|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
Pokaż wyniki sondy: Jak ci się podoba ten wątek: | |||
1 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 14,29% |
2 |
0 | 0% |
3 |
2 | 28,57% |
4 |
1 | 14,29% |
5 |
1 | 14,29% |
6 |
2 | 28,57% |
Głosujący: 7. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Próbki kosmetyków i pełne produkty! - DUŻY WYBÓR :)![]() ![]() - kosmetyki wysyłam tylko listem poleconym, ewentualnie priorytetem (na życzenie) - paczkę wysyłam zawsze dobrze zabezpieczoną, najlepiej w kopercie bąbelkowej lub owiniętą folią bąbelkową - osoby z mniejszą liczbą przekupek wysyłają przesyłki pierwsze - kosmetyki wysyłam zawsze czyste i ładnie zapakowane - zawszę dotrzymuję terminu wysyłki Tego samego oczekuję od Was ![]() Z góry dziękuje. ![]() Aktualnie szukam: - kwasu migdałowego - kwasu salicylowego - hydrolatu aloesowego/oczarowego - filtrów aptecznych do cery tłustej - kosmetyków z serii: Effaclar La Roche-Posay, - kosmetyków z serii Sebium Biodermy - filtrów do cery tłustej - wody termalnej LRP/Avene/Vichy Ale kusić zawsze można ![]() Krótka legenda: czarny-do wymiany niebieski-rezerwacja szary-wymienione Kosmetyki na wymianę * Lysanel Active - zostało ok.10 ml * Oczyszczający żel do mycia twarzy Nivea do skóry normalnej lub mieszanej 150 ml, użyty raz * Sudocrem - zostało ok. 45% z 60 g * Bioderma Sebium AKN krem - zostało ok. 10 ml * Iwostin Purritin krem matujący 75 ml- użyty 3 razy * Maseczka Peel Off Rival de Loop z aloesem 8 ml * Olejek z drzewa herbacianego - 7 ml z 10 * Nivea- SOS regenerujący balsam do ciała do skóry bardzo suchej 200 ml * Nivea double effect - dezodorant wspomagający dokładniejsze golenie * Cepan - krem do miejscowego leczenia blizn - 1/2 opakowania * Under Twenty - intensywny krem - kuracja do cery tłustej 50 ml * Ziaja nuno - maska z zieloną glinką - 3/4 opakowania * Nivea visage young control it - żel krem - 1/2 opakowania * Acne derm - połowa tubki 20g * Maybelline eyeliner line definer Noir-Black - raz użyty * Korektor antybakteryjny Manhattan Cover Stick odcień 75 beige, zużycie ok. 20% Próbki - pielęgnacja Dove : * Beauty Body Milk - mleczko do suchej skóry 50 ml - 2 szt * Beauty Care Shower - żel pod prysznic 50 ml- 4 szt ROC: * Retin - Ox - intensywny krem przeciwzmarszczkowy na noc 15 ml Atopra: * krem do skóry wrażliwej, atopowej i suchej 4 saszetki do 8 ml = 32 ml Nuxe: * Tonific fermete 7 ml * Tonific nutrition 7 ml * Serum Merviellance - serum na zmarszczki mimiczne 2 ml * Emulsion Etincelante delikatna pielęgnacja rozświetlająca 2 ml * Reve de Miel - Ultrakomfortowy krem do ciała 7 ml * Nuxuriance - Serum Concentre Redensifiant Anti- Age - Serum przeciwzmarszczkowe 2 ml Vichy: * LIPOSTRETCH ujędrniający krem modelujący 7 ml * CAPITAL SOLEIL mleczko po opalaniu 7 ml * Thermal fix mat - krem dogłębnie nawilżający o działaniu matującym 1,5 ml * Oligo 25 krem nawilżający do skóry pozbawionej blasku 1,5 ml * Vichy Aqualia Thermal 2 * 1,5 ml * Vichy Purete Thermale - złuszczający krem do twarzy 5 ml La roche-posay: * Hydraphase XL SPF 15 ukierunkowane nawilżenie o przedłużonym działaniu 1,5 ml * Redermic XL -krem przeciwzmarszczkowy 5 ml -2 szt * Toleriane - mleczko do demakijażu 15 ml Dax Cosmetics: * Ideal Body Lift-Bum-Up specjalistyczny koncentrat wyszczuplający do redukcji cellulitu 10 ml - 3 szt * Express iluminator - krem S.O.S usuwający oznaki zmęczenia i stresu 1,5 ml - 3 szt * Perfecta cera mieszana krem na dzień i na noc matujący i zwężający pory 2 ml - 2 szt * Vulcanic Mat krem matujący dynamicznie liftingujący zmarszczki 2 ml * Perfecta age control 35+ krem na dzień przeciw zmarszczkom mimicznym 2 ml * Cera Wrażliwa krem nawilżający 2 ml * Men - odżywczy krem ochronny z filtrami UV 2 ml * Balsam po opalaniu 3 w 1 - 10 ml Joanna: * Naturia szampon z makiem i bawełną do włosów farbowanych 10 ml - 3 szt * Naturia odżywka z miodem i cytryną do włosów suchych i zniszczonych 10 ml - 2 szt Ziaja: * Nuno krem antybakteryjny - cera zanieczyszczona, skłonna do wyprysków 2 ml - 2szt Lavera: * Men care szampon dla mężczyzn 10 ml * Body spa - mleko i miód żel pod prysznic 5 ml - 2 szt * Neutral krem do skóry ze skłonnością do alergii 1 ml * Basis sensitiv krem do rąk, do skóry wrażliwej 1 ml - 4 szt Dermika: * Mat-B complex krem matujący z optycznym reduktorem połysku skóry 2 ml * Retinol 2010 inteligentny krem pod oczy i powieki 2 ml - 2 szt * Specialite kosmetyczny "mikrozastrzyk" do wypełniania zmarszczek i bruzd 2 ml * Extremale superaktywny krem 35+ na dzień i na noc przeciwzmarszczkowy 2 ml AA Oceanic: * Natura krem pod oczy i na powieki z ekstraktami ze świetlika i bławatka do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii 2 ml * Witaminy krem półtłusty z bio-kompleksem witamin 2 ml Yves Rocher: * Serum Vegetal hormones bio vegetales - krem stymulujący na dzień 1,5 ml * Inositol soin specific lisseur intense 1 ml - 7 szt * Bio specific active sensitive a'la sophorine vegetale - 12 szt * bio specific nutrition 1 ml - 2szt * Inositol soin optimal 5 szt * Inositol soin sublimateur skin oprimizer 1 ml - 2szt * Riche anti-rides bienfaisante jour - 2 szt Naturalis: * Oeparol hypoalergiczny krem przeciw zmarszczkom 2 ml * Aronia - kuracja dzienna - aktywny krem przeznaczony do każdego rodzaju skóry, szczególnie z problemami naczynkowymi, podrażnieniami i odczynami alergicznymi. Cztery pory roku: * Balsam rozświetlający, zawiera drobinki złota 3 ml - 2 szt * Energizujący z ekstraktem kakao, witaminą E i olejkiem słonecznikowym krem na dzień 3 ml * Oliwkowy krem przeciwzmarszczkowy z kompleksem roślinnym rewitalizującym skórę 3 ml Emolium: * krem z mocznikiem, masłem shea, olejem macadmia i hialuronianem sodu 5 ml * kremowy żel do mycia 7 ml * emulsja do ciała 7 ml Balneum Hermal: * preparat do kąpieli leczniczej 7 ml - 4 szt Nivea: * Krem nawilżający na dzień do cery normalnej i mieszanej 2 ml * Odżywczy krem nawilżający na dzień do cery suchej i wrażliwej 2 ml * Pielęgnujący żel pod prysznic Mleko i Morela 8 ml Jamajka: * Gold women bronzer - bronzer do opalania dla kobiet intensywnie nawilżający. Zapachy: * C- thru woda toaletowa Pearl Garden 1.2 ml - 3 szt * Pur Desir de PIVOINE - chusteczka nasączona wodą toaletową 1 szt * Transat - chysteczka nasączona wodą toaletową 5 szt * Ode au reve - chusteczka nasączona wodą toaletową 3 szt * Ode a l'Amour - 3 szt * hoggar eau de toilette - 2 szt * YRIA l'eau de toilette - 4 szt Pielęgnacja włosów: * Nivea Hair Care Intense Repair - Odżywka intentywna regeneracja 6*10 ml = 60 ml * Nivea diamond gloss - lakier do włosów 50 ml - 3 szt Kolorówka - próbki * Vichy Dermablend - podkład korygujący SPF 11 odcień 35 sand - 2 * 1,5 ml * Chanel - mascara Exceptionnel de Chanel 10 smoky noir - próbka (połowa pełnowymiarowego tuszu) Wymienione: * La Roche Posay Rosaliac - Żel micelarny oczyszczający 200 ml * La Roche Posay Hydrapharse żel pod oczy 15 ml * Linoderm Omega balsam do skóry suchej oraz nadwrażliwej i skłonnej do alergii 5 ml - 2 szt * Linoderm Omega krem do skóry suchej i nadwrażliwej, skłonnej do alergii 2 ml * Krem rokitnikowy odżywczo-regenerujący do cery suchej i normalnej 2 ml - 12 szt * Linoderm plus z pantenolem - krem kosmetyczny dla dorosłych, dzieci i niemowląt od pierwszych dni życia 2 ml - 10 szt * Aquastop - pielęgnacja i ochrona dla niemowląt, dzieci i dorosłych 3 ml - 5 szt * Linomag krem dla dzieci i niemowląt A+E 2 ml - 6 szt * Ziołożel - opóźniający odrastanie włosów po depilacji i goleniu 5 ml - 2szt * Naturia odświeżający żel pod prysznic z mango i papają 20 ml - 2 szt * Naturia odświeżający żel pod prysznic z wiśnią i porzeczką 20 ml - 2 szt * Cashmere secret baza wygładzająca 3D Silicone micro-net 1,5 ml * Krem oliwkowy lekka formuła 2 ml * SopotSun mleczko po opalaniu z wapniem 7 ml * LIPO PEEL 7 ml - mikrodermabrazja wygładzająca skórę * Kokosowa terapia skóry i zmysłów - mleczko do ciała 7 ml * Masque Frais Hydratant maseczka nawilżająco - odświeżająca 4 ml * Exfoliation Doux Aromatique 4 ml * Reve de Miel - peelingujący żel pod prysznic 7 ml * Reve de Miel - krem do rąk i paznokci 4 ml * Tonific exfoliation 7 ml * Mela-D krem rozjaśniający przebarwienia 2 ml * Diacneal 5 ml * Cleanance K 5 ml * Clean AC 5 ml * Normaderm krem na noc - chronoaktywny krem zwalczający niedoskonałości skóry 5 ml - 2 szt * Normaderm tonik oczyszczający i zwężający pory 30 ml * Normaderm krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry 1,5 ml Creme Fraiche - krem do suchej/bardzo suchej skóry 2 ml Edytowane przez Ajkiorka Czas edycji: 2009-07-13 o 16:39 Powód: opisy kosmetyków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Próbki kosmetyków i pełne produkty! - DUŻY WYBÓR :)
znajdziesz cos mnie? Podoba mi sie pare rzeczy
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może cos u mnie
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
Dax Cosmetics * Cera Wrażliwa krem nawilżający 2 ml Joanna * Naturia szampon z odżywką z kokosem i migdałem do wszystkich rodzajów włosów 10 ml - 2 szt * Rzepa szampon wzmacniający do włosów przetłuszczających się, ze skłonnością do wypadania 10 ml - 2 szt Yves Rocher * Evidence comme une - eau de toilette (miniaturka albo cu? jaka pojemność? ![]() * Nivea visage young control it - żel krem - 1/2 opakowania (jaka była wyjściowa pojemnść kosmetyku? 75ml?) Piszesz, że interesują Cię kosmetyki do cery trądzikowej- mam na Targowisku próbki kremów oraz inne. ![]() Zapraszam.
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
adomajka, Gothic_Daisy, cashmeree - niestety, nic nie znalazłam
![]() aniolbezskrzydel89: te perfumy Yves Rocher to taka chusteczka nasączona wodą toaletową. Wyjściowa pojemność kremu nivea visage young control it to 75 ml. Jutro postaram się wrzucić fotki wszystkich kosmetyków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Unicolor, Tanita Effective, Krem do depilacji miejsc wrażliwych nawilżający, PRÓBKI, mam 2 saszetki po 20ml każda
Eveline, Pure Control, Specjalistyczny krem nawilżająco - matujący, PRÓBKI, posiadam 1 saszetkę 2ml moge oddać, ale kremu do depilacji ![]() Jeszcze mam próbki Kolastyna, Nastolatki ;-)
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
parę rzeczy mi się podoba, ale szczerze mówiąc wymiana na próbki jest raczej nieopłacalna.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Może
Perfecta cera mieszana krem na dzień i na noc matujący i zwężający pory 2 ml - 2 szt * Garnier czysta skóra żel do mycia twarzy 3 w 1 - 3/4 opakowania za ten tonik Siarkowej Mocy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Vichy: * LIPOSTRETCH ujędrniający krem modelujący 7 ml Kolastyna: * Slim Body serum ujędrniająco-wyszczuplające antycellulit 8 ml - 2 szt. * Extra Lift -krem redukujący zmarszczki na dzień do cery dojrzałej 1,5 ml - 20 szt * Extra Lift krem redukujący zmarszczki na noc do cery dojrzałej 4 szt Dax Cosmetics: * Ideal Body Lift-Bum-Up specjalistyczny koncentrat wyszczuplający do redukcji cellulitu 10 ml - 3 szt * Perfecta cera mieszana krem na dzień i na noc matujący i zwężający pory 2 ml - 2 szt * Vulcanic Mat krem matujący dynamicznie liftingujący zmarszczki 2 ml Dermika: * Mat-B complex krem matujący z optycznym reduktorem połysku skóry 2 ml * Specialite kosmetyczny "mikrozastrzyk" do wypełniania zmarszczek i bruzd 2 ml Ziołolek: * Ziołożel - opóźniający odrastanie włosów po depilacji i goleniu 5 ml - 2szt * L'Oreal pure zone deep control - krem regulujący przeciw niedoskonałością - 1/2 opakowania coś za to u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
moze cos u mnie za
* Normaderm tonik oczyszczający i zwężający pory 30 ml * Normaderm krem nawilżający zwalczający niedoskonałości skóry 1,5 ml ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie, mnie podoba sie u Ciebie kilka rzeczy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
5
![]() |
#24 |
BAN stały
|
* LIPO PEEL 7 ml - mikrodermabrazja wygładzająca skórę
* LIPOSTRETCH ujędrniający krem modelujący 7 ml * Mela-D krem rozjaśniający przebarwienia 2 ml * Active Body balsam regenerujący z olejkiem z soi 8 ml - 2 szt * Active Body balsam odmładzający z oliwą z oliwek do skóry suchej i normalnej 8 ml - 4 szt * Ideal Body Lift-Bum-Up specjalistyczny koncentrat wyszczuplający do redukcji cellulitu 10 ml - 3 szt * Linoderm Omega balsam do skóry suchej oraz nadwrażliwej i skłonnej do alergii 5 ml - 2 szt * Linoderm Omega krem do skóry suchej i nadwrażliwej, skłonnej do alergii 2 ml * Krem rokitnikowy odżywczo-regenerujący do cery suchej i normalnej 2 ml - 12 szt * Linoderm plus z pantenolem - krem kosmetyczny dla dorosłych, dzieci i niemowląt od pierwszych dni życia 2 ml - 10 szt * Ziołożel - opóźniający odrastanie włosów po depilacji i goleniu 5 ml - 2szt * Linomag krem dla dzieci i niemowląt A+E 2 ml - 6 szt * krem z mocznikiem, masłem shea, olejem macadmia i hialuronianem sodu 5 ml * Garnier czysta skóra żel do mycia twarzy 3 w 1 - 3/4 opakowania uff..trochę znalazłam ![]() ![]() Pomyliłam się w punkcie 5: Peeling enzymatyczny do cery naczynkowej. Przez pomyłkę napisałam trądzikowej. Przepraszam Edytowane przez Ghost19 Czas edycji: 2009-02-03 o 12:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
cos u mnie za:
Kokosowa terapia skóry i zmysłów - mleczko do ciała 7 ml * Ziaja nuno - maska z zieloną glinką - 3/4 opakowania
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
hej,
znajdziesz coś u mnie za --> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=307392 Ziaja nuno peeling enzymatyczny - 1/2 opakowania ??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
![]() * Clean AC 5 ml Vichy: * LIPO PEEL 7 ml - mikrodermabrazja wygładzająca skórę * LIPOSTRETCH ujędrniający krem modelujący 7 ml * Normaderm krem na noc - chronoaktywny krem zwalczający niedoskonałości skóry 5 ml - 2 szt * Normaderm tonik oczyszczający i zwężający pory 30 ml * Thermal fix mat - krem dogłębnie nawilżający o działaniu matującym 1,5 ml * Oligo 25 krem nawilżający do skóry pozbawionej blasku 1,5 Dax Cosmetics: * Ideal Body Lift-Bum-Up specjalistyczny koncentrat wyszczuplający do redukcji cellulitu 10 ml - 3 szt * Cashmere secret baza wygładzająca 3D Silicone micro-net 1,5 ml Joanna: * Naturia odświeżający żel pod prysznic z mango i papają 20 ml - 2 szt * Naturia odświeżający żel pod prysznic z wiśnią i porzeczką 20 ml - 2 szt * Naturia szampon z makiem i bawełną do włosów farbowanych 10 ml - 3 szt * Rzepa szampon wzmacniający do włosów przetłuszczających się, ze skłonnością do wypadania 10 ml - 2 szt * Naturia szampon z pokrzywą i zieloną herbatą do włosów przetłuszczjących się i normalnych 10 ml - 2 szt * Kokosowa terapia skóry i zmysłów - mleczko do ciała 7 ml Dermika: * Mat-B complex krem matujący z optycznym reduktorem połysku skóry 2 ml AA Oceanic: * Natura krem pod oczy i na powieki z ekstratami ze świetlika i bławatka do skóry wrażliwej i skłonnej do alergii 2 ml Yves Rocher: * Ode a l'Amour - 3 szt * YRIA l'eau de toilette - 6 szt Cztery pory roku: * Balsam rozświetlający, zawiera drobinki złota 3 ml - 2 szt Emolium: * krem z mocznikiem, masłem shea, olejem macadmia i hialuronianem sodu 5 ml * emulsja do ciała 7 ml Jamajka: * Gold women bronzer - bronzer do opalania dla kobiet intensywnie nawilżający. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
1
---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- 2
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
3
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- 4 ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- 5 ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- 6
![]() |
#30 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
La Roche Posay Rosaliac - Żel micelarny oczyszczający 200 ml
lub Dove Beauty Body Milk - mleczko do suchej skóry 50 ml - 3 szt Dove Beauty Care Shower - żel pod prysznic 50 ml- 3 szt wybór należy do Ciebie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.