|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Kolor dla Oli :)
na wstepie chcialam sie z wami przywitac. nazywam sie Ola mam 15 lat. zajmuje się różnymi rzeczami. miedzy innymi zajmowaniem sie swoją skromna osobą
![]() od pol roku farbuje sie henna Venity poniewaz chcialam troche zmienic kolor wlosow i nie niszczyc ich w tak wczesnym wieku bo co by bylo po 30-stce uuaa ![]() zrobilam sobie zdjecie bez makijazu ani niczego zebyscie mogłby zobaczyc mniej wiecej moja karnacje kolor oczu i obecny naturalny kolorek. Interesują mnie odcienie rudości wszelkie ![]() proszę o pomoc ![]() zdj. 1 i 2 to ja w calej okazałosci i zdjecie buzi(jestem chora wiec wybaczcie mi za ta smutna i zmeczona twarz ![]() zdj. 3 to kolor w ktorym sie zakochałam i niewiem czy by mi pasował Edytowane przez leeola Czas edycji: 2009-09-22 o 13:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kolor dla Oli :)
Kolor fajny
![]()
" Czasem trzeba być bezduszną jędzą, żeby dać sobie radę w życiu. Czasem tylko to daje ci siłę..." Dolores Claiborne " Zawsze znajdzie się ktoś, kto pragnie dokładnie tego samego, co ty. " Weronika postanawia umrzeć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
zależy co kto lubi ja Ciebie nie widzę w tym kolorze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
jak do twojej cery, to nie stosowałabym tak intensywnego koloru, może o dwa tony jaśniejszy i będzie super
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
tzn jaki mniej wiecej?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
mysle ze ten oddcien bylby dla ciemie idealny.
![]() bedzie ci pasował,a czy masz zamiar farbować włosy?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.