|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
jaka firma najlepsza?
Witam wszystkich!
Muszę kupić golarkę do ubrań. Czy ktoś mi może doradzić jakiej firmy? Bo przeglądałam w internecie różne oferty i żadnej nazwy firmy nie kojarzę. Poza tym chciałabym taką, która nie niszczy ubrań ale jest skuteczna. Macie jakieś doświadczenia? Proszę pomóżcie Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: jaka firma najlepsza?
szczerze powiedziawszy ja zawsze używam maszynki jednorazowej i świetnie się spisuje
może i Ty spróbuj
" Czasem trzeba być bezduszną jędzą, żeby dać sobie radę w życiu. Czasem tylko to daje ci siłę..." Dolores Claiborne " Zawsze znajdzie się ktoś, kto pragnie dokładnie tego samego, co ty. " Weronika postanawia umrzeć |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki wielkie za odpowiedź. Jak wygląda taka jednorazowa i na czym polega?? czy naprawdę można jej użyć tylko raz? Gdzie taką kupić?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Ja używam maszynki do włosów (takiej na prąd), tylko uważać na materiał trzeba
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
no to naprawdę kocioł z tymi maszynkami. mi zależy na tym, żeby kupić 'normalną
' maszynkę. myślę taką którą obrobię 3-4 sweterki wówczas kiedy to ja zaplanuję, a nie taką której bateria siada po 1 swetrze
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba wszystkie kobiety jak się coś zmechaci to wyrzucają do śmietnika, no albo radzą sobie zwykłą golarką:/ mi niestety to nie wychodzi, więc jeśli znajdziesz jakieś dobre urządzenie to daj znać!! Pozdrawiam
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.

może i Ty spróbuj

sama też tak robię i jest OK.
chyba wszystkie kobiety jak się coś zmechaci to wyrzucają do śmietnika, no albo radzą sobie zwykłą golarką:/ mi niestety to nie wychodzi, więc jeśli znajdziesz jakieś dobre urządzenie to daj znać!! Pozdrawiam