|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Sztokholm,czy jest tu jakas wizazanka?
Mieszkam i pracuje tu od wielu lat.
Kocham Skandynawie i juz pewnie tu zostane na zawsze.Mam wielu znajomych,roznych narodowosci.Ostatnio zlapalam sie na tym,ze wsrod moich bliskich tu osob jest bardzo malo osob polskiego pochodzenia,a bardzo bym chciala to zmienic. Jesli jest jakas wizazanka ze Sztokholmu,lub okolic bedzie mi naprawde milo,jesli sie odezwie. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Sztokholm,czy jest tu jakas wizazanka?
Cześć właśnie znalazłam to forum,pisałaś już dawno ale mam nadzieję że jeszcze tu zaglądasz. Jestem w Sztokholmie już 4miesiące i zapowiada się że zostanę na stałe i strasznie dokucza mi samotność i na razie jeszcze wielka tęsknota za Polską-pozdrawiam Cię cieplutko-odezwij się-pa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
oj jaki niezywy watek
![]() Ja rowniez jestem ze Stockholmu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hej ja mam zamiar wybrać się do Szwecji może nawet i do Sztokholmu, narazie poszukuje pracy za granicą na terenie Szwecji. Nie za ciekawie to wygląda. W Polsce jest jeszcze gorzej.... Z zawodu jestem kosmetyczką, ale zdaje sobie sprawe, że będzie ciężko znaleść prace w zawodzie. Licze na waszą pomoc jak i gdzie się udać... narazie nie mam pojęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.