|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Aloes
Co sądzicie o produktach z aloe vera forever?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Aloes
Jestem szczęśliwą posiadaczką kremu aloesowo-propolisowego ( aloe propolis creme) - podchodziłam do niego bardzo sceptycznie, głównie ze względu na jego cenę, ale efekty są świetne
skóra jest fantastycznie nawilżona, odżywiona, mam wrażenie, że zmniejszyła się liczba "niespodzianek" na mojej twarzy, delikatnie matuje... Osobiście jestem nim zachwycona, właśnie zamierzam zamówić drugie opakowanie mam też galaretkę aloe vera ( aloe vera gelly), którą również bardzo polecam, wchłania się błyskawicznie i naprawdę łagodzi wszystko: reakcje alergiczne, ukorzenia komarów, otarcia naskórka, oparzenia... ja ją osobiście stosuję także po depilacji, dzięki czemu nie mam większych problemów z podrażnieniami "podepilacyjnymi" jeśli chodzi o mnie to bardzo polecam "smarowidła" tej firmy, naprawdę są warte swojej ceny
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Sama stosuje aloes od 2 lat ,a od 2 miesięcy jestem dystrybutorką,tych cudownych produktów.Jakbyscie chciały cos zamowic to dajcie znać.Wysyłam na całą polskę
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
wpisałam nazwe w google i jak zobaczylam opakowania to sobie przypomniałam ze mialam to
pilam ten aloes, ale niestety wyskoczyly mi czerwone łuszczące sie plamy na twarzy to odstawilam to nie wiem czy tak mialo byc czy nie (uzylam dobrych pare lat temu).Zapytam profilaktycznie, czy jest cos do łojotowej skóry?
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
Tak jest to galaretka
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
czy jest to potwierdzone, że ta galaretka działa własnie na to, czy ona jest taka "ogólna" Mialam ja tez kiedys, ale wtedy nie chorowalam na ŁŻS a jej uzywalismy do innych celów
|
|
#7 |
|
Konto usunięte
|
https://www.yourhealthfoodstore.co.u...ntial_oil.html
stosowałam dwa razy: piecze zamiast łagodzić ściąga zamiast nawilżać złuszczył skórę zamiast wygładzić |
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
Tak nawet na głównej stronie forever.Wpisz w google galaretka forever i tam znajdziesz.Mam klientkę co też na to stosuję galaretkę.Jest też dobry krem aloesowo -propolisowy na to.
To stronka www.aloetech.pl Edytowane przez rybka26 Czas edycji: 2009-07-08 o 10:25 |
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
Produkty z aloesu powinny mieć certyfikat.Bo bez certyfikatu to podruba
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

skóra jest fantastycznie nawilżona, odżywiona, mam wrażenie, że zmniejszyła się liczba "niespodzianek" na mojej twarzy, delikatnie matuje... Osobiście jestem nim zachwycona, właśnie zamierzam zamówić drugie opakowanie 
pilam ten aloes, ale niestety wyskoczyly mi czerwone łuszczące sie plamy na twarzy to odstawilam to
nie wiem czy tak mialo byc czy nie (uzylam dobrych pare lat temu).