|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zazdrość!
Hej
![]() X myśli że to ona jest moją jedyną przyjaciółką, a tak nie jest obydwie je kocham tak samo! A nawet z Y gada mi się lepiej aczkolwiek nigdy tego nie powiedziałam X. Nie wiem co mam robić, jak tak dalej pójdzie to ona mi będzie robić awantury że mam kontakt z Y. Ostatnio zaczęłam mówić o Y że : szkoda że poszła do innego miasta do szkoły, bo tęsknie już za naszą trójką. A ta na to żebym nie przesadzała bo wcale Y tu nie brakuje. Trochę boję się porozmawiać o tym z X i powiedzieć jej żeby przestała być zazdrosna, bo ona pewnie powie że wcale nie jest i przesadzam, że dla niej mogę nawet zamieszkać z Y. Co robić ? Sorry, że trochę namieszałam z tym X i Y ale mam nadzieję że się połapiecie. Edytowane przez Maaja Czas edycji: 2009-09-14 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrość!
No ja łapie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
jesli jestescie takimi dobrymi przyjaciolkami jak mowisz to nie widze powodu dla ktorego mialabys nie powiedziec o wszystkim co myslisz na ten temat kolezance, z ktora chodzisz do klasy. zorganizujcie sobie tez we 3 jakies spotkanie na pewno sie uda, powroca stare wspomnienia i sprawa sie rozwiaze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
to jest dobry pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Bardzo prosty i nieskomplikowany sposób zazdrości. X zauważyła,że jak już mniej spędzacie czasu z Y,to chce Cię mieć dla siebie. Porozmawiaj z nią, powiedz że obie są dla Ciebie jak siostry, kochasz je tak samo. Mysle,że to powinno wyjaśnić sprawe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ok dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
nie przejmuj się tym.
nie rezygnuj z przyjaźni tylko dlatego, że X się tak podoba. Wierz mi, kiedyś też byłam w podobnej sytuacji.. tylko ja byłam tą Y ![]() na szczęście nikt mnie nie zostawił, a X ulotniła się później z mojego życia. i tak mam przyjaciółkę do dzisiaj. a X tylko miesza ![]() niby wszystko ładnie, pięknie, ale jak będzie trzeba to i Ciebie w tyłek kopnie. Także nie rezygnuj z przyjaźni z Y.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie, bardziej wyrozumiała,to widać jest Y.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
hahaah! jestem wściekła!!!!! słuchajcie dowiedziałam się kilka minut temu (przez gadu-gadu), że X ma chlopaka!! nie powiedziała mi tego przez tydzie.. bo.. nie pytałam i powiedziała ze bym ją wysmiała
!! ehh ;l/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Jak na moj gust to wtedy dopiero ro,amsowala z tym chlopakiem, a teraz to juz para pelna para :P:P
Jestes w trudnej sytuacji... Moze jedna cos zrobila i sie nie lubia? Postaraj sie zaaranzowac jakies spotkanie. I znam to uczucie, kiedy przyjaciolka Cie olewa i idzie do chlopaka. A co jeszcze bardziej niezrozumiale wscieka sie, ze zadajesz sie z tamta ? To co masz czekac na nia jak laskawie wroci z randki i bedzie miala czas dla ciebie ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
karolynka90 - nie jestem wściekła oto broń boże że ma chłopaka, tylko o to że mi nie powiedziała - wiem ze nie musi - ale z reguły o wszystkim zawsze mówimy sobie pierwsze.... Gdybym to ja nie powiedziała jej o czymś takim to bym miała awanturę :/ Wkurza mnie to w tym wszystkim że jak ją zapytałam dlaczego mi nie powiedziała to ona na to "bo bałam się że byś mnie wyśmiała" - super ma o mnie zdanie!
MTYNAI - w pierwszym poście napisałam ze X poznała chłopaka, wtedy jeszcze z nim nie chodziła (podobno,teraz już niczego nie jestem pewna). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialabys awanture jakbys nie powiedziala jej o chlopaku? ![]() skoro ma o Tobie takie zdanie, robicie sobie awantury o glupoty, to ja nie jestem taka pewna czy ta Wasza relacja to przyjazn... Edytowane przez karolynka90 Czas edycji: 2009-09-15 o 17:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Ok, może przesadziłam - awantura - to za duże słowo. Ale byłaby na mnie obrażona. I nie musimy się sobie spowiadać - ale innym osobom się pochwaliła że ma chłopaka a mi nie... ciekawe czy w ogóle by mi powiedziała kiedyś.. ?! Po za tym super powód podała dlaczego mi nie powiedziała " bo bym ją wyśmiała ".
Jejku tak tęsknię za tą druga (Y) ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
A to "dlaczego" to takie nie miało być pytanie dosłowne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
PIP.
|
a ja Ci powiem, ze mialam bardzo podobna sytuacje kiedys, z tym, ze przyjaciolki byly z klasy z LO, a cala sprawa zaognila sie jak poszlysmy na studia [kazda na inny kierunek]. otoz bylam ja, A i B [
![]() kiedy poszlysmy na studia - to juz w ogole byla masakra, bo B zawsze byla bardzo towarzyska i nie miala dla A i mnie czasu - za to jesli spotkalysmy sie bez niej - od razu byla na nas zla. wiec jakis czas nawet niebardzo sie spotykalysmy - bo B nigdy nie mogla, a my nie chcialysmy same, zeby nie sprawiac jej przykrosci ![]() na szczescie po dosc krotkim czasie dotarlo do nas - ze przyjazn nie oznacza WYLACZNOSCI. dwie osoby moga byc Ci bliskie i drogie, ale nie musza TAK SAMO. nie musisz spedzac z nimi takiej samej ilosci czasu. z niektorymi wystarczy nam go mniej, a z innymi wiecej - przyjazn to nie jest jakies zrosniecie i niemoznosc pojscia gdzies samemu ![]() niestety, B nie umiala odnalezc sie w nowej sytuacji.. teraz jest dla nas raczej kolezanka.. ale bardzo sie ciesze, ze zdobylysmy sie z A, zeby postawic na swoim - dzieki temu do dzisiaj jestesmy bardzo bliskimi przyjaciolkami. nie wiem, czy gdybysmy pozwolily B ingerowac w nasze relacje nie byloby inaczej - bo moglybysmy juz calkiem stracic ze soba kontakt.. wazne, zeby zrozumiec, ze przyjazn nie zamyka - mozna miec wielu przyjaciol [wiadomo, ze nie za wielu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.