|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Podkłady, korektory, pudry - raczej selektywnie
Osoby z mała ilości przekupek (do 5) proszę żeby wysyłały jako pierwsze, wszystkie kosmetyki sa swieże, zadbane.
W przepadku testerów wartośc wyliczam w następujący sposób: ile mililitrów zostało w stosunku do pełnowymirowego opakowania, a następnie odejmuje 40% wartości za to że testery maja brzydsze opakowania niz produkt, w nawiasie podaje wartość jaką ma dany tester według mnie. - Guerlain PARURE Extreme, kolor n'13 Rose Naturel, testerek 15ml z dozownikiem, tylko raz uzyty w minimalnej ilośći (60pln) - Guelain FLEUR DE TEINT, kolor n'240 Rose Naturel, testerek 10ml typu szklana fiolka z aplikatorem, nowy raz przetestowany, (40pln) - Chanel VITALUMIERE Fluide, kolor n'40, tester z dozownikiem, została połowa z 15ml czyli 7,5ml (30pln) - Dior DIORSKIN NUDE, kolor n'010, tester z dozownikiem, zostało 15ml z 20ml (50pln) - Dior DIORSKIN NUDE kolor n'032 tester z dozownikiem, zostało 15ml z 20ml (50pln) - INGLOT róż w kremie numer 88, jasne lekko brudny neutralny odcień, ubytek 5% - INGLOT liner w żelu kolor n'73 piękny lilafiolet matowy, kupiony półroku temu, minimalnie zaczął odstawać o scianek pojemniczka, ale kosystencja nadal kremowa, ubytek testowy, ekstremalnie trwały - Chanel LIFT LUMIERE kolor n'30, zostało 25ml z 30ml - pełnowymiarowy Szukam razcej kolorówki, ewentualnie pilęgnacji, mam tak dużo rzeczy na oku że szkoda wymieniać, mozna kusić poprostu ![]()
![]() Edytowane przez KNK Czas edycji: 2009-09-22 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Podkłady, korektory, pudry - raczej selektywnie
Interesują mnie 2 podkłady Diora i 2 Guerlain.Znajdziesz cos u mnie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Może u mnie znajdziesz coś za któreś ?
- Guelain FLEUR DE TEINT, kolor n'240 Rose Naturel, testerek 10ml typu szklana fiolka z aplikatorem, nowy raz przetestowany, (40pln) - Chanel VITALUMIERE Fluide, kolor n'40, tester z dozownikiem, została połowa z 15ml czyli 7,5ml (30pln) - Dior DIORSKIN NUDE, kolor n'010, tester z dozownikiem, zostało 15ml z 20ml (50pln) - Dior DIORSKIN NUDE kolor n'032 tester z dozownikiem, zostało 15ml z 20ml (50pln) Przydadzą mi się, jako początkującej wizażystce ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-09-22 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
- Guerlain PARURE Extreme, kolor n'13 Rose Naturel, testerek 15ml z dozownikiem, tylko raz uzyty w minimalnej ilośći (60pln)
- Dior DIORSKIN NUDE, kolor n'010, tester z dozownikiem, zostało 15ml z 20ml (50pln) coś u mnie? ![]()
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- tez niestety nic
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Oki, dzięki za odp, może innym razem
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
witaJ, knk CZY ZNAJDZIESZ COS U MNIE
? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
super! zaraz coś zaproponuję!!!
---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- z tym ze nie za bardzo sie orientuje co jest co bo nie ma zdjec ani linkow, nie wiem czy to sa podkaldy diorskin nude czy tez moze puderki i to samo jesli chodzi o inne produkty.... czy mozna zobaczyc zdjecia tych produktow? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
czy któryś z Tych Twoich podkładów jest ciemny? chętnie bym taką niewielką ilość ciemniejszego podkładu przytuliła. Znajdziesz cos?
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
witam, coś za parure?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
witaj
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- hej ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
znajdziesz cos u mnie za nude 32?? zapraszam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
coś ode mnie za :
- INGLOT róż w kremie numer 88, jasne lekko brudny neutralny odcień, ubytek 5% ?
RAMONESKA H&M 34 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=747676 KONKRET WYMIANKA W LUTYM! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=746248 wymiankowy mix https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=737062 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez KNK Czas edycji: 2009-10-01 o 22:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś za:
- Chanel VITALUMIERE Fluide, kolor n'40, tester z dozownikiem, została połowa z 15ml czyli 7,5ml (30pln) - Chanel LIFT LUMIERE kolor n'30, zostało 25ml z 30ml - pełnowymiarowy ???
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wątek zamknięty
![]() Edytowane przez KNK Czas edycji: 2009-10-16 o 20:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.