|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Czarne włosy
Mam pytanie, o odżywkę do włosów czarnych. Ostatnio firmy pantene jak i sunsilk wypuściły odżywki do włosów naturalnych jak i farbowanych w kolorach blond, czerwienie/rudości oraz brązy. czy istnieje odżywka do włosów czarnych? Czuję się dyskryminowana.. Przecież jest nawet jakiś specyfik do włosów siwych... Taki niebieski, żeby była to ładna siwizna. Przeciez ja też chcę dbać o moją czerń. I co z tego, że nie jest ona naturalna? HELP!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czarne włosy
Właśnie! Podłączam się do pytania
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Też jestem obecnie czarnulka , ale nie czuje sie zbytnio dyskryminowana, może dlatego , ze nie wierzę aby te specyfiki dla blond, brąz i czerwonych włosów miały jakies cudowne działanie. Lepiej jest chyba wybrać odzywke indywidualnie tym bardziej , ze produkty do włosów koloryzowanych nigdy na moich , przeciez farbowanych włosach sie nie sprawdzały
![]()
![]() |
#4 |
Mod-Śnieżynka
|
Ja również mam czarne włosy (naturalne i farbowane), do tego kręcone. Dobieram odżywkę taką, żeby włosy były miękkie i ładnie się kręciły. Ostatnio moja siostra kupiła sobie balsam do brązowych włosów gliss kura. Użyłam go dwa razy i miałam naprawdę śliczne włosy (miękkie i pięknie się kręciły). Kupiłam go sobie. Nie przeszkadza mi, że jest do brązowych włosów, ważne, że moim lokom służy.
Ten mój wywód ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
No tak, ja wiem, ze mozna uzywac odzywki do wlosow brazowych czy farbowanych. Kazdy moze sobie dobrac indywidualnie. Ale chodzi mi o sam FAKT, ze dla blondynek sa, dla rudych i brązowatych
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Zostały mi farby, bo kupiłam i nie zdecydowałam się na farbowanie
![]() Palette ciemna czekolada 3 x, bo kupowałam na długie włosy i L'oreal Casting hebanowa czerń Jeżeli ktoś byłby chętny to proszę o wiadomość ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.