego od konca na górnej szczence.Zawiało mnie i strasznie bolalo na drugi dzien jak % zeszly pojechalem do dentysty zalozyl mi jeszcze raz trutkę i lekarstwo i kazal przyjsc Uwaga. w poniedzialek z tym ze nie tym zaraz po niedizely tylko po drugiej ![]() w buzi u gór 1cm nad tym zebem zrobila mi sie taka wielka gulka ktora mnie strasznie rwie i piecze.nie moge jesc pic, itp itd. zazywam sobie ketonal to mi przestaje ale pozniej po pary godzinach znowu boli... ogladalem to w lustrze i kurde ani to zolte(ropne)ani czerwone poprostu duza golka normalnego koloru...;D Miał ktoś takie coś?,nie wiem co zrobic mialem leczyc ten zab ale chyba go wyrwe bo juz nie mam sily do niego. prosze o pomoc i jakas rade,jak wytyrzmac do poniedizalku, dzieki za wszelka pomoc i rade ![]() Marcin. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Rozeznanie
|
Dot.: coś nad zębem ?hmm
Cytat:
ale pewna nie jestem, moze niech się lepiej jakiś stomatolog wypowie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() dzis juz nie boli,ta gulka zmiejszyla sie o 90% dziwne ![]() ps.pije duzo cieplego to moze jakies przeziebienie jest ![]() hm ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Ola chyba masz racje ![]() mam nadzieje ze jutro to zniknie samo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Ponieważ nie jest to pytanie do dietetyka, pozwoliłem sobie przesunąć na inne forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
jeżeli faktycznie to ropień (a tak wyglada)to powinienes miec usunieta trutke wczesniej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.