|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Gość
|
Zło, co ja widzę! :-)
Jednak profile u recenzentek?? Czadowo, choć jeszcze nie wiem jak to będzie działać.
To od niedawna chyba, czy ja takie tyły mam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Zło, co ja widzę! :-)
Co co co? O co chodzi? Jakie profile? Czemu ja nic nie wiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Wejdź sobie w info nt jakiejkolwiek recenzentki, tam gdzie jest ilość ocen, postów... na zielono masz profil cery, tylko na razie nic się nie da zrobić. Macho coś czaruje [img]icons/icon10.gif[/img]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Achaś...
Jeeeeeeeeeeeeej. Siuper!!!!! Wiza idzie do przodu... nie mogę sie doczekac!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
Re: Profil Cery - gotowy
Witam
Profil cery jest już skończony, możecie z niego korzystać - linki znajdziecie w swoich profilach. [img]icons/icon35.gif[/img] Zło |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rzabbocop
|
To ja jeszcze poproszę o instrukcję obsługi dla blondynek [img]icons/icon10.gif[/img]
U mnie jest : Brak profilu i nic więcej, jak mogę to zmienić?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rzabbocop
|
Bo ja bym chciała mieć jakiś profil [img]icons/icon22.gif[/img] prawy, lewy nieważe, żeby był. No bo jak to tak bez profilu [img]icons/icon21.gif[/img] tylko z przodu ???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gość
|
Zajrzyj teraz - link do edytora zobaczysz dopiero:
- po zalogowaniu się - po wejściu tylko na swój profil W innym przypadku nie zobaczysz linka do strony edytora [img]icons/icon7.gif[/img] [img]icons/icon35.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rzabbocop
|
To jeszcze raz poproszę jak totalnej blondynce.
1. Jestem zalogowana 2. Którędy mam wejść w swój profil, żebym mogła edytować?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gość
|
Rzabko [img]icons/icon7.gif[/img]
nad postem masz liste innych forow (tak to sie chyba odmienia?) a nad ta lista ikonki z podpisami, Lista watkow, Nowy temat, itd, i mniej wiecej po srodku Profil Uzytkownika. Po kliknieciu na owy, masz szara ramke z danymi, a pod ramka link "Profil cery - dla recenzentek kosmetyków". Klikasz. Znowu szara ramka, a w niej napis "Profil Twojej cery (GOTOWE!):" i znowu klikasz, na "stworz", czy "nowy", nie pamietam juz jak to szlo, bo swoj stworzylam i teraz mi sie wyswietla "edytuj". No i wpisujesz co trzeba a potem zapisujesz, i gotowe [img]icons/icon7.gif[/img] Co do profilu - bajerek [img]icons/icon7.gif[/img] znaczy super. Nie chce byc upierdliwa, ale przydalby sie jeszcze takowy do wlosow [img]icons/icon12.gif[/img] Zlo, pamietam ze byles przeciw profilom, ale uwazam ze sie przydadza [img]icons/icon7.gif[/img] Ehh, ale coz widze, Rzabbo juz masz profil [img]icons/icon7.gif[/img] znaczy udalo sie. Ale instrukcje zostawiam dla potomnych [img]icons/icon12.gif[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Gość
|
MOTTO NA DZIS:
"<font color=green>Dziewczyny badzcie tak mile, i poustawiajcie PROFILE</font>" [img]icons/icon7.gif[/img] Hint: Zlo tez sobie ustawil profil, ale roku urodzenia nie podal [img]icons/icon12.gif[/img] A wlasnie, Zlo.. Od ilus dni nie musze sie logowac, jestem caly czas zalogowana, a po wejsciu na strone mam taka oto informacje: "Zalogowano sistar od 2003-02-24 11:40 wyloguj". Nie powiem, bardzo to wygodne [img]icons/icon12.gif[/img], ale czy tak na pewno ma byc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rzabbocop
|
Dzięki, doszłam do tego troszkę okrężną droga, ale sie udało [img]icons/icon10.gif[/img]. Tego u góry po prostu nie zauważyłam. Hmmm chyba najwyższy czas udać się do oczologa. A dla potomnych się przyda [img]icons/icon10.gif[/img] w końcu nie tylko ja mam blond włosy [img]icons/icon12.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Gość
|
Tak właśnie ma być, dopóki się nie wylogujesz [img]icons/icon7.gif[/img]
A hasło całkiem fajne [img]icons/icon7.gif[/img] sistar napisał(a): > A wlasnie, Zlo.. Od ilus dni nie musze sie logowac, jestem caly czas zalogowana, a po wejsciu na strone mam taka oto informacje: "Zalogowano sistar od 2003-02-24 11:40 wyloguj". Nie powiem, bardzo to wygodne [img]icons/icon12.gif[/img], ale czy tak na pewno ma byc? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.