|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
plecaki firmy Hi Mountain
Hey
![]() Poszukuje opinii o firmie Hi Mountain Nastepca Alpinusa, niestety nie wiem jak z jakoscia Konkretnie modelu Drifter zastanawiam sie miedzy kupnem plecaka firmy jansport-niby 30 lat gwarancji ale podobno psuja sie zamki a firmy hi mountain co do jakosci firmy hi mountain-nie bardzo sie orientuje, prosze o wszelkie opinie, jak sie uzytkuje, czy trzeba cos reklamowac-ogolnie wszystko ![]() ![]() pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: plecaki firmy Hi Mountain
Latem kupiłam plecak Hi Mountain model Mesa 20 i niestety zamek się psuje, rozłazi się że tak powiem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ogólnie Hi Mountain jest ok, ale z tą firmą jest tak, że albo teraz się w nią zaopatrzysz, bo im później tym wyższa renoma, a co za tym idzie- cena.
![]() Ale ogólnie spokojnie mogę polecić tą firmę. Mam plecak, który mi służy jako bagażnik "studenta" (czyli wszystko w nim jest), a także na innego rodzaju wyjazdy....i spisuje się bardzo dobrze.
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ale zakładam, że plecak już kupiłaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.