|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 119 pkt / 100% pozyt.
|
Perfumy za perfumy - Baby Doll!!!
nieaktualne - leci do Rypka85
Woda toaletowa Yves Saint Laurent EDT Baby Doll Legere poj. 50ml/1.7oz Owocowo-kwiatowy zapach dla kobiet. Niepowtarzalny, wyjątkowy, kokieteryjny Zawiera nuty czerwonej porzeczki, dzikiej róży, grenadyny i ananasa. Nuty głowy: czarna pożeczka, pomarańcza, jabłko i ananas. Nuty serca: róża, frezja, lilia, heliotrop Nuty bazy: cedr, drzewo sandałowe, fasolka Tonka, vanilia. Użyty ze dwa razy, zużycie max. 2-3 ml, oryginalna oczywiście, z kartonikiem. Wymienię tylko na inne perfumy, najchętniej Euphorię (wszystkie rodzaje), klasyczną BD, J'adore, ale jestem otwarta na propozycje ![]() Nie interesują mnie zapachy Avonu, Ofiflame itp. Edytowane przez smash Czas edycji: 2009-09-28 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Perfumy za perfumy - Baby Doll!!!
Witaj!Moze cos u mnie
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=360679 Poza watkiem mam Euphorie Blossom cos ponad polowa z 30ml ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Perfumy za perfumy - Baby Doll!!!
Euphoria chyba odleci w swiat a co powiesz na:
Jill Sander 25ml z 30ml Britney Spears 28 z 30ml + balsam 50ml Moge dorzucic jeszcze YR Rose Absolue 10- 12 ml EDP z 50ml jak gratis |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.