|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
fajne cytaty z piosenek.
zamieszczamy tutaj cytaty z piosenek.
po każdym cytacie dajemy wykonawcę. a więc zaczynam : chodź ze mną, chociaż zupełnie nie wiem do kąd.. to nasze przeznaczenie, choć obaj jesteśmy ślepi. chodźmy do światła by wygrać lepszą przyszłość. odzyskać wiarę straconą, odzyskać radość. mimo mocy rozumu nie umiemy pokonać strachu przed samotnością. tracimy życia ostrość psuje nam go pozorna wolność.. dawno już miłość do życia zamieniono na miłość do forsy. z każdą wadą i zaletą gotów konsekwencje ponieść. przeszłość oddzielić grubą kreską.. kłótnie zniszczyły wiele relacji na mej drodze , ale cóż wiem co myślę, nie na wszystko się zgodzę. to boli.. kiedyś blisko, teraz sobie obcy ludzie. a w życiu nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca. za mało odwagi by czasem wprost coś powiedzieć, ale ambicja brała górę by zostawić to dla siebie.. co prawda wspomnień nikt nie może mi odebrać. razem tak wiele choć obiektywnie prawie wcale, ale piękna była każda chwila spędzona razem. smutek z dymem wylewam z płuca na zewnątrz.. co boli ? to, że musisz tkwić bezczynnie. jedna miłość to coś więcej niż cokolwiek.. spal fotografie , jeśli mówisz prawdę. ELDO. <3 the winter and spring, going hand in hand just like my love and pain.. zima i wiosna idą ręka w rękę tak jak moja miłość i ból. don't wanna be led down the same old road. nie chcę być zawiedziona, tą samą, starą drogą. love was not enough when you want everything. Miłość nie była wystarczająca, kiedy ty chciałeś wszystko. i'll never get back the things I lost along the way. nigdy już nie odzyskam rzeczy, które straciłam po drodze. what the hell is wrong with me ? this isn't who i'm supposed to be.. co do diabła jest ze mną? nie jestem tym kim powinnam być. cause you don’t come easy.. ponieważ nie przyszedłeś łatwo.. nothings that far when you’re near. nic nie jest odległe, kiedy jesteś obok. and then I fall into the ocean inside of your eyes taking me deeper then all the pain goes.. i wtedy przepadam w oceanie Twoich oczu zatapiam się w nich głębiej,wtedy cały ból odchodzi.. my heart burns like the sun. moje serce płonie jak słońce. our bodies burning, tides are turning, somehow stopping time.. nasze ciała płoną, fale zawracają, jakimś cudem zatrzymując czas. i've reached the end and i don't know what i believe in anymore.. osiągnęłam koniec i nie wiem już dłużej w co wierzę.. i think i’m going insane the end is coming it’s true.. myślę, że staję się obłąkana, koniec nadchodzi- to prawda. but it’s too late to turn back now, it’s too loud to hear a sound i’m so lost i can’t be found it’s too late to turn back now.. ale jest już za późno, aby teraz zawrócić, jest za głośno, aby usłyszeć dźwięk.. jestem zbyt zagubiona, nie mogę zostać odnaleziona, jest już za późno, aby teraz zawrócić.. quiet, everyone’s sleeping through life, afraid that their questions, just might have answers.. cisza, wszyscy śpią przez życie, bojąc się, że ich pytania mogą mieć odpowiedź.. when i look to the stars, i know just where you are, you're looking down upon me kiedy patrzę w gwiazdy, po prostu wiem, gdzie jesteś, patrzysz na dół na mnie.. smoke another cigarette, it kills the pain.. palę kolejnego papierosa, to zabija ból.. then i fall into you and i fade away.. potem zapadam się w Ciebie i blednę.. DEAD BY SUNRISE. <3 jak na razie, to tyle. Edytowane przez fallintoyou Czas edycji: 2009-11-19 o 08:57 Powód: błędy w tekscie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: fajne cytaty z piosenek.
Jest już taki wątek
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=152049 oraz http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=294935 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.