|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() ciekawe miejsca w UK
W przyszłym tygodniu będę mieć cztery dni wolne i chciałabym je jakoś wykorzystać. Zastanawiam się czy znacie jakieś mniej lub bardziej romantyczne miejsca na weekend we dwoje w UK lub w Irlandii. Z góry uprzedzam, że Londyn czy Liverpool odpadają. Pozdrawiam i liczę, że ktoś podsunie mi jakiś pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ciekawe miejsca w UK
w jakiej część UK będziesz?
polecam York i Whitby
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
W zasadzie jest mi to obojętne, byleby odpocząć. Myślałam o Szkocji lub o Snowdonii.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
a to niestety ale tam nie byliśmy(jeszcze)
mieszkamy niby na północy Anglii więc do szkocji nie daleko no ale ![]() a nie myślałaś, żeby wyszperać tanie bilety do Francjii i tam pojechać? koleżanka tak poleciała(bardzo tanio) w piątek a wrócili w niedziele wiecozrem
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Pewnie, że są tanie bilety do Francji czy Hiszpanii, ale ja w tej chwili marzę o tym, żeby naprawdę odpocząć. Wybrałam małą miejscowość w okolicach Snowdonii - Barmouth. Mam tylko nadzieję, że dopisze pogoda i będę mogła zobaczyć delfiny
http://www.youtube.com/watch?v=CwNCHvXHfQE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
I jak tam jest? Bo ja myslę o tym, żeby się na kilka dni wyrwać z Londynu..Po 2 latach zaczynam się tu dusić i muszę odetchnąć świeżym powietrzem. A do tego ta pogoda...
![]() A na przyszłość polecam małe miasteczko Rye w East Sussex..niesamowite! ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
ja polecam somerset
![]() pieknie jest w devon, walia jest warta odwiedzin oczywiscie duzo miasta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Podróżniczka
|
Polecam Szkocję. Szczególnie okolice Perth, Glen, Loch Ness - te dziewicze zakątki. Warto również odwiedzić Edynburg oraz Stirling - przepiękne miejsca.
EDIT - wątek z naszego forum - ze zdjęciami http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=133553 Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2009-10-11 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
A ja w końcu nigdzie nie pojechałam, bo się rozchorowałam i tyle miałam z wolnego! Ale mam nadzieję, że jeszcze odwiedzę tamte strony.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.