|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
TRUTH Calvin Klein EDP
Witam,
Buteleczka ma pojemność 100ml - stan zużycia jest widoczny na zdjęciu. Wymienię najchętniej na Aqua di Gio, Omnia Cristallie Bulgari lub kosmetyki do / po opalaniu. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: TRUTH Calvin Klein EDP
może coś u mnie
![]() poza wątkiem mam nawilżajace mleczko do opalania z wit E do skóry wrażliwej SPF 50 150 ml Avon nówka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
Może coś u mnie? Poza wątkiem mam jeszcze mgiełkę z filtrami do włosów Carroten i dwa mini balsamy z fioltrami Nivea (nowe).
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Oba linki z podpisu
![]() Ten pierwszy to główny od początku. dokładkowy z ostatniego podpisu to kontynuacja ![]() Oba są aktualne - tylko moderator je połączył w jeden (mój błąd).
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ja oddam Aqua di Gio...
![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
zdjecie i opis w moim watku wymiankowym...link w podpisie...zapraszam
![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
magdo, to ja się pisze na Aqua di Gio
![]() jednak postuluję o dorzucenie jeszcze czegoś, oto co wpadło mi w oko ![]() - Clinique - youth surge SPF 15 - 7ml nowy - Orlane - cienie podwojne - 14 (ocre/tabac) - jasny raz uzyty, braz tylko dotkniety (jeden aplikator jest zepsuty, ma kartonik) - Sephora blyszczyk - 15 pasteque - NOWY - JAKI TO KOLOR? - Chanel cien wodny, 2-fazowy - 90 delta (perlowy bez) - tylko wyprobowany kolor Czekam zatem na Twoje sugestie |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://tagomago.pl/produkt/40/Giorgi...wa-spray-35ml/ http://tagomago.pl/produkt/1020/Calv...a-spray-100ml/ jeszcze po poludniu wstapie do perfumerii przypomniec sobie zapach, bo wspomnienia mam mile, choc nie 'miec-muszowe'... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Jeśli Truth bedzie wolne , to może u mnie znajdziesz cos w zamian
![]() Po opalaniu mam cudnie pachnacy TechnoTan Tan Saver Body Wash 250 ml specjalne delikatne mydło w płynie , nawilżające , wspomagające i utrzymujące efekt opalenizny. Naturalne składniki , bez chemicznych dodatków . Do opalania California Tan Hempology Dark Hemp Maximazer 250 ml lotion do opalania , pozwalający otrzymać ciemną opaleniznę http://www.awesometanninglotions.com/hedahematalo.html dodatkowo moge dorzucić Lancaster Sunslim Body Programme / pogromca cellulitu, słoneczny program wyszczuplający / połowa ze 150 ml http://alejka.pl/sunslim-150-ml-2.html Lancome Soleil Icy Tubes Ultra Cooling sun protector gel do twarzy i ciała . Zostało na wypróbowanie około 20 ml ze 150 http://www.ladiva.pl/przewodnik-kosm...ction-gel/2019 no i zapraszam do przejrzenia wątku , może jeszcze cos znajdziesz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
szkoda, że Vichy jest w wersji bogatej...
spódnica zielona hmmm, ale te hafty różowe ... Edytowane przez marghot Czas edycji: 2010-06-15 o 12:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mozesz zrobic fotke flakonu bokiem, prosze...
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
chodzi o taki bok
![]() edit - cos mi zdjecie zjadlo, probuje jeszcze raz...
![]() ![]() ![]() Burberry Body Intense i inne oddam ![]() ![]() ![]() książki i elektronika ![]() ![]() ciuchy, buty, torebki itp. Edytowane przez magda s. Czas edycji: 2010-06-16 o 07:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
magdo, odezwij się proszę, chcę wiedzieć na czym stoje i ew. rozejrzeć sie za inną opcją wymiany
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.