![]() |
#1 |
BAN stały
Przekupka: 33 pkt / 90% pozyt.
|
Moje wiosenne wymianki XS/S !
NIEAKTUALNE! ZAGLĄDAJCIE NA MÓJ NOWY WĄTECZEK!
Witam serdecznie na moim pierwszym wąteczku wymiankowym. Znajdziecie u mnie ciuszki w rozmiarach XS/S. Są w świetnym stanie, ale każdy gust się zmienia... I dlatego postanowiłam niektóre wymienić ![]() Tutaj znajdziecie mój wąteczek poszukiwawczy - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=422272 ale oczywiście na inne ciekawe rzeczy też jestem chętna. ![]() Zasady są proste : 1. Nie odmieniam się. 2. Wysyłam rzeczy prane, w terminie do 2 dni od umówienia się na wymiankę. 3. Prosiłabym o nieodmyślanie się ![]() * Przy rzeczach z napisem "WYJĄTKOWE" będę wybredna ![]() Edytowane przez PannaDelikatna Czas edycji: 2010-04-17 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Moje wiosenne wymianki XS/S !
Sweterki i bluzy do wymiany :
1. Czerwony sweterek na guziczki PHILIP RUSSEL ze sklepu Jeans Club. Nowy, nie zakładany ani razu. Rozmiar z metki S. *WYJĄTKOWE* NIE MA 2. Sweterek pomarańczowy, nie ma na nim żadnej metki. Rozmiar oceniam na duże S. 3. Zielona bluza XS house. W świetnym stanie - załozona kilka razy, nie ma jednak sznurków przy kapturze. 4. Bezrękawnik z reniferkami - CROPP. S 5. Oliwkowy golf rozmiar S 6. Bluza przez głowę szara S/M Edytowane przez PannaDelikatna Czas edycji: 2010-04-15 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Bluzeczki do wymiany :
1. Brązowa bluzeczka z koronką S. Nie ubrana ani razu! 2. Bluzka krótki rękaw BIG STAR żółta. Rozmiar z metki M. 100% bawełna. 3. Zółta bluzka z napisem GHOTIC. Rozmiar S. 4.Zielona bluzka Cherokee. Rozmiar S. Nie ubrana ani razu! 5. Czarna bluzka BUTIK - rozmiar M. 6. Bluzeczka I LOVE LONDON zakupiona w Anglii, rozmiar M. 7. Bluzeczka na jedno ramię XS Czapeczki : 1. W paseczki 2. Brązowa Edytowane przez PannaDelikatna Czas edycji: 2010-04-15 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Spódnice długie na wymianę :
1. Poliestrowo-poliamidowa czarna spódnica. Rozmiar S 2. Szara spódnica w kropki rozmiar 38. (z domieszką wełny!) *WYJĄTKOWE* 3. Oliwkowa spódnica rozmiar S. Krótkie spódniczki na wymianę : 1. Czarna spódniczka w gwiazdki (rozmiar z metki XL - wychodzi jak S) 2. Bawełniana spódniczka w kratkę CROPP XS 3. Szara w kwiatki CROPP XS nie ma! Spodnie : 1. Jeansy Cropp 27/34 (najlepiej na rurki 26/32 lub 27/32) Edytowane przez PannaDelikatna Czas edycji: 2010-04-16 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Płyty i ksiązki :
1. Gra THE SIMS 2 orginalna + instrukcja. 100% sprawna 2. "Chung Kuo - Załamane koło" Książka science-fiction 3."Internet" ksiażka 4. "Emil i detektywi" Film młodzieżowy. Paseczki : 1. Pasek z ćwiekami, założony kilka razy! stan idealny! Portfele : 1. Portfel moro 2. Portfel greenpoint czarny 3. Portfel czerwony,skórkowy. Edytowane przez PannaDelikatna Czas edycji: 2010-04-15 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Inne :
1. Kostium kąpielowy w paski S/M 2. Kostium kąpielowy na 116cm - zółty. Torby i torebki : 1.Torba butik w myszki mickey beżowo-czarna. 2. Czarna torba fantasy - stan idealny! Wiele przegródek 3. Nowa oliwkowa torebka , z metką! Buciki 1. Sandałki skórkowe beżowe rozmiar 38 nowe z metką 2. Różowe buty sportowe ZAZZA rozm. 40 *WYJĄTKOWE* Nowe! 3. Szpilki czarne 36 raz ubrane Inne : 3. Nokia 5220 (wymienię jedynie na Nokię n73) Bielizna : 1. Biustonosz niebieski 34B nie ma 2. biustonosz czarny 70B nie ma 3. różowy 70B 4. zielony 75B Edytowane przez PannaDelikatna Czas edycji: 2010-04-15 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
już można pisać?
może znajdziesz u mnie coś za: * 3. Szara w kwiatki CROPP XS i ewentualnie za: *1. Czerwony sweterek na guziczki PHILIP RUSSEL ze sklepu Jeans Club. Nowy, nie zakładany ani razu. Rozmiar z metki S. *WYJĄTKOWE*
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1271252861 ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Witaj
Znajdziesz coś u mnie za: 1. Czerwony sweterek na guziczki PHILIP RUSSEL ze sklepu Jeans Club. Nowy, nie zakładany ani razu. Rozmiar z metki S. *WYJĄTKOWE*
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
1. Czerwony sweterek na guziczki PHILIP RUSSEL ze sklepu Jeans Club. Nowy, nie zakładany ani razu. Rozmiar z metki S. *WYJĄTKOWE* cos u mnie za to ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Biżuteryjki :
1. Korale i koraliki : a. Zielone korale drewniane b. komplet koraliki + bransoletka czarne c. różowe koraliki na szyję kwiatuszki d. Czerwono żółte drewniane koraliki 2. Bransoletki a. kamyki beżowe b. pomarańczowe drewniane c. brązowo-niebieskie drewniane 3. Pierścionki. a. z kwiatkiem - 18/19 4. Kolczyki : a. koła brązowo-niebieskie b. wiszące kuleczki zielono-czerwone c. zielono brązowe d. serduszka nie ma! Edytowane przez PannaDelikatna Czas edycji: 2010-04-16 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
kurcze bo dla mnie są czytelne te podpisy, nie wiem już jak ułatwić wam odczytywanie tych opisów. Umieszczam zdjęcia tylko aktualnych ciuszków. Jest ta tuniczka. Jak nie możesz znaleźć opisu to policz zdjęcie i kolejno opis na czarno, bo te jasne opisy to nieaktualne
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
nie rozumiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
hey znajdziesz coś u mnie za te dwie spódniczki :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1271252861 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1271252783 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
przepraszam,ale mozesz mi przypomniec?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
już kochana podaję Ci wymiarki, będzie łatwiej.
aha, ona ma gumkę na górze, także można ją zwęzić, Na biuście ma marszczenia, więc jak ewentualnie by się ją zwęziło to nie będzie źle wyglądać. Materiał to 100% poliester. Wymiary mierzone na prosto: szer od pachy do pachy : 36 cm ale to dziwne bo mierze ją z tyłu na szerokość - od szwu do szwu i wychodzi 30 cm (tam nie ma marszczeń). długość w najdłuższym miejscu: 60 cm A jaki rozmiar teraz nosisz? jak chcesz to mogę zrobić zdjęcie na sobie, ja noszę xxs, xs to zobaczysz jak się układa, tylko na mnie właśnie może być ciut za duża, ale nie pamiętam bo w niej nie chodziłam. To jutro bym Ci fotkę wysłała ![]()
![]() |
#23 |
BAN stały
Przekupka: 19 pkt / 95% pozyt.
|
coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1271252577 ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos za czerowny sweterek z jeans clubu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Niestety, nic... Pozdrawiam
![]()
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
oki
![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- a spódniczka w jakim jest stanie? a może byś dobrała sobie jeszcze coś z mojej szafy i akurat by wyszło za sweterek, oddam chętnie jeszcze coś, bo tuniczka jest z kolei nowa.. nawet w niej nie chodziłam. Ale jakoś się dogadamy ![]()
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
a podaj mi jeszcze szer i dł spódniczki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- właśnie zmierzyłam swoją spódniczkę to ja potrzebuję tak na szer 34 cm. Zaglądnę jeszcze jak będzie dokładka, daj znać ![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.