![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: LRP, Iwostin, Oriflame, Avon i inne...
zainteresowana bylabym kremem Hydreane...zapraszam do mnie
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wpadło mi w oko kilka rzeczy, m.in. ORIFLAME Optimals Balance żel do mycia twarzy i BIELENDA Bio Plantacja Aloes roślinny kremowy żel do mycia i demakijażu.
Z poszukiwanych przez Ciebie kosmetyków mam szary cień do powiek, lakiery do paznokci w odcieniach fioletu oraz kosmetyki Avonu (mgiełka do ciała, perfumy Little Black Dress, szminka, fioletowy tusz CT). Zapraszam do moich wątków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dezodorant w kulce Little Black Dress, Mgiełka do ciała Avon Śliwka i nektarynka, zużycie 30% , ewentualnie Euphora iskrzący podwójny cień do powiek w szarościach, nr. 056 ale najbardziej zalezaloby mi wlasnie na little black dress perfumy i kulka. ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Niestety nic nie znalazłam dla siebie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Co do Twojej propozycji to mogę wymienić
-perfumy Little Black Dress EDP 30 ml, -dezodorant w kulce Little Black Dress, -Mgiełka do ciała Avon Śliwka i nektarynka, zużycie 30% , ewentualnie -Euphora iskrzący podwójny cień do powiek w szarościach, nr. 056 za: - La Roche-Posay Hydreane Riche krem nawilżający do skóry wrażliwej (zostało 90% może więcej) - ORIFLAME Optimals Balance żel do mycia twarzy (zostało 99%) Daj znać czy Ci pasuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za numerek 2 lub 1?
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Niestety nic |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Może chciałabyś odlewkę wysokopółkowego kremu pod oczy Clinique z wątku za krem Toleriane?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
może zainteresuje Cię mój cień TBS , może jeszcze coś ? Mnie interesuje u Ciebie : krem Toleriane i krem Iwostin ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
"hej
![]() zainteresowało mnie u Ciebie: -AVON Planet Spa 'olejek z różanymi płatkami do ciała i kąpieli Marokańska Róża' - 150ml, NOWY -AVON Planet Spa 'oczyszczający krem z glinką do mycia twarzy Marokańska Róża' - użyty raz -AVON Planet Spa 'odświeżająca mgiełka do twarzy Marokańska Róża' - atomizer, użyta 3 razy -AVON Naturals 'balsam do ciała Mandarynka i Aloes' - 200ml, NOWY -AVON CoolPout - chłodzący błyszczyk do ust, kolor 'ice princess' znajdziesz coś u mnie za coś z tych rzeczy? ;P " Odpisuje: Oddam -AVON Planet Spa 'oczyszczający krem z glinką do mycia twarzy Marokańska Róża' - użyty raz -AVON Naturals 'balsam do ciała Mandarynka i Aloes' - 200ml, NOWY Za - ORIFLAME Optimals Balance tonik (zostało 99%) - ORIFLAME Optimals Balance żel na noc (zostało 98%) ?? a za błyszczyk chłodzący z avon, może masz jeszcze inne kosmetyki oriflame poza wątkiem?bardzo interesuje mnie puder prasowany taki w granatowym opakowaniu i kosmetyki do pielegnacji Odpisz u mnie
[ori_bas]264661[/ori_bas] Edytowane przez patitkas7 Czas edycji: 2009-08-08 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
cos u mnie:
4. Flos-Lek Żel Aloesowy do skóry suchej (zostało 95%) 3. Iwostin Purritin emulsja matująca (zostało 90%) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
1. La Roche-Posay TOLERIANE kojący krem ochronny (zostało 70% może więcej) 3. Iwostin Purritin emulsja matująca (zostało 90%) 7. ORIFLAME Optimals Balance żel na dzień SPF 15 (zostało 80% może więcej) 8. ORIFLAME Optimals Balance żel na noc (zostało 98%) - ORIFLAME Optimals Balance tonik (zostało 99%) - Under Twenty relaksująco-odświeżający żel pod prysznic Blue*Relax, pomarańcza 250 ml (zostało 60%) - IWOSTIN Purritin żel do mycia twarzy (3ml) - Iwostin Purritin emulsja matująca (3ml) - La Roche-Posay Hydreane Legere krem nawilżający do skóry wrażliwej 2 saszetki x (2ml) - La Roche-Posay Toleriane krem ochronny (2ml) - La Roche-Posay Toleriane podkład korygujący 13 (1ml) - DAX Perfecta No Problem Killer Antytrądzikowy żel do mycia twarzy z mikrogranulkami for lady (3ml) x 2 saszetki - AQUOLINA Bagno Doccia Fragranza żel pod prysznic czekoladowy (20ml) Mam dużo kosmetyków Avonu poza wątkiem
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
cos za:
1. La Roche-Posay TOLERIANE kojący krem ochronny (zostało 70% może więcej) 3. Iwostin Purritin emulsja matująca (zostało 90%) 6. AVON Solutions a.m. rozjaśniający przebarwienia krem na dzień SPF 20 (nowy 100%, nie używany) 10. ORIFLAME Pure Skin żel wysuszający wypryski (zostało 98%) - Under Twenty relaksująco-odświeżający żel pod prysznic Blue*Relax, pomarańcza 250 ml (zostało 60%) - IWOSTIN Purritin żel do mycia twarzy (3ml) - Iwostin Purritin emulsja matująca (3ml) - La Roche-Posay Hydreane Legere krem nawilżający do skóry wrażliwej 2 saszetki x (2ml) - La Roche-Posay Toleriane krem ochronny (2ml) - La Roche-Posay Toleriane podkład korygujący 13 (1ml) - MINCER Anti allergique krem nawilżający z filtrem UVA/UVB do cery z problemami naczynkowymi (2ml) - AQUOLINA Bagno Doccia Fragranza żel pod prysznic czekoladowy (20ml) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Byłabym chętna na wymianę a jeszcze bardziej szczęsliwa gdybyś znalazła
jednak coś jeszcze za Bielendy emulsję lub tonik Oriflame i Iwostin ![]()
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2009-08-10 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
- Purplelips Sensual S.Dali 100 ml - Cień The Body Shop z limitowanej kolekcji Roseflower Eyes kolor 02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
A co powiesz na taki wariant : zamiast Toleriane co oddałabys za puder i powiedzmy cień ?
Perfumy wolałabym wymienić na inny zapach ![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
moje toleriane oddać mogłabym za puder sam lub puder i cień, lub toleriane za puder, tonik ori lub/i bielende za cien ;p chociaż możesz wybierać, ale iwostina łatwo nie oddam
Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2009-08-10 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
A za puder i cień ( który jest w zasadzie nowy, w ogóle nie widać że raz wypróbowałam
![]()
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak może być ![]() Edytowane przez Sakh Czas edycji: 2009-08-10 o 14:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
To ja jestem na tak
![]() ![]() Mam sporo saszetek tego mleczka do ciała Garnier w czerwonej butli, może chcesz wypróbować?
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hej! poza wątkiem mam wody: Island Vibe +mgiełka, Be Kissable, mgiełkę Wody mineralne Islandii, z Naturalsa nie mam, już wymieniłam, wodę Summer White, mogę zrobić odlewkę 40 ml peelingu Sunset, albo żelu Ziaja kokosowego lub blubel pomarańczowy, lub odlewkę żelu do mycia twarzy Himalaya lub Solutions odświeżającego. Mogę też zrobić odlewki w opakowaniu 2x10 ml z kremu pod oczy Anew Clinical np.kremu Iwostin Sensitia, emulsji nawilżającej Olay, kremu nawilżającego Solutions na dzień i na noc, cały krem rozświetlająco koloryzujący z Solutions-tylko wypróbowany, ,ochronna mgiełka do włosów Exotic Beaches, przejrzyste szminki Avon- bronze i orange-do zużycia w tym roku, perfekcyjny tusz do rzęs z korektorem, użyty kilka razy, błyszczyk chłodzący Wibo melon, Maybelline złoty cień. Daj znać czy coś wybierzesz
---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Island Vibe jest bez kilku psików, a summer white jakieś trzy czwarte zostało. ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- interesowałaby mnie u Ciebie jeszcze emulsja Iwostin i próbki LRP
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Jednak muszę podziękować, trochę mam za dużo kremów do twarzy. Pozdrawiam!
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
hej z racji że już prawie nic nie masz co chciałam, to moge oddać Ci mój
- ORIFLAME Optimals Balance żel na noc (zostało 98%) w zamian za: -AVON Naturals 'balsam do ciała Mandarynka i Aloes' - 200ml, NOWY co ty na to? Bardzo chętnie. Na priv wysyłam swój adres. Z racji, ze nie masz jeszcze przekupek wysyłasz jako pierwsza.
[ori_bas]264661[/ori_bas] Edytowane przez patitkas7 Czas edycji: 2009-08-11 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.