|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
wymienię mazidłowe,półprodukty etc.
1.nowe mydełko oczyszczające DRULA
2.DIADERMA karotten-ol sprowadzane z Niemiec , olejek marchwiowy ,zostało 20 ml z 30 ml buteleczki 3.olejek pichtowy - 3/4 objętości z 30 ml buteleczki 4.d-panthenol 1/4 obj. z 30 g buteleczki 5.olej rycynowy - więcej niż połowa , prawie 3/5 z buteleczki 30 g 6.keratyna hydrolizowana - 1/6 z 10 g buteleczki kosmetyki: 1.cień Rimmel, ciemny szary, używany , zużyte może 1/3 może mniej ->patrz zdjęcie 2.cień Miss Sporty jasny fiolet, zużyte mniej niż 1/4 -> patrz zdjęcie 3.eyeliner ,kupiłam w Syrii ale kolor jest zbyt intensywny. raz użyty 4.jasnofioletowy perłowy sypki cień w kulce,kupiony w Syrii, ponoć w100 % naturalny, użyty kilka razy 5.kohl, odsypki od 1 g- czarny sypki ,oryginalne z Syrii w 100% naturalne. Nie znam bardziej trwałego i czarnego cienia ![]() 6.perfumy Adidas Jamaica 4/5 obj |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: wymienię mazidłowe,półprodukty etc.
szukam
-próbek wszelkich minerałów : podkłady, korektory, róże, cienie etc. na wymianę jeszcze: 2 brokaty (mam spore paczuszki, prawie 350 gr ) zielony & róż,robię odsypki zdjęcia : ![]() ![]() globulki 4 szt zdjęcia : ![]() przepraszam,że fotosikowe, ale coś mi się zepsuło i nie mogę już załączyć ![]() Edytowane przez Kornka Czas edycji: 2009-10-10 o 22:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.