|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Różności- pierwszy wątek
Podładuję aparat i wrzucę zdjęcia.
1. Clinique - Balsam nawilżający do ciała Body Daily Moisturizer odżywia skórę oraz stopniowo daje naturalny odcień. Odpowiednia do wszystkich rodzajów skóry, beztłuszczowa formuła zawiera nawilżające składniki. Odcień light/ medium. 75 ml- nowy, raz przetestowany na dłoni. 2. Lacoste- Inspiration, Body lotion, 150 ml. Nowy 3. Eurecin- demo purifyer, korektor w sztyfcie. Redukuje i kryje niedoskonałości. Zawiera Kwas Salicylowy i Bisabolol. Beztłuszczowy,użyty kilkukrotnie. 4. The body shop- tea tree oil- nowy 5. Lancome- color desing. Czarny cień do oczu z drobinkami. Użyty zaledwie kilka razy, nie potrafię się nim malować. 6. Redken- ultra, straight balm- medium control. pojemność 150 ml. Zostało 40 % 7. La Roche Posay- toleriane teint. Podkład korygujący, doskonale kryjący, idealny do skóry wrażliwej. użyty raz, minimalny ubytek. 8. Clinique- stay matte. Puder matujący. Idealny do cery przetłuszczającej się. Pozostawia skórę matową i świeżą. Praktycznie nowy, pomyłka w Douglasie, prosiłam o puderek kryjący. 9. Estee Lauder- double wear. Ciężko stwierdzić ile go zostało, myślę, że mniejsza połowa. 10. Clinique- eye defining liquid liner. Kolor ciemny brąz. Użyty raz. 11. Estee lauder - Face Primer Plus. Color Correcting Base. użyty ze 3 razy. 12. Couvrance- brązujący puder mozaikowy, wypróbowany. 13. Morphy Richards- prostownica bezprzewodowa. Najlepsza do torebki. Nowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Różności- pierwszy wątek
1. Clinique - Balsam nawilżający do ciała Body Daily Moisturizer odżywia
skórę oraz stopniowo daje naturalny odcień. Odpowiednia do wszystkich rodzajów skóry, beztłuszczowa formuła zawiera nawilżające składniki. Odcień light/ medium. 75 ml- nowy, raz przetestowany na dłoni. 2. Lacoste- Inspiration, Body lotion, 150 ml. Nowy 3. Eurecin- demo purifyer, korektor w sztyfcie. Redukuje i kryje niedoskonałości. Zawiera Kwas Salicylowy i Bisabolol. Beztłuszczowy,użyty kilkukrotnie. 4. The body shop- tea tree oil- nowy 5. Lancome- color desing. Czarny cień do oczu z drobinkami. Użyty zaledwie kilka razy, nie potrafię się nim malować. 6. Redken- ultra, straight balm- medium control. pojemność 150 ml. Zostało 40 % 7. La Roche Posay- toleriane teint. Podkład korygujący, doskonale kryjący, idealny do skóry wrażliwej. użyty raz, minimalny ubytek. 10. Clinique- eye defining liquid liner. Kolor ciemny brąz. Użyty raz. 11. Estee lauder - Face Primer Plus. Color Correcting Base. użyty ze 3 razy. 12. Couvrance- brązujący puder mozaikowy, wypróbowany. 13. Morphy Richards- prostownica bezprzewodowa. Najlepsza do torebki. Nowa cos u mnie? odddam dużo! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Hej,
9. Estee Lauder- double wear - jaki masz kolor?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za lacosta i cien lancome?
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
coś za
1. Clinique - Balsam nawilżający do ciała Body Daily Moisturizer odżywia skórę oraz stopniowo daje naturalny odcień. Odpowiednia do wszystkich rodzajów skóry, beztłuszczowa formuła zawiera nawilżające składniki. Odcień light/ medium. 75 ml- nowy, raz przetestowany na dłoni. 2. Lacoste- Inspiration, Body lotion, 150 ml. Nowy 3. Eurecin- demo purifyer, korektor w sztyfcie. Redukuje i kryje niedoskonałości. Zawiera Kwas Salicylowy i Bisabolol. Beztłuszczowy,użyty kilkukrotnie. 13. Morphy Richards- prostownica bezprzewodowa. Najlepsza do torebki. Nowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
coś za 13?
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
czego szukasZ? zagladnij do mnie
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
8. Clinique- stay matte. Puder matujący. Idealny do cery przetłuszczającej się. Pozostawia skórę matową i świeżą. Praktycznie nowy, pomyłka w Douglasie, prosiłam o puderek kryjący.
3. Eurecin- demo purifyer, korektor w sztyfcie. Redukuje i kryje niedoskonałości. Zawiera Kwas Salicylowy i Bisabolol. Beztłuszczowy,użyty kilkukrotnie. cos u mnie?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos za
Clinique- stay matte czarny cień Lancome Eurecin- demo purifyer, korektor w sztyfcie?
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za prostownice ebzprzewodowa i
. Clinique- stay matte.?? odp u mnie prosze
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
7. La Roche Posay- toleriane teint. Podkład korygujący, doskonale kryjący, idealny do skóry wrażliwej. użyty raz, minimalny ubytek. jaki kolorek ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za Clinique- stay matte. Puder matujący. Idealny do cery przetłuszczającej się. Pozostawia skórę matową i świeżą. Praktycznie nowy, pomyłka w Douglasie, prosiłam o puderek kryjący. ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
hej! jestem zainteresowana paroma pozycjami u Ciebie
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za:
1. Clinique - Balsam nawilżający do ciała Body Daily Moisturizer odżywia 8. Clinique- stay matte. Puder matujący. Idealny do cery przetłuszczającej się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
1. Clinique - Balsam nawilżający do ciała Body Daily Moisturizer odżywia skórę oraz stopniowo daje naturalny odcień. Odpowiednia do wszystkich rodzajów skóry, beztłuszczowa formuła zawiera nawilżające składniki. Odcień light/ medium. 75 ml- nowy, raz przetestowany na dłoni. 5. Lancome- color desing. Czarny cień do oczu z drobinkami. Użyty zaledwie kilka razy, nie potrafię się nim malować. 8. Clinique- stay matte. Puder matujący. Idealny do cery przetłuszczającej się. Pozostawia skórę matową i świeżą. Praktycznie nowy, pomyłka w Douglasie, prosiłam o puderek kryjący. 10. Clinique- eye defining liquid liner. Kolor ciemny brąz. Użyty raz. 12. Couvrance- brązujący puder mozaikowy, wypróbowany. Edytowane przez kucyk ponny Czas edycji: 2009-12-12 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie
11. Estee lauder - Face Primer Plus. Color Correcting Base. użyty ze 3 razy. 8. Clinique- stay matte. Puder matujący. Idealny do cery przetłuszczającej się. Pozostawia skórę matową i świeżą. Praktycznie nowy, pomyłka w Douglasie, prosiłam o puderek kryjący. 3. Eurecin- demo purifyer, korektor w sztyfcie. Redukuje i kryje niedoskonałości. Zawiera Kwas Salicylowy i Bisabolol. Beztłuszczowy,użyty kilkukrotnie. odp u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hej, coś za prostownice?
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
cos za
7. La Roche Posay- toleriane teint. Podkład korygujący, doskonale kryjący, idealny do skóry wrażliwej. użyty raz, minimalny ubytek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Coś za:
13. Morphy Richards- prostownica bezprzewodowa. Najlepsza do torebki. Nowa
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos za 8 i 13 ?
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
The body shop- tea tree oil- nowy
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
3. Eurecin- demo purifyer, korektor w sztyfcie
5. Lancome- color desing. Czarny cień do oczu z drobinkami. 7. La Roche Posay- toleriane teint. Podkład korygujący, doskonale kryjący, idealny do skóry wrażliwej. użyty raz, minimalny ubytek. 9. Estee Lauder- double wear 11. Estee lauder - Face Primer Plus. coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Morphy Richards- prostownica bezprzewodowa
coś u mnie... ? sporo oddam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.