|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Maskotka Wizaz.pl
|
Pytanko do Szefa
Mr. Zło ...
mam pytanko niewizażowe i wogóle z innej bajki szukam jakiegoś softa do Stream video w real time na http... znalazłem sporo m.in. na www.webattack.com (narzędzia dla Webmajstrófff) ale wszystkier działają stopklatkowo .... nie mam nic do LIVE .. znasz pan cóś ? Ti.
![]() |
#2 |
Gość
|
Re: Pytanko do...
Przykro mi, ale (może ze względu na swoją powalającą aparycję) nigdy nie bawiłem się video-streaming na http.
[img]icons/icon35.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Maskotka Wizaz.pl
|
ja czaruję coś na swoim domowym serwerku [img]icons/icon7.gif[/img]
chcę mieć podgląd z pracy na to kto siedzi na moim kompie w domu hihihihi
![]() |
#4 |
Gość
|
Jak zwykle przerost technologii nad potrzebami [img]icons/icon12.gif[/img]
Metoda na włosa: ----------------- Po przyjściu z pracki klawiaturka hop - do góry łapkami i telepiemy włoski. Potem analiza: - brak włosków: albo przy kompie byłeś Ty, albo nikogo nie było przy kompie - blond = Ola - łonowe = kolega sam w domu - nie blond = kolega Oli - itd., itp... Badanie odbywa się bez angażowania technologii videostreamingu, aczkolwiek różne techniki trzymania ciężkich przedmiotów niewykluczone, że będą musiały być uzupełnione... [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon35.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Maskotka Wizaz.pl
|
ja już mam na stronce fotki uploadowane co sekundę - ale nie wiem jak zrobić żeby to się samo od świeżało [img]icons/icon9.gif[/img]
za durnowaty jestem ... a ten błysk inteligencji w moich oczach na fotce w galerii to przypadek [img]icons/icon12.gif[/img] Ti.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.