|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Tonik Cleanance i parę próbek
Hej. Zamienię Tonik Avene Cleanance , matujący, kupiony parę tyg temu, zużyta 1/4,
Avene Clean- Ac Łagodny krem- żel oczyszczający 3 tubki po 10 ml, Avene Clean-Ac krem nawilżający i łagodzący podrażnienia, tubka 5ml, La Roche- Posay Preparaty do oczyszczenia Fizjologiczne pH, 2 zestawiki mleczk0(2x 15ml) i tonik (2 x 15ml) Vichy, zestaw Płyn micelarny Purete Thermale 2 x 30ml, Dermablend korektor miejscowy, odiceń 30 medium, tubka 5ml, Aqualia Themal seum, tubka 5ml. w malutkiej przezroczystej torebeczce, z ulotką o produktach i pielęgnacji. La Roche-Posay Effaclar Łagodny Żel oczyszczający, 3 saszetki po 7ml La Roche Posay Toleriane, kojący krem ochronny, 2 saszetki po 2ml na ulotkach Klorane, balsam na bazie chininy i wit B do włosów osłabionych i wypadających, 2 saszetki po 10ml. To tyle. w większości to drobiazgi, więc bardzo zadowoliłaby mnie "hurtowa" wymiana. najchętniej na silniekryjące podkłady/ korektory do jasnej karnacji. ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Tonik Cleanance i parę próbek
witaj, coś za tonik avene?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Avene Clean- Ac Łagodny krem- żel oczyszczający 3 tubki po 10 ml,
Avene Clean-Ac krem nawilżający i łagodzący podrażnienia, tubka 5ml, La Roche- Posay Preparaty do oczyszczenia Fizjologiczne pH, 2 zestawiki mleczk0(2x 15ml) i tonik (2 x 15ml) Vichy, zestaw Płyn micelarny Purete Thermale 2 x 30ml, Dermablend korektor miejscowy, odiceń 30 medium, tubka 5ml, Aqualia Themal seum, tubka 5ml. w malutkiej przezroczystej torebeczce, z ulotką o produktach i pielęgnacji. cos u mnei?
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
alphala, u Ciebie spodobał mi się cień z avonu w sztyfcie i ten puder Astora
![]() muciu, a u Ciebie: 8.MAX FACTOR PODKŁAD W KOMPAKCIE KOLOR IVORY ZUZYCIE NIEWIELKIE 38.Zestaw niewiele uzywanych blzszczykow sephora uzywane były pedzelkiem 39.40 błyszczyki avon zuzycie max 10/15% srebrny oraz perłowa biel wybierzemy coś? ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
witaj ponownie, taka wymiana byłaby dla mnie jak najbardziej OK.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
tak?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u Ciebie wszystko
![]()
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
jesteś z Łodzi? Ja jestem z Pabianic, może mogłybyśmy zaaranżować wymianę osobistą
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
alphala, jasne, ale może być po weekendzie?
![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
może być po weekendzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
coś u mnie za:
Vichy, zestaw Płyn micelarny Purete Thermale 2 x 30ml, Dermablend korektor miejscowy, odiceń 30 medium, tubka 5ml, Aqualia Themal seum, tubka 5ml. w malutkiej przezroczystej torebeczce, z ulotką o produktach i pielęgnacji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.