|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
problem z pośladkiem
Mam problem z jednym pośladkiem, w miejscu zaznaczonym nr 1 mam mniej mięska niż na drugim pośladku a tam gdzie jest drugie zaznaczenie mam takie załamanie, drugi pośladek jest większy i okrąglejszy bez tego załamania
da się to jakoś wyrównać? ćwiczę 8 minute buns i killer buns juz od 2 tygodni i teraz drugie pytanie czy od tych ćwiczeń nie zmaleje pupa? nie moge robić przysiadów i tzw. lunges bo mnie strasznie bolą kolana:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: problem z pośladkiem
mi to załamanie pod pośladkiem na celulit wygląda
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
kurcze mam podobne załąmanie pod pupą i wiem na pewno ze to cellulit
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miranda1989 a ty cos stosujesz cwiczenia i tak dalej ???? pomagaja ??????
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
od dwóch tygodni cwiczę ok 3 razy w tygodniu, pupa urosła a na tym mi bardzo zalezało ale to chyba bardziej od jedzenia
![]() do tego mam taką fajną masażerkę z vichy, ale strasznie cięzko mi się masuje samej pupę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
odnośnie pierwszego problemu - sprawdzałas przy złaczonych stopach ? - bo wiesz , jesli jedną noge dasz do przodu , to pośladek wydaje się mniejszy , a jesli do tyłu - większy :P masz ładną pupę - mi się bardzo podoba , ale ... troszkę ją jeszcze wzmocnij- ćwiczenia i tą krostkę potraktuj tonikiem :P ... i będzie super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
jak stoję normalnie prosto to z boków posladka wyczuwalnie jest mniej mieska takie wgłębienie większe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
mam znajamą która jak złączy nogi to ogólnie wtym miejscu ma płaski tylek. takie dołki ma straszne i z jednej i z 2. Mozliwe ze ma taka budowe ciala czy cos nie tak jest? glupio mi ja o to zapytac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.