|
Notka |
|
Decoupage Pod-forum decoupage to miejsce przygotowane specjalnie dla miłośników tej techniki. Lubisz decoupage? Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Decoupage dla mężczyzny
Witajcie dziewczyny!
Jestem początkująca w technice decoupage ,ale postanowiłam wykonać własnoręcznie jakiś prezent dla taty na Dzień Ojca. Tylko co to mogłoby być? Z kobietami bywa mniej problemów ,bo niemal każda ucieszy się z kolejnego pudełeczka ,czy ozdobionej konewki- ale facet? Dodam ,że ma 47 lat. Bardzo was proszę o pomoc i inspirację.
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Decoupage dla mężczyzny
Witaj, jeszcze tydzien temu tez mialam ten problem , nawet szukałam inspiracji u dziewczyn, ja szłam na 45 urodziny do bardzo serdecznego znajomego i zrobiłam takie zdjęcia + skrzyneczka tez ze zdjeciami.
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=244244&page=2 A że to dzien Ojca możesz pomyslec o zdjecu twoim i taty lub cos w tym stylu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Męzczyzna to trudny problem ![]() ale widziałam na któryms forum zestaw na biurko .... w takie niedokładnie ubrane panie pudełeczko na ołówki , na karteczki , notes , segregatory.... wieszak na krawaty ew herbaciarka w samoloty , samochody , pudełko na wino a tak nawiasem mówiąc chyba udało mi się wyjsc zwycięsko z takiej sytuacji ! dla pana w podobnym wieku zrobiłam TO : http://www.decoupage-maryski.blogspot.com/ kliknij LUTY i poszukaj segregatorów , tabliczki z nazwiskiem jest tam tez pudełko na wino ;-)))) i do roboty .............. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja mam zawsze z moim mężczyzną problem w tym względzie więc jak ktoś ma jeszcze jakieś pomysły chętnie skorzystam.Ostatnio był wieszak na krawaty lub paski i taca-stolik na sniadanko dołóżka(dla mnie oczywiście
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Można lustro,stolik lub życzenia naklejone na drewnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.