|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Eksperyment biało-granatowy.
Eksperyment bo i nałożenie cieni takie ‘nie moje’ i kolory dla mnie zdecydowanie nowe. Bieli używałam jedynie do rozjaśnienia wewnętrznego kącika, a niebieskości… ach, zdania jestem i wszelkie jej odcienie do niebieskich oczu nie pasują i już!!
Dzisiaj granat, niebieskość, odrobina chłodnego fioletu (którego na zdjęciach nie widać) i sporo bieli. Przekonana nie jestem zupełnie, no ale eksperyment eksperymentem. ![]() Aaaaa i przepraszam za małą ilość zdjęć. Musiałam podładować baterie w trakcie robienia i w tym czasie zrobiło się na dworze ciemno ![]() Kosmetyki: Puder Rimmel Stay Mate, paletka do brwi Spehory, baza pod Ciebie ARTDECO, granat, błękit i biel z potrójnych cieni My Secret nr 304 oraz fiolet My Secret z potrójnej paletki nr 302, czarna konturówka PRESTIGE, tusz Rimmel Exstra Super Lash, róż do Polików SENSIQUE nr 102. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Crazy turtle lady
|
Dot.: Eksperyment biało-granatowy.
Nalozenie i kolory mi sie podobaja, jest inaczej, a nie tak jak zawsze
![]() aleee mysle, zebys zmienila puder czy co tam uzywasz, bo na fotkach cera nienajlepiej wyglada. Mam te same cienie, piekne kolory maja ![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Świetne kolory i podoba mi się ten ostro zakończony zewnętrzny kącik
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mnie się bardzo podobasz w tych kolorach Marudo
![]() Czekamy na kolejne propozycje ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Świetne połaczenie kolorów! Z reguły nie przepadam za malowaniem powieki "pod kolor oczu" (dlatego też rzadko używam brązowych cieni) ale Tobie to pasuje. I ostro zakończony kącik mnie również się bardzo podoba
Edytowane przez trunfio Czas edycji: 2009-10-04 o 11:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Makijaż w moich kolorach i w moim stylu
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
swietny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
kolory na tak!!!!nalozenie cieni na tak!!!!!supr wyglada ten zew.kacik!!!!!!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do cery, jestem w trakcie jej doleczenia. Nie mogę stosować podkładów oraz zmieniać i testować nowych kosmetyków. Po zakończeniu kuracji pomyślę na pewno nad czyms innym ![]() Dziekuję ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziekuję ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.