|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zmiana koloru - czy bedzie mi pasować?
Witajcie drogie wizażanki!
![]() Otóż nasuneła mi się jedna myśl - zastanawiam sie nad zmiana koloru ale to tak za 2 miechy ale musicie mi doradzić. Moim naturalnym kolorem jest brąz (na zdjęciu 1). Obecnie mam pomalowane na czarno (zdjęcie numer 1, 2, 3). Jednak chciałabym zmienic na kolor na ostatnich zdjęciach. I oto moje pytania:
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zmiana koloru - czy bedzie mi pasować?
Myślę że jaśniejszy kolor na pewno będzie lepszy niż czarny a ile musisz czekać żeby pozbyć się czarnej farby niestety nie wiem ale chyba nie jest łatwo pozbyć się czerni
![]()
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Ten czarny wg mnie ci nie pasuje, ładnie ci w twoim naturalnym kolorze, jak długo czarny będzie schodził niestety nie wiem, na wrzuconych przez ciebie zdjęciach co do koloru wydaje mi się, że to pasemka jakiś brąz z blondem, powinny ci pasować. Żeby szybciej pozbyć się czarnego mogłabyś zafundować sobie dekoloryzację, ale ona niszczy włosy. Jeśli chcesz te kolory na głowie, to najlepiej wydrukuj zdjęcie, choć 100 procentowej pewności nie masz, że kolor wydrukowany będzie identyczny z tym co widzisz na kompie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Radze isc do fryzjera. Ja zrobilam w domu powiedzmy "dekoloryzacje". Wlosy w strasznym stanie (guma, siano , mat) Teraz juz doszly troche do siebie ale scielam z dlugosci ponizej lopatek do ramion ;( Strasznie zaluje. Jesli chcesz w domu to zrobic to radze woda 6% rozjasniac powoli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
sądze,ze ten kolor będzie Ci pasował
![]() fryzjerce słownie tego nie wytłumaczysz ;p,najlepiej wydrukuj zdjęcie i idź z nim do fryzjera,jak jej pokazesz to napewno zrozumie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jej, wieeelkie dzięki dziewczyny
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.