![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Dior, el, clinique, zapachy itd
nieaktualne
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-03-15 o 06:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dior, el, clinique, zapachy itd
Paleta Sephora- tylko za coś super bo nie muszę jej wymieniać. Można proponować paletki cieni, najchętniej piątki inglota lub trójki Gosh.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
tester- zużycie fiolet 10%, róż 5%, brąz- maźniety, żółć 2%, biały 80% nie posiadam pudełeczka admirable Grube kredki sephora lila- jaśniutka ZESTAW ŚWIECZEK
+ podstawka wysoka Zestaw łańcuszek 2 bransoletki 2 próbki dla maluszka + nowa szczoteczka do zębów CANPOL dla dzieciaczka który dopiero ząbkuje, bądź ma 1-2 ząbki WAŁEK DO MASAŻU polecam- jest świetny!!! GRUSZKI NOWE!!! jedna rozmiar 7 (taka jak ma być do szpitala gdy idzie się do porodu) druga CANPOL do domku już SZCZOTKA OKRĄGŁA DO WŁOSÓW wielkość średnia
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
SISLEY EYELINER KHAKI
raz temperowana (bez temperówki) DKNY Red delicieus
FM103 28/30ml OLIWKA Johnsons baby lawendowa użyta kilka razy 197/200ml OLIWKA HIPP NOWA 25ml
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
DIOR 2 COULEURS
tester bez pudełka 2 razy maźnięty CIEŃ SMASHBOX 52172 około połowy w pudełeczku oczywiście MINIMALNY UBYTEK admirasble
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ZESTAW
ATOMIZER W WERSJI LIMITOWANEJ SEPHORA Z "DIAMENTEM" Z ZAPACHEM LACOSTE (ŻÓŁTE) nie znam pojemności atomizera- nie pamietam... wysokość 11cm więc chyba jest tam 15ml LEJEK NIEUŻYWANY KOSMETYCZKA DR IRENY ERIS próbki zapachowe: Dior Jadore L'absolue - końcówka Dior Jadore L'absolue z 1/4 ESCADA Incredible me edp 3/4 CAROLINA HERRERA 212 SEXY- końcówka HERRERA AQUA (chyba męskie) - połowa VESACE WOMAN edp- całe LANCOME miracle forever -końcówka Salvadpre Feragamo incanto heaven- końcówka nieopisane- końcówka- nie pamietam co nieopisane- całe- DIOR DOLCE VITA Wymienię tylko i wyłącznie cały zestaw!!!! Jego wartość to ok 70zł.
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-03-15 o 06:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Tester bez pudełka raz maźnięte admirable PUSTE FLAKONY Guerlain L'instant Cacharel AMOR AMOR Sunshine (jest resztka zapachu) ARMANI CODE edp (jest na jedno psiknięcie) Daje je tu bo wiem, ze są dziewczyny, które zbierają ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
CLINIQUE PĘDZEL do różu KREM DO RĄK AVON ubytek moze 5ml/ 75ml ZESTAW *Książeczka "SAMO ZDROWIE" *pędzel *kosmetyczka HIPP oddam tylko jako zestaw!!!
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-03-15 o 06:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
KREM AVON
ubytek widoczny na zdjęciu- mały + patyczek sephora do nakładania kremu
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-03-15 o 06:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
LAKIERY
zostało 40% z 12ml LE VERNIS NAIL COLOUR 465 AZUR kod 9201 bez kartonika i zakrętkę ma inną (od testera) Fenris lakier Selene bezbarwny z brokatem sreb. 162 ok. 3/5ml
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-03-15 o 06:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
MAM PRÓBKI ROBIONE w kapsułkach sephora (tych czarnych i białych- wypełnione całe)
Maska Jose Eisenberg- nawilżająca 3/4 kapsułki Maska Jose Eisenberg- nawilżająca 1/2 kapsułki Strivectin 1/2 kapsułki Strivectin 3/4 kapsułki Maska rozświetlająca Clarins 1/2 kapsułki Peeling Jaose Eisenberg 3/4 kapsułki- nawet więcej niż 3/4 Yves Saint Laurent maska nawilżająca- cała kapsułka Yves Saint Laurent maska nawilżająca- cała kapsułka Jose Eisenberg- maska remodelująca- 1/2 kapsułki Clarins- maska oczyszczająca- cała kapsułka Strivectin- pół kapsułki Strivectin- prawie cała kapsułka Strivectin- prawie też cała kapsułka Chanel- maska regenerująca- cała kapsułka KREMY: AnnaYake cała kapsułka kremu pod oczy------------------------------- do niej zmieściło się prawie połowa tego kremu więc będę brała to pod uwagę jako odlewkę połowy kremu pod oczy.... czyli jest bardziej wartościowe niż reszta bo to bardzo droga marka Lancome High resolution pod oczy- prawie cała kapsułka Dior R60/80 do twarzy- połowa kapsułki
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2009-07-09 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
miejsce na dokładkę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
PO MĘSKU:
LANCOME MEN tester MICRODERMABRASION 97/100ml Działanie: Preparat najnowszej generacji przeznaczony do głębokiego oczyszczania męskiej skóry. Exfoliant Microdermabrasion łączy peeling mechaniczny pod postacią mikrokryształków tlenku aluminium oraz peeling biologiczny physiopolish enhancer, który stymuluje naturalne procesy złuszczania skóry. Odblokowuje i oczyszcza pory oraz pomaga pozbyć się martwego naskórka i zanieczyszczeń. Regularne stosowanie tego preparatu pomaga utrzymać zdrowy wygląd cery. Stosowanie: Zabieg stosować raz do dwóch razy w tygodniu.
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-03-15 o 06:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
CLINIQUE eye defining liquid liner tester w pisaku wypróbowany 2-3razy KOLOR CZARNY
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za białą kredkę Sephory?
Za dużo myślę, za mocno czuję, za szybko się denerwuję i za lekko stąpam po ziemi ;] I wanna jam with you We're jamming, jamming And I hope you like jamming too Poszukuję kosmetyków Nouba!! ![]() WYMIENIĘ: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post16017228 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
hej, to co? masz coś do szaro-turkusowego wnętrza?
![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- i interesuje mnie biała kredka sephory : > |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś u mnie za testery dwójek diora? tam masz beż i turkus i chyba beż z brązem (bo u mnie na kompie nie widać dokładnie)
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coz za DIOR 5 COULEURS??
Odpisz prosze u mnie.
![]() |
#21 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
6.ekskluzywne cienie EYES BY DESIGN zakupione w NY (4 kolory)???? Bo szukałam na internecie i są ale nie wiem jakie to kolorki ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- ale nie widzę żebyś miała Lancome Magnifique ani L de Lolita... ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- bardzo bym chciała od ciebie Pędzel do podkładu Chanel, raz użyty, oddaję, bo nie jest mi potrzebny. ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- tak ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- nic nie znalazłam ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Cytat:
Znowu coś wygrzebię i się okaże że pokój jest różowo-złoty... nie chce mi się już. Dziękuję.
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=341995&page=7 post 198. pokój jest turkusowo-czarno-szary. nie wiem skąd wziął Ci się ten fiolet
![]() To w ramach wyjaśnienia. Edytowane przez Pfff34 Czas edycji: 2009-06-26 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
ok
---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- dokładka zapachów, zapraszam ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- dokładka zapachów, zapraszam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za euphorie
![]() Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
kochana kuszą mnie te dwa zapachy: Hugo Boss, Boss Woman 20/30ml http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=188 Lolita Lempicka edp 25/30ml z wymianki z MoniaK
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=239 pojemnościowo miałabyś więcej CK ale czy chcesz wymienić dwa za jeden?
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
mogę prosić link do twojego wątku?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.