|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki, kolorówka, lakiery i naklejki na paznokcie, próbki...
Coś u mnie za:
5. Eveline; aktywne serum modelujące brzuch i pośladki; użyte kilka razy, ubytek zaznaczony na zdjęciu; ważne jeszcze do 06.2010 6. Ziaja; reduktor rozstępów - krem; użyty jakieś 10 razy; ważny do 04.2010 14. AVON; lakier do paznokci; kolor decadence; zużycie zaznaczone na zdjęciu; ważny jeszcze ok. 18 miesięcy
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za masła MC?
![]() |
#4 |
BAN stały
|
AVON; perłowe serum do ciała; NOWE, nie używane; ważne jeszcze ok. 8-9 miesięcy
Oriflame; eye liner; kolor black; użyty 2 razy; ważny do 12.2010 cos u mnie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie za:
15. AVON; lakier do paznokci; kolor coral reef; zużycie zaznaczone na zdjęciu; ważny jeszcze ok. 16 miesięcy 16. Maybelline; lakier do paznokci; kolor nr 24; zużycie zaznaczone na zdjęciu; ważny do 08.2010 3. AVON; modelująco-opalający krem do ciała; użyty kilka razy, ubytek zaznaczony na zdjęciu; ważny jeszcze ok. 8 miesięcy ???
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hey:0 cos u mnie za
1. Mineral Care; masło do ciała o zapachu cumquat; ubytek widać na zdjęciu; ważne jeszcze ok. 6 miesięcy 2. Mineral Care; masło do ciała o zapachu czerwonego grejpfruta; NOWE, nie używane, ale otwarte; ważne jeszcze ok. 6 miesięcy 4. AVON; perłowe serum do ciała; NOWE, nie używane; ważne jeszcze ok. 8-9 miesięcy PRÓBKI: 8. Luksja; żel pod prysznic granat i figa; ważny do 07.2011; 1oml; x2 9. Luksja; kremowy żel pod prysznic wanilia i olejek migdałowy; ważny do 06.2012; 10ml 10. Eucerin; balsam do ciała; już nie ważny, mogę dać jako gratis; 8ml 11. Dove; odżywcze mleczko do ciała; nie ma daty ważności, ale próbki są nowe; 10ml; x3 12. Mineral Care; balsam do ciała; nie ma daty ważności, próbki mam ok. roku; 4ml; x5 13. AA Therapy; balsam do ciała; ważny do 05.2010; 5ml; x2
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
1. Mineral Care; masło do ciała o zapachu cumquat; ubytek widać na zdjęciu; ważne jeszcze ok. 6 miesięcy
2. Mineral Care; masło do ciała o zapachu czerwonego grejpfruta; NOWE, nie używane, ale otwarte; ważne jeszcze ok. 6 miesięcy 4. AVON; perłowe serum do ciała; NOWE, nie używane; ważne jeszcze ok. 8-9 miesięcy 17. Inglot; cień do powiek; kolor #68, użyty kilka razy; ważny jeszcze ok. 12 miesięcy 19. Oriflame; eye liner; kolor black; użyty 2 razy; ważny do 12.2010 21. Zenner; naklejki na paznokcie srebrne; zużyty jeden pasek 25. AVON; naklejki na paznokcie cos u mnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
5. Eveline; aktywne serum modelujące brzuch i pośladki; użyte kilka razy, ubytek zaznaczony na zdjęciu; ważne jeszcze do 06.2010
6. Ziaja; reduktor rozstępów - krem; użyty jakieś 10 razy; ważny do 04.2010 coś u mnie?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
coś za 2. Mineral Care; masło do ciała o zapachu czerwonego grejpfruta; NOWE, nie używane, ale otwarte; ważne jeszcze ok. 6 miesięcy
1. Mineral Care; masło do ciała o zapachu cumquat; ubytek widać na zdjęciu; ważne jeszcze ok. 6 miesięcy 5. Eveline; aktywne serum modelujące brzuch i pośladki; użyte kilka razy, ubytek zaznaczony na zdjęciu; ważne jeszcze do 06.2010 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
6. Ziaja; reduktor rozstępów - krem; użyty jakieś 10 razy; ważny do 04.2010
coś u mnie za to?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
witaj, coś u mnie za
1. Mineral Care; masło do ciała o zapachu cumquat; ubytek widać na zdjęciu; ważne jeszcze ok. 6 miesięcy 2. Mineral Care; masło do ciała o zapachu czerwonego grejpfruta; NOWE, nie używane, ale otwarte; ważne jeszcze ok. 6 miesięcy 5. Eveline; aktywne serum modelujące brzuch i pośladki; użyte kilka razy, ubytek zaznaczony na zdjęciu; ważne jeszcze do 06.2010 lub którekolwiek z nich?
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Interesuja mnie kosmetyki do ciala
1. Mineral Care; masło do ciała o zapachu cumquat; ubytek widać na zdjęciu; ważne jeszcze ok. 6 miesięcy 2. Mineral Care; masło do ciała o zapachu czerwonego grejpfruta; NOWE, nie używane, ale otwarte; ważne jeszcze ok. 6 miesięcy 3. AVON; modelująco-opalający krem do ciała; użyty kilka razy, ubytek zaznaczony na zdjęciu; ważny jeszcze ok. 8 miesięcy 4. AVON; perłowe serum do ciała; NOWE, nie używane; ważne jeszcze ok. 8-9 miesięcy 5. Eveline; aktywne serum modelujące brzuch i pośladki; użyte kilka razy, ubytek zaznaczony na zdjęciu; ważne jeszcze do 06.2010 6. Ziaja; reduktor rozstępów - krem; użyty jakieś 10 razy; ważny do 04.2010 7. Mineral Care; sól kąpielowa z minerałami z Morza Martwego; ubytek widać na zdjęciu; ważna jeszcze ok. 12 miesięcy http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=363965 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
halo halo !!
AVON; perłowe serum do ciała; NOWE, nie używane; ważne jeszcze ok. 8-9 miesięcy Oriflame; eye liner; kolor black; użyty 2 razy; ważny do 12.2010 cos u mnie ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2009-09-19 o 18:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
JESTEM ONA
|
Nusia
![]() Jesli masz cos z mojej listy 'szukam"- to chetnie wymienię te kosmetyki ![]() Z wątku raczej nic mi się nie przyda. ![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
14. AVON; lakier do paznokci; kolor decadence; zużycie zaznaczone na zdjęciu; ważny jeszcze ok. 18 miesięcy 15. AVON; lakier do paznokci; kolor coral reef; zużycie zaznaczone na zdjęciu; ważny jeszcze ok. 16 miesięcy 16. Maybelline; lakier do paznokci; kolor nr 24; zużycie zaznaczone na zdjęciu; ważny do 08.2010 20. Zenner; naklejki na paznokcie kolorowe; zużyty jeden pasek 21. Zenner; naklejki na paznokcie srebrne; zużyty jeden pasek 23. Zenner; naklejki na paznokcie motyle 25. AVON; naklejki na paznokcie 26. Puma; Red and White; woda toaletowa 20ml; zużycie widać na zdjęciu; ważna jeszcze ok. 18 misięcy 27. TCW The Color Workshop; paletka 12 cieni (ważne jeszcze ok. 6 miesięcy) i 12 błyszczyków (ważne jeszcze ok. 12 miesięcy); błyszczyki nie używane, granatowy cień kilka razy, zielony raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przypominam się grzecznie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam, faktycznie mój błąd
![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
przegladajajc watek jeszcze raz podoba mi sie:
1. Mineral Care; masło do ciała o zapachu cumquat; ubytek widać na zdjęciu; ważne jeszcze ok. 6 miesięcy 2. Mineral Care; masło do ciała o zapachu czerwonego grejpfruta; NOWE, nie używane, ale otwarte; ważne jeszcze ok. 6 miesięcy 4. AVON; perłowe serum do ciała; NOWE, nie używane; ważne jeszcze ok. 8-9 miesięcy 26. Puma; Red and White; woda toaletowa 20ml; zużycie widać na zdjęciu; ważna jeszcze ok. 18 misięcy 21. Zenner; naklejki na paznokcie srebrne; zużyty jeden pasek 25. AVON; naklejki na paznokcie ---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- niewiem jak wyceniasz w/w rzecyz
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz u mnie cos za:
2. Mineral Care; masło do ciała o zapachu czerwonego grejpfruta; NOWE, nie używane, ale otwarte; ważne jeszcze ok. 6 miesięcy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.