|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Perfumy ZARA Night MEN
witam
Wymienie nowe (moze 5 razy psikniete) sliczne perfumy marki: ZARA Night homme MEN 50ml ( teraz jest okolo 45ml) Perfumy sa oryginalne oczywiscie ich wartosc to 100 pln . Zamienie na (niekoniecznie pelne) : - armani black code - laura biagiotti roma uomo badz inne meskie bardzo prosze o propozycje pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dot.: Perfumy ZARA Night MEN
z męskich nie bardzo, z damskich fumerie turque lutensa 3,5 ml, lub 5 ml voleur de roses, lub burberry women 5 ml.
A Ty jesteś mężczyzną czy kobietą ? ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- sorki, to nie do mnie było, zasugerowałam się pw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
szukam meskich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
moge po odlewać:
BLV homme - Bvlgari Kenzo Jungle T.Hilfiger - Tommy summer cologne CK One summer Prada - Infusion d'Homme Oriflame Midsummer - 30/75ml z flakonikiem próbki przejżałem ale nie chce się z żadną rozstawać ![]()
![]() Edytowane przez KNK Czas edycji: 2009-10-08 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
pozdr. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Selection 20ml/50ml + 10ml odlewka jednego z zapachów albo Selection 20ml/50ml + Midsummer 30ml/75ml Napisz co o tym myslisz, i czy odpowiadałyby Tobie to, nie będzie mnie na wizażu do wtorku bo mam mały urlop, może w między czasie trafi się Tobie inna oferta, a jak nie i będziesz chciał sie wymienić to we wtorek dobijemy targu.
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Selection 20ml/50ml + 10ml Kenzo Jungle takze mozemy dobijac targu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
przepraszam za milczenie, jezeli sprawa dalej aktualna to super, tylko nie mam w co odlac jungle
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.