![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Perfumy, algi, AHA, BHA, balsamy itp..
Taki mini wątek, opisy będę uzupełniać z czasem.
SZUKAM fajnej torebki, najlepiej brązowej lub czarnej, ewentualnie fioletowej, do ręki, mieszczącej A4, dość elegancka nie sportowa - oddam cały wątek za fajną torebkę! spodni 26/34, najchętniej rurki kardiganów, sweterków rozmiar S/m-małe, rękaw minimum 63cm podkładów i pudrów ze średniej lub wyższej półki, raczej jasnych DOKŁADKA 17.11.2009R! * Spotlight - woda perfumowana, raz psiknięta dla sprawdzenia zapachu * Tomorrow dla niego - woda perfumowana nowiutka, w folii * True Glow - raz psiknięte, bez foli z pudełkiem * Far Away - nowiutkie * Tomorrow dla niego - balsam po goleniu nowy * Tomorrow dla niego - żel pod prysznic * Spotlight - nawilżający balsam do ciała z połyskującymi drobinkami, nowy * zestaw różyczek do kąpieli Spa Avon - nowe w folii * maska żurawinowa bielenda - duża odsypka 1. Żel do mycia twarzy z kwasami AHA+BHA, 9% natinuel - mogę zrobić odlewkę, idealny dla osób, które wybierają się na zabiegi kwasami, mogę odlać nawet 50ml 2. Bielenda, maska algowa - również mogę zrobić odsypkę, na 2-3 zabiegi na twarz, czyli ok 50-75g 3. J-epill - pasta cukrowa, użyta dwa razy plus paski 4. Perfumy Armani Diamonds - wymienię tylko na ich mniejszą wersję plus coś, jeśli nie macie ich mniejszej wersji to nie proponujcie mi niczego innego 5. Avon In bloom by R.W. - jak nowe, woda perfumowana, zostało więcej niż 90%, kilka razy psikane 6. Avon Treselle Seduction - za coś fajnego, bo już nie są dostępne ![]() 7. Błyszczyk Avon z jojobą nowy 8. Błyszczyk Avon Witalność natury nowy z pudełkiem 9. Avon szampon z odzywką 250ml, nowy 10. Avon planet spa - greckie morza maseczka do włosów, ok połowy 11. Avon planet spa - greckie morza żel pod oczy - użyty 5 razy 12. Avon planet spa - greckie morza - maseczka do twarzy, zostało 3/4 13. Avon miniatura podkładu 3-4ml 14. Avon krem na dzień i na noc solutions 40/50ml 15. Real poison - podróbka pure, 90%, pachnie bardzo podobnie 90/100ml 16. Avon - woda toaletowa London, zostało 3/4 17. Oriflame - woda toaletowa Ice - zostało ok 15-20% 18. Ziaja blubel, błyszczyk do ust jabłkowy, uzyty ze 4 razy 19. Ziaja - herbika planet zostało 30% kremu za drobiazg 20. Okularki na zimno Vision Express nowe 21. Puder joko- zostało ponad 70% 22. Mineral Care - masło do ciała gerjfutowe, zostało 40-50% 23. 6 mleczek ujedrniających garnier po 75ml, nowe Reszta później ![]()
Wymianka Edytowane przez kasiek1122 Czas edycji: 2009-11-17 o 23:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy, algi, AHA, BHA, balsamy itp..
jestem zainteresowana tymi kosmetykami :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1256751699 ( oprócz szamponu) znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#4 |
BAN stały
|
znajdziesz cos u mnie za perfumy z tego zdjecia:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1256751699 odpisz prosze u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli chciałabyś wymienić 'Czystą Truciznę' to zapraszm... oddam sporo i jeszcze więcej
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1256751699 garniera https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1256751699 szampon avon https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1256751699 ziaja https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1256751699 ktoreś ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
4. Perfumy Armani Diamonds - wymienię tylko na ich mniejszą wersję plus coś
oddam bardzoo wiele poza watkiem mam ok 20ml z 50ml armani diamonds intense
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za real Poison,odsypke maski Bielendy i blyszczyki Avonu
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=369841 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
5. Avon In bloom by R.W. - jak nowe, 5 razy psiknięte, śliczne, ale za mało trwałe na mnie
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
rękawy od pachy 47 cm
od ramienia 62 cm a jaka jest pojemnosc wyjsciowa in bloom? 50 ml? sukienki raczej nie oddam za te perfumy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za in bloom?
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
to trudno że tylko paletka wpadła Ci w oko
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie u Ciebie: numery 7,8,916,17.
Znajdziesz coś u mnie? Pozdrawiam ![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
2. Bielenda, maska algowa - również mogę zrobić odsypkę, na 2-3 zabiegi na twarz, czyli ok 50-75g
3. J-epill - pasta cukrowa, użyta dwa razy plus paski 3. Avon miniatura podkładu 3-4ml 23. 6 mleczek ujedrniających garnier po 75ml, nowe cos u mnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Konto usunięte
|
cos za
Żel do mycia twarzy z kwasami AHA+BHA, 9% natinuel - 50ml ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:17 ---------- oddalabym chetnie ten sweterek za odlewke 50ml tego zelu (bardzo jest mi on potrzebny) i np zel pod prysznic tomorrow dla niego, albo jesli masz poza watkiem jakies zele pod prysznic, szampony najlepiej do suchych wlosow, ale ogolnie szampony to dorzucilabys jakis wlasnie zel pod prysznic albo szampon ![]() ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- wymiary wszystkie napiszę jutro, bo dzisiaj uciekam do łóżeczka ![]() szczerze powiem, ze wolalabym zel dla kobiet ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
cos za ktore perfumy:
* Spotlight - woda perfumowana, raz psiknięta dla sprawdzenia zapachu * Far Away - nowiutkie i 7. Błyszczyk Avon z jojobą nowy 8. Błyszczyk Avon Witalność natury nowy z pudełkiem 16. Avon - woda toaletowa London, zostało 3/4? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
po przemysleniu jestem zainteresowana
Spotlight - woda perfumowana, raz psiknięta dla sprawdzenia zapachu maska żurawinowa bielenda - duża odsypka 2. Bielenda, maska algowa - również mogę zrobić odsypkę, na 2-3 zabiegi na twarz, czyli ok 50-75g 3. J-epill - pasta cukrowa, użyta dwa razy plus paski znajdziesz cos za to u mnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że szukasz ciuchów - moze spodoba Ci się coś w moim ciuszkowym?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.