|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Perfumy Paco Rabanne Metal 95/100ml
Napoczęte 100ml z kartonikiem. Kupione w perfumerii w Gdańsku. Na pudełku i na spodzie flakonu wybity numer 3D15. Zużycie na zdjęciu (100 minus 4-5ml).
Szukam (niekoniecznie podobnej pojemności ![]() Chanel no. 5 Chanel Coco Lanvin Arpege (czarne) Donna Karan Signature Estee Lauder White Linen (lub któraś z późniejszych wariacji). CK Truth Po uzgodnieniu mogę wysłać perfumy jako pierwsza, możliwa też wymiana osobista w Warszawie. EDIT: Rozważę też wymianę na podobną ilość perfum w próbkach 2-4ml (bo nie mam "chodów" w perfumeriach ![]() Edytowane przez meerklar Czas edycji: 2009-10-09 o 21:37 Powód: dodatkowe przedmioty w "szukam/wymienię na" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy Paco Rabanne Metal 95/100ml
Zapraszam do mnie, może coś znajdziesz
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy Paco Rabanne Metal 95/100ml
Może moje próbki?Niektóre to niszowce,czyli nie do zdobycia w polskich perfumeriach.Wprawdzie jest mniej pojemnościowo,ale są zdecydowanie droższe np Flowerbomb(50 ml kosztuje ok 450 zł).Mam jeszcze taką serwetę ze złotą oblamówką i wyszytym ręcznie kwiatkiem,wymiary ok 60\53 cm .
Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-12-04 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.