|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Stawiam na sport :)
Cześć dziewczyny! Planuję schudnąć do sylwestra do 57 kg, teraz moja waga wskazuje ok 67 więc już motywację odpowiednią mam
![]() Tak więc kto zacznie ze mną? zapraszam wszystkie maniaczki sportu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Stawiam na sport :)
codziennie aerobic ? zapał pełen podziwu -
zapraszam na nasz wątek. Pełno nas tam 60 kilko kilowych ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=368150&page=3 pozdrawiam!
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ciężko Ci będzie schudnąć tylko ćwicząc ja potrafiłam w ciągu tygodnia wyrobić 10h aerobicu a waga stoi do tego się pilnowałam zero słodyczy i podjadania
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
... A moze by tak z odzywianiem tez cos zrobic... ?
![]() Nie mowie o diecie, ale kilku prostych zasadach: np. ograniczenie cukru, regularne posiłki, 0 zóltego sera, ... ... Takie co wyjda tylko na dobre- i zdrowie bedzie lepsze! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Właśnie nie stosuję, żadnej diety bo nie uważam, że mam złą. Nie jem cukrów bo jestem na nie uczulona, nie jem tłusto ani słono
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ja jestem maniaczka sportu, choc przy dwojce maluchow i pracy, nie moge sobie pozwolic na codzienny areobic
![]() ![]() Przy tak aktywnym uprawianiu sportu pamietaj o weglowych posilkach, oczywiscie weglach zlozonych - pelnoziarniste pieczywo, makaron, brazowy ryz, kasze - one wspomagaja spalanie tluszczu. No i bialko, dzieki ktoremu ksztaltuja sie miesnie. I jeszcze jedna wazna sprawa. Przy uprawianiu sportu przybywa nam tkanki miesniowej, ktora jest dwa razy ciezsza od tluszczu, dlatego lepiej wierzyc swoim wymiarom niz wadze w tym przypadku ![]() Powodzenia ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
zamiast cvwiczyc codziennie aerobowo cwicz w jednym dniu silowo a w drugim aerobowo, szybciej zobaczysz efekty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
w sumie ćwiczę 2 razy w tyg aerobowo 2 razy silowo raz aerobowo i silowo i raz joga dla rozciągnięcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.