![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Ulubiona reklama i ta znienawidzona :-)
W sumie nie lubię reklam, bo zwykle lecą przez 15 minut i to po kilka razy każda. Ale niektóre sa naprawdę świetne, najbardziej lubię oczywiście te zabawne
![]() ![]() ![]() ![]() Za to nienawidze wszystkich reklam proszków do prania, bo kobieta jest w nich przedstawiana jako idiotka lub kura domowa [albo jedno i drugie]. No i reklama Axe, jak dziewczyna przy wieszaku tańczy - żenada i seksizm. |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ulubiona reklama i ta znienawidzona :-)
mi ostatnio sie podoba reklama szamponu nazwy nie pamietam ale ten przetluszczajacy sie potworek jest taki slodki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Moją ulubioną reklamą jest reklama Nałęczowianki,jak tej kobiecie tak się palce ruszają a potem kitka.Lubię też reklame Pizzy Knorr bo leci tam świetna piosenke.Wiecie może kto ją śpiewa?Nie lubię reklamy piwa dog in the fog.Wogóle nie rozumiem o co tam chodzi.Lubię też reklamę Plusa:
-Co mi pan tutaj napisał? -K..K...Kopytko Świetne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tytuł tej piosenki to "Come", autor nieznany, znalazłam to na stronie z muzyką z reklam jest tam też link, z kótego mozna ściągnąć tę piosenkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
najbarzdiej miecierpie reklamy plusa ztym gosciem co ma afro na glowie, to jest tak durne ze masakra
#6 |
Rozeznanie
|
: Banalne może ale uwielbiam reklamy Plusa
![]() Edytowane przez Baubo Czas edycji: 2005-06-16 o 17:47 Powód: lit. |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
mnie denerwowała reklama wygładzającego sunsilku gdy facet chamsko mówił wskazując na dziewczynę "jak mozna przychodzić tu z takimi włosami?!" hehe jak by do mnie tak powiedział to bym mu tak dowaliła że by pożałował
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Mnie niesamowice wkurza większość reklam. Jedne z niewielu, które lubię to reklamy piwa
![]()
#9 |
Zadomowienie
|
Bardzo nie lubię reklamy kończącej się tekstem "I odszedł, bo nie miała pomysłu na obiad". Wszyscy chyba rozumieją dlaczego.Jeśli już muszą puszczać tego typu reklamy to mogłoby być na zmianę z "I odeszła , bo nie miał pomysłu na obiad "
![]() Ostatnio lubię reklamę z tymi samochodami , które tak mrugają do siebie podczas jazdy i tę z Małym Głodem ![]() ![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
podobała mi się reklama kit kat z wyjącym hindusem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja tez uwielbiam reklamy Plusa
![]() Niecierpie natomiast reklamy Calgonu: -"O nie,cala lazienka zalana(...) -(...) -"Zabieram pralke do naprawy" -"Ale ja mam pranie!" Boszsze,rzucam w telewizor jak widze i slysze te kobiete-Masakra! Pozdrawiam... ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja nienawidzę większości reklam, tak już mam
![]() Ostatnią, która wzbudziła moją wielką irytację przerywając jakiś film, była reklama sosu Knorr, a raczej kobieta gotująca obiad w sukni balowej i szczytująca wąchając jego zapach, zlizując go z ręki (że niby tak działa na zmysły? ![]() Nie cierpię jej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Bardzo podoba mi sie reklama piwa Freeq - nie wiem czy tak się pisze ( nie zwróciłam na to uwagi bo nie mogę oderwac wzroku od tego zagubionego " macho"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]()
Właśnie sobie ściągnełam tą pioseneczke.Dzięki wielkie!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Mnie dobija reklama jakiegoś płynu do czyszczenia szyb (w życiu go nie kupię przez tę ohydną reklamę).Przedstawia okropnego, chudego facecika próbującego zmierzyć się z myciem okna,facet jest tak antypatyczny,paskudny,że wysiadam....Już wiem, to reklama płynu Mister Mascule,ble...
Lubie reklamy Media makrt ze względu na ich absurdalny humor z hasłem "nie dla idiotów". |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Uwielbiam wszystkie reklamy FRUGO, bo zawsze opierały się na jakimś pomyśle
![]() Oczywiscie moja ulubiona to męskiego Lacoste, czarnobiała, gdzie menszczyzna ![]() ![]() Znienawidzone reklamy to te z Bożeną Dykiel, jakoś nie umiem jej przetrawić :/
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A wracając do pytania to uwielbiam reklamy Plusa z moim ulubionym Mumio, milutka jest reklama kaszki Nestle (chyba) .."prezesie..." do słodkiego dzieciaczka, a nie moge znieść tych reklam (kolejność od najbardziej znienawidzonej): 1.Vanish - z tą blondynką co wszystkich oblewa i każe patrzeć jak powstaje aktywna piana i dla utrudnienia dodaje jodyny, brrrrrrrrrr 2. Wszelkie reklamy chyba Perwoll'a? o jaki masz sweter, bluzkę, ostatnio sukienkę, to nowa? nie... i panna wyciąga butlę Perwoll'a nieważne gdzie jest, w kinie czy na spacerze, kiedyś była taka jedna, która miała tą butlę na meczu siatkówki, na boisku!, 3. No i ostatnia, może komuś wyda sie dziwne, ale nie znoszę tej reklamy dezodorantu, ta dzieczyna mówiąca "ale ta koszulka jest sucha i nawet nie pachnie" boże co za idiotka, no chyba się ze mną zgodzicie? pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio bardzo malo ogladam TV wiec nie bardzo jestem w temacie
![]() ![]() Reklama Naleczowianki mi sie podoba bo to takie zabawne ze nie mozna ruszac poszczegolnymi paluszkami u nogi ![]() I włosami oczywiscie tez nie ale włosy sa takie "bezwładne" a palec to jednak czesc ciała ![]() Kiedys nienawidzilam reklamy marsa z panienka wyginajaca sie przed lustrem. Teraz nie mam takich reklam na ktorych przelaczam kanal, ale nigdy nie minie moja niechec do reklam srodkow czyszczacych, pioracych itp.
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
na nerwy ![]() Ta dziewczyna z reklamy dezodorantu dla facetów też wkurzająca ,tak jakby robiła jakieś dochodzenie ![]() Kiedyś denerwowała mnie strasznie obrzydliwa reklama na mtv z tańczą cym ogromnym karaluchem była poprostu paskudna ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ja tez bardzo lubie ta reklame knorra glownie za muzyke
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale się jej uczepiłam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dniej dzwonek: ZWARIOWANA ŻABA (albo SZALONA?) Jak to słysze, to zawsze lece do pilota, byle szybko przełączyć i tego nie slyszeć. To taka moja obsesja, jak usłysze to cale, to dobry humor odchodzi w kąt. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem za reklamami plusa i za durna reklama " jak jesteś w tak-taaaku dluuuzej"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
O tak!
Reklama, w której kobieta wącha pod pachą bluzkę swojego faceta, żeby sprawdzić czy aby na pewno biegał, powaliła mnie na łopatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Numer 1. wszystkie PLUSA
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tą gdzie dziewczyna rusza palcami stóp. Jakiejś wody chyba. Nie cierpię reklam Plusa. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A dziewczyna i jej paluszki to Nałeczowianka ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Ja lubie reklame jak facet otwiera ksiazke i kobiecie strzelaja guziki od bluzki etc,starsznie zabawna jest
![]() ![]() Ta reklama Panadol Baby byla cudowna ![]() Reklamy Naleczowianki nie lubie,jakos do mnie nie trafia to ruszanie palcami;nienawidze!! 'i odszedl bo nie miala pomyslu na obiad'(nawet nie skomentuje) i jak prawie kazda reklam proszkow,calgonitu,domest osa,dzieki ktoremu mozna jesc z podlogi... |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
aa i jeszcze reklama nutelli-lubie ta piosenke i podobaja mi sie te usmiechniete dzieci
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.