|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Zabawek firmowych, ciuszków niemowlęcych 74-80, damskich 38-40
N I E A K T U A L N E
![]() ![]() ![]() ![]() - pieluch: Pampersów, nr 4 plus(od 10 kg) - każda ilość mile widziana - słoiczków Hippa, Gerbera: zupki, deserki - mleko Nestle NAN Active 2 (nieotwierane) - ubranek dla chłopca rozm. 80 (body z długim, pół-śpiochy) - ubranek dla dziewczynki rozm. 104 (bluzki z długim, spodnie dresowe, piżamki) UWAGA! Nie chcę ciuchów z lumpexu (jak mnie okłamiesz, że to po Twoim dziecku, a wyczuję smród - to się odmieniamy !!!) - zabawek najlepiej firmowych (np. lego Duplo), domek dla lalek, zabawka typu "sklep"/"warzywniak", kuchenka) - byle nie pluszaki !!! - firanki dzieciecej min. 150 cm. szer. - pościeli dziecięcej, i inne cuda. - emolientów do kąpieli i do ciała: Balneum Hermal lub Emolium ![]() ![]() * odzież: (rozm. 38, 165 cm wzrostu) - spodnie dresowe - buty ocieplane na płaskim, typu oficerki, rozmiar 39/40 * kosmetyki: * Agropharm, Oeparol AWC, Krem pod oczy przeciw zmarszczkom - pasta do zębów/płyn do ust Meridol lub Elmex - cień do powiek zielony (najlepiej Inglota, Oriflame) - próbek pudrów mineralnych pokrewnych EDM Fairly Light Neutral: * Meow: Frisky Abyssinian 1,2; Sleek Abyssinian 1, * Blusch: French Vanilia, English Toffe * Lumiere: Fair Golden, Light Golden, Fair Neutral, Light Beige * MAC:NW 20 - różnostek/ciekawostek do pielęgnacji z Biochemii Urody ![]() ![]() * ubrania damskie 38-40 * ciążowe * niemowlęce (chłopiec/dziewczynka) od 56-68, dziewczęce do 92 * kosmetyki, (chwilowo pustki ![]() * maskotki, książeczki, płyty (filmy, muzyka) i inne różności Patrz linki w podpisie ![]() Edytowane przez czerwcowa_panna_mloda Czas edycji: 2012-06-12 o 20:34 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zabawek firmowych, ciuszków niemowlęcych 74-80, damskich 38-40
mam zabawki disneya ,nici (tych raczej łatwo nie oddam,bo nie są moje
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
u mnie ciuszki dziecięce
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Długość całkowita(od ramienia) to 79 cm.
Zobacz na moją wish listę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
hopsa sa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
hej część jest moja robiona część kupiona, pozbywam się bo już w tym nie chodzę
wisiorek ma 2 cm jakoś tak oddam wszystko za książkę chyba że widzisz coś jeszcze u mnie to chętnie czegoś poszukam u Ciebie
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Hopsa
![]() Szukam pajaców i śpiochów (półśpiochów) na 80 cm Edytowane przez czerwcowa_panna_mloda Czas edycji: 2010-10-20 o 09:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
podnoszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Buciki niemowlęce ocieplane pilnie potrzebuje
![]() Coś w tym stylu: http://cypisek.istore.pl/pl/buciki-n...l?partner=1984 lub http://cypisek.istore.pl/pl/buciki-n...l?partner=1984 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.